shewcza Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 tano: jojo a není to tak dávno. Měl bych si dát asi trochu pauzu od těch internetů
pebe Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 sakra, jak se mi tuňáky nikdy nelíbily, tak mě začínají celkem brát... mě berou čím dál víc, co jsem je prodal ale já to vydržim
DavidLC Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 mě berou čím dál víc, co jsem je prodal ale já to vydržimVlk taky sliboval :-)) 300ky na tahu u mě na první dobrou...
madmaxx Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Ty od Spinxxe mám já. Tak to gratuluju...jsou to parádní hoďky a sednou ti
EpsteinBarr Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 zase Seiko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace84 Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Tak to gratuluju...jsou to parádní hoďky a sednou tiDíky. Radost velká. Jak jsou to moje druhé baterkáče (vedle desítky automatů), tak mě to vůbec neštve. Jednoho dne jsem si je vyzkoušel od místního člena Piplík a byl jsem chycen do pasti. Jen mě trošku dělá starost ta velikost, protože hned první den jsem je nemile třískl o kliku u dveří.
Dantechno Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Jak je odolna tahle SS luneta na tech diverech kluci? Prosim at se vyjadruje ten co je ma / mel Diky
Piplík Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Jak je odolna tahle SS luneta na tech diverech kluci? Prosim at se vyjadruje ten co je ma / mel DikyTo se mohou vyjadřovat skoro všichni (-: Kdo tady na fóru někdy neměl tuňáky?Mě vyhovovala více ta SS luneta než černá. A to, že jsem je obouchával o kliky a futra je jasné. Více ale trpěl "shroud" než luneta. Nejnáchylnější ale byly zlaté tuňáky. Ty jsem nakonec musel prodat, protože mě srdce bolelo při každém bouchnutí do futer dveří (-: Teď už dlouho nosím přirostlé Ananty Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
KapitanO Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Konečně doma z práce a dlouhý víkend může začít. Užívejte Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DavidLC Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Díky. Radost velká. Jak jsou to moje druhé baterkáče (vedle desítky automatů), tak mě to vůbec neštve. Jednoho dne jsem si je vyzkoušel od místního člena Piplík a byl jsem chycen do pasti. Jen mě trošku dělá starost ta velikost, protože hned první den jsem je nemile třískl o kliku u dveří. UFF,snad jsou o.k. Imho by jsi praštil čímkoli... Velikost nehraje roli (ženský kecaj)
Dantechno Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Sorry, myslel jsem ty GS Divery ... tunaku jsem taky par mel.
instant Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Je odolna viac nez by clovek cakal
Dantechno Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Ok diky. Nejak preslapuju na hranici. Nevim jestli prekrocit nebo ne.
madmaxx Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Díky. Radost velká. Jak jsou to moje druhé baterkáče (vedle desítky automatů), tak mě to vůbec neštve. Jednoho dne jsem si je vyzkoušel od místního člena Piplík a byl jsem chycen do pasti. Jen mě trošku dělá starost ta velikost, protože hned první den jsem je nemile třískl o kliku u dveří. Kvalitní quartz a seiko především je vděčnej a věčnej ;-) Co máš ještě za baterku taky seiko?
mydlinkaTM Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 ... po letech návrat k Pětkám, a musím říct, že jsem z nich nadšený jako před lety z SKX! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ace84 Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Kvalitní quartz a seiko především je vděčnej a věčnej ;-) Co máš ještě za baterku taky seiko?Nene. Tag Heurer Formula 1 s Rondou. Neporovnatelné s tuňáky. TH nelícuje s indexy a kvalita zpracování je bída.
Dantechno Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Něco právě dorazilo... Sent from my iPhone using Tapatalk
kamilb Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Jak je odolna tahle SS luneta na tech diverech kluci? Prosim at se vyjadruje ten co je ma / mel Diky Je odolna viac nez by clovek cakal A to se ještě na azfinetime nechali slyšet že nová vložka nestojí 1500 USD ani 1200USD ale pouhých 300USD ale to bude asi úlet. https://azfinetime.wordpress.com/2013/03/29/grand-seiko-spring-drive-diver-titanium-sbga031/
shewcza Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Něco právě dorazilo...Sent from my iPhone using TapatalkParáda, těším se na první dojmy!
instant Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2017 Ok diky. Nejak preslapuju na hranici. Nevim jestli prekrocit nebo ne.Ja nelutujem a kolega v zbrani myslim tiez nie. Na denne nosenie excelentne hodiny. Maju vsetko - tech, unikatny dizajn, dobru znacku, ergonomiu, su dostatocne zriedkave, odolne. Na fore su aj ocelove a pokial viem tiez velka spokojnost. Tomtur je vynimka, ten je spokojny len sam so sebou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se