Jiří Sedlák Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Pogue v Onyxu, tak já si teďka želvím. 1
lucid Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Byly už na promoci dcery, tak dnes je čeká i ta chlapcova
childe Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Já dneska s mantami Vyměnil jsem tah za nato a nějak nevím Možná ještě zkusím originální gumu a pak se uvidí
Jiří Sedlák Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 (upraveno) před 35 minutami, childe napsal: Já dneska s mantami Vyměnil jsem tah za nato a nějak nevím Možná ještě zkusím originální gumu a pak se uvidí Zkus afermarket tah. Třeba Uncle. Většinou se zužuje a je poddajnější tedy pohodlnější. V Samurajím vlákně zrovna poslední fotka je na rejži. Jsou to těžké hodinky a nato na nich nefunguje. Zvyšuje je a navíc chybí protiváha tahu. Upraveno 8. března 2024 uživatelem Jiří Sedlák
childe Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 (upraveno) před 19 minutami, Jiří Sedlák napsal: Zkus afermarket tah. Třeba Uncle. Většinou se zužuje a je poddajnější tedy pohodlnější. V Samurajím vlákně zrovna poslední fotka je na rejži. Jsou to těžké hodinky a nato na nich nefunguje. Zvyšuje je a navíc chybí protiváha tahu. Zkusím ještě tu gumu. Tah mám originální ovšem chtěl jsem si přidat jeden článek a ten jejich systém mě dostal a nejsem schopen to dát dohromady Ostatní tahy i od Seika jsem vždy vyřešil bez problémů, ale ten s tím protikusem mi prostě nejde. Ten krátký protikus tam prostě nedostanu (koukal jsem na to i na YouTube, ale prostě to nejde ) Upraveno 8. března 2024 uživatelem childe
Jiří Sedlák Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Tak hodinář. Na tahu nosit jdou.
Waya03 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 2 hodinami, lucid napsal: Byly už na promoci dcery, tak dnes je čeká i ta chlapcova Hmm, Sarb045, to už se jen tak nevidí! Sám mám jedny v hodinkovnici už skoro 13 let
Vladar91 Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 17 hodinami, hightower napsal: Díky! Pokryje to všechny moje potřeby Skvělá trojka. Doporučuju se tady odhlásit a pak s tim budeš spokojený do konce života
EpsteinBarr Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Před hodinou, Vladar91 napsal: Skvělá trojka. Doporučuju se tady odhlásit a pak s tim budeš spokojený do konce života Nie nie nie…este mu chybaju sarby. Potom sa moze odhlasit.
hightower Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Před hodinou, Vladar91 napsal: Skvělá trojka. Doporučuju se tady odhlásit a pak s tim budeš spokojený do konce života Díky! No nebudu se tvářit, že už mě to nenapadlo ale to by bylo moc jednoduchý
Johanes Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 Po delší době jsem vyvětral GMT a super.
lucid Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 5 hodinami, Waya03 napsal: Hmm, Sarb045, to už se jen tak nevidí! Sám mám jedny v hodinkovnici už skoro 13 let No, moc nás tady nebude, pokud ne jen my dva.
Jiří Sedlák Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 4 hodinami, AKUC napsal: Seiko mám asi vyriešené Ne, ještě ti tam chybí úplně základní pětky, něco ve stylu SNXS nebo tak. A něco v quartzu, když už ho vynalezli. Třeba GS v q, ať to nedělá ve sbírce ostudu, nebo Arnie, Astron. Nějakej ikonickej quartz.
Spongebob Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 55 minutami, Jiří Sedlák napsal: Ne, ještě ti tam chybí úplně základní pětky, něco ve stylu SNXS nebo tak. A něco v quartzu, když už ho vynalezli. Třeba GS v q, ať to nedělá ve sbírce ostudu, nebo Arnie, Astron. Nějakej ikonickej quartz. Přesně, Arniovky ty byly super. Škoda že si nemůžu dovolit vše nechat
DavidLC Odesláno 8. března 2024 Nahlásit Odesláno 8. března 2024 před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Ne, ještě ti tam chybí úplně základní pětky, něco ve stylu SNXS nebo tak. A něco v quartzu, když už ho vynalezli. Třeba GS v q, ať to nedělá ve sbírce ostudu, nebo Arnie, Astron. Nějakej ikonickej quartz. Tuňáky, Suma, ono by se ještě něco našlo...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se