Chumpus Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) ...designovky.+1, brzy bych rád +2... Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem Chumpus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Když napíšu, že jsem u vytržení, furt to ani zdaleka nebude vystihovat stav, ve kterém se momentálně nacházím. Jestli mě z toho nejebne, tak už snad nikdy z ničeho. Každopádně tyhle "budíky" teď z ruky jen tak nepůjdou... a jakkoli s hodinkami zásadně nespávám, dnes možná udělám výjimku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tr0t3l Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 moj najvacsi zlozvyk...a Monstra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Nemůžu si pomoct, ale tou blýskavě modrou barvou lunety mi děsně evokují ikonický Sony Ericsson T68i. A i to je jeden z důvodů, proč se mi tak moc líbí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 klasika v pravé poledne když tak pozoruju, co je teď nového mezi seikomonsterstylpotápkama, tak jsem s oranžádama max spokojenej a není asi nic, co by je mohlo plnohodnotně zastoupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Ještě jedna italská.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak poslední.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak konečně Jeden rychlý cvak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník LukeD Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Tak konečně Jeden rychlý cvak. Kua, už jsem je pustil z hlavy a ty mi je zase připomeneš - tohle fórum je fakt mor, noční můra a droga v jednom! Tyhle černobílé se mi sice nelíbí tak jako barevné, nicméně brouk v hlavě úspěšně obnovil svoji činnost. Děkuju pěkně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 V podvečer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Kua, už jsem je pustil z hlavy a ty mi je zase připomeneš - tohle fórum je fakt mor, noční můra a droga v jednom! Tyhle černobílé se mi sice nelíbí tak jako barevné, nicméně brouk v hlavě úspěšně obnovil svoji činnost. Děkuju pěkně. Za malo Ted mi přišly z Anglie a radost teda veliká ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Kde jste hoši byli, když jsem je v inzerci musel upovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 V podvečerKonecne doma? Jsou moc hezke. Vice fotek prosim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Kde jste hoši byli, když jsem je v inzerci musel upovat?To jsem přece ještě dávno nevěděl ze je chci To se tak nějak vylouplo až tohle pondělí... Kdy jsem teprve zjistil že existují... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 To jsem přece ještě dávno nevěděl ze je chci To se tak nějak vylouplo až tohle pondělí... Kdy jsem teprve zjistil že existují...Já vím, které chci už půl roku dopředu. Ale většinou se mi do toho motaj i ty unáhlené. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Unáhlené jsou nejlepší... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Unáhlené jsou nejlepší...Mi povídej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Konecne doma? Jsou moc hezke. Vice fotek prosim Jj, díky, už mi chyběly. Více a snad i lepších foto až nebude večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Jj, díky, už mi chyběly. Více a snad i lepších foto až nebude večer.S tou podobou jsi mel pravdu. Jsou tam fakt podobne prvky s temi mymi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se