Arthur N. Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Prehrada na Hracholuskach a fotim rodinku:) s parnikem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 009 na jubilee je dokonala kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 26. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2017 Jenom bacha v putyce, tenhle náramek nepatří mezi nejpevnější... Sem si právě taky říkal že bych to jednou nerad tahal ze žlabu. Ale jdu tomu naproti, složka strapcode v cmpu vytvořena. 009 na jubilee je dokonala kombinace. Souhlas na půl. Momentálně osciluju mezi Super Jubilee a Super Oysterem, u kterého imho zase víc vyniknou samotný hodinky. Tohle je pro mě celkem dilema, každopádně až ze mě bude znuděný miliardář, tak budu střídat Retro Razor a tu žlutou crafter gumu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 (upraveno) Seiko Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Upraveno 27. srpna 2017 uživatelem Nick06 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Nedelni Spirity Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 vculfurtjo a shanim jinej tah, kdyby nekomu nahodou prebejval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 nedelne potapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sweden Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Tak to hodím i sem, nevydržel jsem to a "legendy" musel vyzkoušet ( koupit ) Až bude čas zkusím lépe nafotit lépe tyhle univerzály. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 pepsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bibo22 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Taketo seika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 vculfurtjo a shanim jinej tah, kdyby nekomu nahodou prebejvalVím o někom,kdo dělá dobrý řemeny,kdyby jsi na ně potřeboval :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 S detma na nakupu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Sarby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 aktuálně jsem bez potapek, tak jsem obětoval na dovolené tato Seika. Kromě toho, že to u moře nevypadá moc dobře, běžné vodní radovánky zvládají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Jsem si úplně vybavil sako a kraťasy Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Ještě nejsou na ruce ale zítra budou celý den. A nožík zas v kapse. PS: Chvíli jsem si teď po delší době hrál s foto editorem, tak to někde musím protlačit :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Waya03: díky za supr fotku, koukám, že Tě furt hodně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Ale nebaví mě, že nějak divně chodí. Naposledy když jsem je nosil tak se dost zpožďovaly. Musím to teď pořádně změřit a jinak je čekaj lázně :-( Waya03: díky za supr fotku, koukám, že Tě furt hodně baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 S detma na nakupuTano: hezké fotka i hodinky. Ještě nejsou na ruce ale zítra budou celý den. A nožík zas v kapse. PS: Chvíli jsem si teď po delší době hrál s foto editorem, tak to někde musím protlačit :-) SARB_MCUSTA.jpgTuto značku nožů mám taky rád, teda mimo jiné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Vypadá to,že PADIny chodí celkem přesně - yes . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se