Liqid Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Včera i dnes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomS Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Po delší době opet Seika Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Zpet mezi Seikokoty... Chybeli jste mi, divocaci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 @AndyAron: pěkné. Dnes military Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Pekne to Marku stridas SZ s info jsi asi videl. Hezky vikend! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Na procházce s rodinkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Zpet mezi Seikokoty... Chybeli jste mi, divocaci!Welcome back, maestro NY! Já dnes pepsiny na denimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Welcome back, maestro NY! Já dnes pepsiny na denimu.Skvele jim sedne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Skvele jim sedne! Díky! Je to super kombinace, i pohodlná, ale musim kriticky uznat, že pepsinám SKX/7002 málo co sedne tak, jako chrastíci jubilee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 To pripoustim Mi se jubilee nikdy nelibil. Asi tyden zpatky jsem nejak nacichl a od vcerejska si ho maximalne uzivam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2016 Emperory na 13 cm ruke slečny :-) Samozrejme, nenositeľné - no hlavne kvôli váhe a výške. No keď budú chlapci s 18 cm "labami" nabudúce nariekať, že aké sú tie Tuniaky obrovské...aby sa vedelo, že také tragické to nie je a dá sa to. Iste, ide o veľa faktorov - ako tvar ruky a to či nositeľ znesie tú váhu a výšku...no inak sa to dá, a zďaleka nemusí mať tlapku 20cm+ F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Pepsi ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Jojo, jubilee sedne SKXkám z tahů asi nejvíc. A ten denim je na pepsinách fakt parádní! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sergej Vasilijev Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Nevíte prosím jestli už jde sehnat jubilee s koncovkama na nové želvy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Super Oyster odpočiva v krabičce a na leto to chce trochu barev Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2016 Paradni kombo:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se