villain83 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Jsem pitchus, taková chyba...Brrr. Díky za upozornění.Blbost, dy´vo nic nejde...mám je taky, jen víc domlácený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 MM300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 lampa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 A co přesnost? Vidím že si to píšeš. Když jsem ještě měl GS tak se mi nějak přebíhaly, asi +1,5s/měsíc. Ani jsem je ten rok nakonec neměl, ale kdyby jo tak jsem zaručeně byl mimo udávaných +-10s/rok :-) GRAND SeikóSice nejsou na ruce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Mám je pár dnů a psal jsem to jen tak "pro fotku". Za těch pár dnů je přesnost neměřitelná.Původní majitel je měřil a výsledek byl výborný, viz. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/66784-grand-seiko-sbgx103/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 7. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2016 Ten cifr na těch Nickolasových GS je brutální. Jsem na to čuměl, jak bacil do lékárny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 OT: tvl wizarde, bacil me rozsekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Nejlevnejsi hodinky co jsem mel a bavi me asi nejvic:)) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Day 2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 (upraveno) davok: gratulace k novým SARBům a díky za pěknou fotkuDěkuji. Sarby jsou snad nejlepsi hodinky, co jsem zatim mel. Veca a hura na pivakaIMG_20160304_193603.jpgZda i pro mne nejlepší si zatím netroufám hodnotit, ale na ruce jsou pořád a pokaždé mne potěší pohled na zápěstí. Mimochodem rozmýšlení zda zkusit světlou nebo tmavou variantu nebylo jednoduché, nakonec to rozštípla momentální nabídka a fakt, že tmavší varianta by opticky mohla působit menším dojmem.A jedno foto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. března 2016 uživatelem davok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Klasický oblekovky, ladí ke všemu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Dva rychlocvaky. Dobry budou! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Dva rychlocvaky. Dobry budou! _R005784_PS.jpg _R005817_PS.jpgTy jo to vypada dobre? Co to je za model? A co tam dela to becko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tower Of Power Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Nejlevnejsi hodinky co jsem mel a bavi me asi nejvic:))Dlouho jsem po seikách ekoukal, tak jsem ztratil přehled. Co je to zač? Jsou super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Dva rychlocvaky. Dobry budou! _R005784_PS.jpg_R005817_PS.jpgpěkné, pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Dlouho jsem po seikách ekoukal, tak jsem ztratil přehled. Co je to zač? Jsou super... rada Recraft, konkretne SNKN02 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 8. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2016 Ty jo to vypada dobre? Co to je za model? A co tam dela to becko?SAGL005, 200 ks limitka z roku 2006. B = Brightz pěkné, pěkné Ja dekuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Želvy a novej řemen, ještě krásně voní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dan83 Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 je hnusne, tak poradne potapky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matthias Odesláno 9. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2016 Budu tady s nima asi chvili otravovat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se