Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník LukeD
Odesláno

Když napíšu, že jsem u vytržení, furt to ani zdaleka nebude vystihovat stav, ve kterém se momentálně nacházím. Jestli mě z toho nejebne, tak už snad nikdy z ničeho. ;) Každopádně tyhle "budíky" teď z ruky jen tak nepůjdou... a jakkoli s hodinkami zásadně nespávám, dnes možná udělám výjimku. :)

post-34682-0-68259400-1418321133_thumb.jpg

Návštěvník LukeD
Odesláno

Nemůžu si pomoct, ale tou blýskavě modrou barvou lunety mi děsně evokují ikonický Sony Ericsson T68i. :) A i to je jeden z důvodů, proč se mi tak moc líbí...

post-34682-0-86826800-1418380127_thumb.jpg

Odesláno

klasika v pravé poledne

když tak pozoruju, co je teď nového mezi seikomonsterstylpotápkama, tak jsem s oranžádama max spokojenej a není asi nic, co by je mohlo plnohodnotně zastoupit.

post-5667-0-29933200-1418382142_thumb.jpg

Návštěvník LukeD
Odesláno
  V 12. 12. 2014 v 16:10, mAra_ napsal:

Tak konečně ;)

Jeden rychlý cvak.

Kua, už jsem je pustil z hlavy a ty mi je zase připomeneš - tohle fórum je fakt mor, noční můra a droga v jednom! Tyhle černobílé se mi sice nelíbí tak jako barevné, nicméně brouk v hlavě úspěšně obnovil svoji činnost. Děkuju pěkně. :)

Odesláno
  V 12. 12. 2014 v 16:22, LukeD napsal:

Kua, už jsem je pustil z hlavy a ty mi je zase připomeneš - tohle fórum je fakt mor, noční můra a droga v jednom! Tyhle černobílé se mi sice nelíbí tak jako barevné, nicméně brouk v hlavě úspěšně obnovil svoji činnost. Děkuju pěkně. :)

Za malo :) Ted mi přišly z Anglie a radost teda veliká ...
Odesláno
  V 12. 12. 2014 v 18:20, CEGY napsal:

Kde jste hoši byli, když jsem je v inzerci musel upovat?

To jsem přece ještě dávno nevěděl ze je chci :) To se tak nějak vylouplo až tohle pondělí... Kdy jsem teprve zjistil že existují...
Odesláno
  V 12. 12. 2014 v 18:35, mAra_ napsal:

To jsem přece ještě dávno nevěděl ze je chci :) To se tak nějak vylouplo až tohle pondělí... Kdy jsem teprve zjistil že existují...

Já vím, které chci už půl roku dopředu. Ale většinou se mi do toho motaj i ty unáhlené.

Odesláno
  V 12. 12. 2014 v 20:13, lucid napsal:

Jj, díky, už mi chyběly. Více a snad i lepších foto až nebude večer.

S tou podobou jsi mel pravdu. Jsou tam fakt podobne prvky s temi mymi...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...