JaRooN Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Poslední, rozlučková fotografie a už jsou v balíčku k novému majiteli. A na ruce najednou prázdno Je to divný pocit, jít s hodinkami ráno do práce a odpoledne bez hodinek domů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Nemůžu se jich nabažit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Dneska SARBy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tector Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Dneska SARBy Ten ciferník je vážně nádherný, škoda že jsou na mě malé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Napoleon Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Jen ten znak renault na opacne strane vterinovky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 To není vteřinovka, to je jehla. Jo a jsou pěkně hnusné, měl by ses jich zbavit. Jakožto empatická duše ti od nich dopomůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 sorry za off topic, ale toto na mna posobi mierne znepokojivo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 přišly ručky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Poslední, rozlučková fotografie a už jsou v balíčku k novému majiteli. A na ruce najednou prázdno Je to divný pocit, jít s hodinkami ráno do práce a odpoledne bez hodinek domů... 6309.jpgachjo, než jsem se rozhoupal, byly fuč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 achjo, než jsem se rozhoupal, byly fuč...Samotneho mne ta rychlost prekvapila. Ale verim, ze jim bude dobre u noveho pana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Samotneho mne ta rychlost prekvapila. Ale verim, ze jim bude dobre u noveho pana Nový majitel už se moc těší Já už víc než týden takto: Ale od zítřka to vidím na pepsi potápky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 ...od zítřka to vidím na pepsi potápky... Tak snad to ČP stihne. Vzdyt to zname: Dnes podate a par dni se muzete tesit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Sorry, ta fotka mě zmátla, na první pohled jsou stejné jako 7002, které jsi mi poslal. (Kdybych to byl býval tušil, počkal bych si na tyhle) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Petře, je to uplne jedno. Jediny rozdil je day date vs. only date. Jinak jsou uplne stejne, rozdil nepoznas. Ty tvoje jsou novejsi a mas strojek po GO, tak ti par let zase vydrzi bez investic (teda, pokud vydrzi - moribundus a tak ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Právě ten day date mi docela chybí. Ale strojek po GO snad tuhle nevýhodu vyváží.Ať to tady nezasíráme kecáním, tak dám jednu fotku, kterou jsem před chvílí udělal. Tyhle hodinky jsou největší adept na opuštění mé sbírky, tak se jim snažím udělat nějaký pěkný fotky, než je pošlu do světa. Vlákno "Jaké Seiko máte právě na felicii?" tady není, takj to dám sem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 Dneska a pár týdnů před tím Spring Drive. Zítra přijde na řadu Kinetic. SLQ je třeba ponosit, naposledy byly na ruce 28.listopadu.Kapacitor pořád šlape, jak má. Od listopadu zrychlily podle time.is o dvě vteřiny. Prima! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 (upraveno) Perfektní dvojka Dobře, že jsi SLQ neprodal... Upraveno 5. ledna 2015 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2015 tiez pozeram ze dobra dvojka. ta prva fotka s GS GMT nema chybu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 6. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2015 Mi se nejvíc líbí ta druhá fotka, jak ten borec má GS místo hlavy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se