Waya03 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Určitě je pořádně nafotím, právě jsem si je převzal od kamaráda co mi je právě dovezl z Japonska. Je to model SCED023, limitka 2500 kusů v této barevné variaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 Určitě je pořádně nafotím, právě jsem si je převzal od kamaráda co mi je právě dovezl z Japonska. Je to model SCED023, limitka 2500 kusů v této barevné variaci. bomba,těším se na víc fotek! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 To mi připomíná, že jsem je měl taky objednaný.... Jdu zjistit, kde se stala chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2015 no to je zajímavej zběs, ale já jsem konzerva, takže nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Konečně se ke mě dostaly.Zdravím do Řevnic Mám to tam rád. Dlouho jsem tam jezdil na chatu, teď tam žije můj táta.Ty Seika jsou super. To je jak model "Bishop" z Vetřelce. Dej víc fotek Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem Pavel K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Jsem věděl, že půjdou i na hadr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 (upraveno) Tah je taky pohodlný,lehký ale titan na hadru je nej. To mi připomíná, že jsem je měl taky objednaný.... Jdu zjistit, kde se stala chyba. Jaká barva to bude? Upraveno 13. ledna 2015 uživatelem kamilb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pítrs 81 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Když dnes bylo tak krásně, tak po delší době něco ode mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Večerní vintage pohoda s knihou a nenápadným připomenutím toho, kolik že to křížků už mám na hrbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Zdravím do Řevnic Mám to tam rád. Dlouho jsem tam jezdil na chatu, teď tam žije můj táta.Ty Seika jsou super. To je jak model "Bishop" z Vetřelce. Dej víc fotek Díky, bydlí se tu dobře :-) Teď se mi povedlo úspěšně zkrátit tah a jen co pochytám trochu světla tak nafotím a pošlu do chlubírny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David Tichy Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 Tak rychlocvak, monstra dát na tah a můžu do hospody Jak tak koukám na tu fotku nedá mi to. Co je to prosím za modré pětky vprostřed fotky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2015 To je na mě Máro? Neboj, je jich na světě ještě hodně, prohledej ebay.Sak dřív nebo později te omrzi A pak přijde můj čas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 (upraveno) Dneska obyčejný mod... Upraveno 14. ledna 2015 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Sak dřív nebo později te omrzi A pak přijde můj čas...No sice se říká: nikdy neříkej nikdy, ale dvoje vintážky si hýčkám a říkám o nich, že je nikdy nedám - tyhle Seika a El Primera TV Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 pořád ty jediné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Přezuto na remen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Zátiší s fekálním vozem v pozadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 green lantern po seřízení v ateliéru Knespl & Majzlík vykazují po 50hodinách odchylku 0. (běžné nošení, noc na dýnku) tímto se klaním dobré práci a odvolávám, že se tento strojek nedá seřídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biamonti Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2015 Dnes pracují pomeranče (SRP309J1) ... první pokus o vložení fota se nezdařil, omlouvám se :-\ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se