Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 31,2tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Jubilee je dost zly, cudujem sa kolko ludi ho tu chvali.. ale asi nema kazdy chlpate ruky :) Treba dokupit slusny aftermarket oyster ale president a hodinky do kazdeho pocasia jak vysite

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Jubilee je dost zly, cudujem sa kolko ludi ho tu chvali.. ale asi nema kazdy chlpate ruky :) Treba dokupit slusny aftermarket oyster ale president a hodinky do kazdeho pocasia jak vysite

+1

Odesláno (upraveno)

Asi už 14 dní nepřetržitě tyhle. Ani nevím, čím mě tak dostaly.

Nejhezčí pětky! Hezky sladěné barvy. Taky je mám na short-term wishlistu.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Návrat se safírem s vnitřním AR od Yobokies. Akorát musel dolů ten jubilee tah, po půl roce SARBů se ukázal být netolerovatelným, na nato si asi zvyknu rychle:)

Nejdřív jsem koukal na ten chapter ring, ale pak mi došlo, že to jsou SKX013 a ne SKX007.

Odesláno

Věřím, že může být i nějaké ok provedení, třeba u Rolád :D, ale ten z SKX je děsnej, nevím, jak jsem ho mohl přes tři roky nosit. O nějakém aftermarket budu uvažovat, až jestli někdo začne dělat plné koncové dílky, ale počítám, že uvažování skončí při pohledu na cenu, která bude cca 2/3 nových SKX :D

Odesláno

Já mám na presidentu taky plechové koncovky a za tři a půl roku jsem nepřišel na to, v čem by mohl být problém. Kdežto u plných koncových dílků na to obvykle přicházím na první pohled...

Odesláno

Ale notak. Kdo měl v ruce normální tah, tak prostě ví. Kdyby takový tah a sponu dali na pětky, budiž. Takle mám na 009 oyster a ze strapcode a paráda. Mám ještě endmill(president) a ten je provedením ještě lepší, ale mě se oyster líbí víc.

Odesláno

...asi je neprodám, nenašel jsem hezčí pětky, i když villain83 výše tvrdí něco jiného

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

...asi je neprodám, nenašel jsem hezčí pětky, i když villain83 výše tvrdí něco jiného

To je prece jenom otazka vkusu,kazdymu se libi neco jinyho a tak je to dobre.Ja mam radeji vintazni petky,nez ty novy,no.Tehdy to zpracovani bylo jinde a petky nebyly low end,jako dnes.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...