Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 35 minutami, childe napsal:

Já dneska s mantami

Vyměnil jsem tah za nato a nějak nevím 🤔 Možná ještě zkusím originální gumu a pak se uvidí 🤌

IMG_20240308_073355.jpg

Zkus afermarket tah. Třeba Uncle. Většinou se zužuje a je poddajnější tedy pohodlnější. V Samurajím vlákně zrovna poslední fotka je na rejži. Jsou to těžké hodinky a nato na nich nefunguje. Zvyšuje je a navíc chybí protiváha tahu.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Odesláno (upraveno)
před 19 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Zkus afermarket tah. Třeba Uncle. Většinou se zužuje a je poddajnější tedy pohodlnější. V Samurajím vlákně zrovna poslední fotka je na rejži. Jsou to těžké hodinky a nato na nich nefunguje. Zvyšuje je a navíc chybí protiváha tahu.

Zkusím ještě tu gumu. Tah mám originální ovšem chtěl jsem si přidat jeden článek a ten jejich systém mě dostal a nejsem schopen to dát dohromady 😀 Ostatní tahy i od Seika jsem vždy vyřešil bez problémů, ale ten s tím protikusem mi prostě nejde. Ten krátký protikus tam prostě nedostanu (koukal jsem na to i na YouTube, ale prostě to nejde 🤯)

Upraveno uživatelem childe
Odesláno
před 2 hodinami, lucid napsal:

Byly už na promoci dcery, tak dnes je čeká i ta chlapcova 🙂 

Hmm, Sarb045, to už se jen tak nevidí! Sám mám jedny v hodinkovnici už skoro 13 let 🙂

Odesláno
před 17 hodinami, hightower napsal:

Díky! :) Pokryje to všechny moje potřeby :D

Skvělá trojka. Doporučuju se tady odhlásit a pak s tim budeš spokojený do konce života :D

Odesláno
Před hodinou, Vladar91 napsal:

Skvělá trojka. Doporučuju se tady odhlásit a pak s tim budeš spokojený do konce života :D

Nie nie nie…este mu chybaju sarby. Potom sa moze odhlasit.

Odesláno
Před hodinou, Vladar91 napsal:

Díky! No nebudu se tvářit, že už mě to nenapadlo :D ale to by bylo moc jednoduchý :D

Odesláno
před 4 hodinami, AKUC napsal:

Seiko mám asi vyriešené

04s.thumb.jpg.c18947fade2edc9450065c0afee26d72.jpg

Ne, ještě ti tam chybí úplně základní pětky, něco ve stylu SNXS nebo tak. A něco v quartzu, když už ho vynalezli. Třeba GS v q, ať to nedělá ve sbírce ostudu, nebo Arnie, Astron. Nějakej ikonickej quartz.

Odesláno
před 55 minutami, Jiří Sedlák napsal:

Ne, ještě ti tam chybí úplně základní pětky, něco ve stylu SNXS nebo tak. A něco v quartzu, když už ho vynalezli. Třeba GS v q, ať to nedělá ve sbírce ostudu, nebo Arnie, Astron. Nějakej ikonickej quartz.

Přesně, Arniovky 😎 ty byly super. Škoda že si nemůžu dovolit vše nechat :(

Odesláno
před 6 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Tuňáky, Suma, ono by se ještě něco našlo...😀

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...