villain83 Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ty se zlatejma indexama se mi libej jeste vo chlup vic.
chose Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Návrat se safírem s vnitřním AR od Yobokies. Akorát musel dolů ten jubilee tah, po půl roce SARBů se ukázal být netolerovatelným, na nato si asi zvyknu rychle:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
instant Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Jubilee je dost zly, cudujem sa kolko ludi ho tu chvali.. ale asi nema kazdy chlpate ruky Treba dokupit slusny aftermarket oyster ale president a hodinky do kazdeho pocasia jak vysite Upraveno 27. července 2015 uživatelem instant
Liqid Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Jubilee je dost zly, cudujem sa kolko ludi ho tu chvali.. ale asi nema kazdy chlpate ruky Treba dokupit slusny aftermarket oyster ale president a hodinky do kazdeho pocasia jak vysite +1
Maxel Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 (upraveno) Asi už 14 dní nepřetržitě tyhle. Ani nevím, čím mě tak dostaly.Nejhezčí pětky! Hezky sladěné barvy. Taky je mám na short-term wishlistu. Upraveno 27. července 2015 uživatelem Maxel
reborn Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Návrat se safírem s vnitřním AR od Yobokies. Akorát musel dolů ten jubilee tah, po půl roce SARBů se ukázal být netolerovatelným, na nato si asi zvyknu rychle:)Nejdřív jsem koukal na ten chapter ring, ale pak mi došlo, že to jsou SKX013 a ne SKX007.
chose Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Jubilee je dost zly, cudujem sa kolko ludi ho tu chvali.. ale asi nema kazdy chlpate ruky Treba dokupit slusny aftermarket oyster ale president a hodinky do kazdeho pocasia jak vysiteVěřím, že může být i nějaké ok provedení, třeba u Rolád , ale ten z SKX je děsnej, nevím, jak jsem ho mohl přes tři roky nosit. O nějakém aftermarket budu uvažovat, až jestli někdo začne dělat plné koncové dílky, ale počítám, že uvažování skončí při pohledu na cenu, která bude cca 2/3 nových SKX
reborn Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Já mám na presidentu taky plechové koncovky a za tři a půl roku jsem nepřišel na to, v čem by mohl být problém. Kdežto u plných koncových dílků na to obvykle přicházím na první pohled...
ggrand Odesláno 27. července 2015 Nahlásit Odesláno 27. července 2015 Ale notak. Kdo měl v ruce normální tah, tak prostě ví. Kdyby takový tah a sponu dali na pětky, budiž. Takle mám na 009 oyster a ze strapcode a paráda. Mám ještě endmill(president) a ten je provedením ještě lepší, ale mě se oyster líbí víc.
Dantechno Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Ty plechovky na konci - u jakéhokoliv tahu jsou peklo. Když je moznost tak hned upgrade...
bacil.357 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 ...a jde se do kolbenky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Markynin Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 ...asi je neprodám, nenašel jsem hezčí pětky, i když villain83 výše tvrdí něco jiného Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 ...asi je neprodám, nenašel jsem hezčí pětky, i když villain83 výše tvrdí něco jinéhoTo je prece jenom otazka vkusu,kazdymu se libi neco jinyho a tak je to dobre.Ja mam radeji vintazni petky,nez ty novy,no.Tehdy to zpracovani bylo jinde a petky nebyly low end,jako dnes.
JaRooN Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Koukám, že jsem to dal předtím do špatného vlákna. Sem to patří Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marty35 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 017
roura74 Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Rhodoský večer. Sent from my iPhone using Tapatalk
Jajar Odesláno 28. července 2015 Nahlásit Odesláno 28. července 2015 Japonské trio - Casio, Mitutoyo, Seiko
plasan Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 ja dnes moje stare krasky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ruiz.aw Odesláno 29. července 2015 Nahlásit Odesláno 29. července 2015 Odedneška takto. Ještě se uvidí na jak dlouho! :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se