davok Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Na neděli Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Davoku nádherná fotka krásných hodinek
Arthur N. Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Na nedělikrasna fotka a palec nahoru za NATO odvahu:)
davok Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Davoku nádherná fotka krásných hodinek krasna fotka a palec nahoru za NATO odvahu:) Děkuji, pánové Nato bylo původně určené k Alpinistům, ale moc mi k nim nesedí, za to těmto, řekla bych, docela sluší.
snake Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Jsou na ruce,ale na fotku jsem je sundal-jak je videt Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kartagos Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Já dnes při kontrole sněhu :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rudykopalsson Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Náznak lumi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kamilb Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Ta je původní, já jsem je ťukl s nasazenou klasickou stříbrnou.Nic co by nešlo rozleštit
bohus76 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 To byl ten držkopád se zlomenou rukou ? A co ruka Dane ?
kamilb Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) Jj.Ruka dobrá jen když doma fackuju smrady tak to trochu cítím Celkově má paže s tím armováním uvnitř větší dynamiku,švih takže budí respekt. Už si tolik navyskakují Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem kamilb
Ondrej71 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Želvy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luboš72 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Nedeľná pohodička Odoslané z HUAWEI CAN-L01 pomocou Tapatalku
TCF Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Ahoj Luboš, Suma ešte máš? Ja dnes takto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
lucid Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Staré quartzky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
luboš72 Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 (upraveno) To TCF : jasné, ešte ich mámTo tano: diki, Upraveno 8. ledna 2017 uživatelem luboš72
People Odesláno 8. ledna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 rozluckova. S hodinkami, nie so mnou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se