DavidLC Odesláno 20. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2016 Dneska... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Skoro ako IWC pilotky, aky je to model prosim ta? Niekedy si hovorim, ci by na hodinky co dam na ruku len cez vikend nebol najlepsi quartz.Je to snn233p1. Posledni dobou me ten quartz bere. Jeste jedny podobny jsou na ceste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Je to snn233p1. Posledni dobou me ten quartz bere. Jeste jedny podobny jsou na ceste.hm, dobrý. poslední dobou taky přemýšlím o nějakých seiko kvarckách a tyhle chrona (světlé 231) jsou horké kandidátky. jen se mi moc nelíbí ta široká vnitřní luneta a indexy daleko od ruček jako u pětek military, ale jinak jsou povedené a i nato hadr jim hezky padne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 busmil: dikydnes novy prirustek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 busmil: dikydnes novy prirustek S new.jpgco tu honíš napětí!..dávej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 se dnes urodilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Dnes jsem se stal hrdým majitelem tohoto kousku. Jsou to moje první Seiko potápky tak se musím pochlubit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Moje nej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Coolidge Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 co tu honíš napětí!..dávej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 Dnes jsem se stal hrdým majitelem tohoto kousku. Jsou to moje první Seiko potápky tak se musím pochlubit Nechci ti kazit radost, ale bojím se, že jde o skládačku s AM díly. Určitě je neorigo náramek a vložka lunety. Cifr a ručky mohou být takhle z fotky trochu diskutabilní, ale bojím se, že to bude stejné. Nebo mě někdo opraví? Rád bych se mýlil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 21. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2016 @Coolidge Zihadloun by mozna mel namitky, ale ja opet tleskam. Zvlast to prvni makro se mi libi, ale lume shot taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 skvělý fotky máš. prosímtě, co je to za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BURE Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Dnesni office diving s novyma SRP639kama. Kurna, ja su tak stastne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Coolidge: zase další, co rendruje! Vy ste se se Sedlinem spikli, neboco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 S new_2.jpgVelká gratulace, kde jsi je bral? Koukám na ně už delší dobu, odrazuje mne jen velikost (42 je na mne už dost) a to, že jsou bez tahu. A u PVD verze s tahem se mi už tak nelíbí, že cifr nemá všechna čísla a taky bych nedal ty plechové dílky u pouzdra a navíc by jim za tu cenu slušel i safír. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedabedulka Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Pětkový oranžády v háku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbenny Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Cekame az dovezou obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Dnesni office diving s novyma SRP639kama. Kurna, ja su tak stastne! pekné sú gratulujem k včeličkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 Zelena je dobra a na zimni splin idealni! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 22. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2016 pořád vintage vlnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se