VojtaJ Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Zase divně přetočený, když to nahrávám z mobilu. Budu to muset nějak pořešit... :-(
lub Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Jasně - obě drobnosti jsou viditelné i na fotce:díky...tvl to je fakt fprdeli. člověk aby už měl strach ty seika přes ešop kupovat, co s nima jako bude.nebo při koupi napsat do poznámky = prosím prosím smutně koukám, mohli byste poslat ty který nemají nakřivo bezel, nejsou uvnitř ušmudlaný a nebo jinak zmetkovitý?ach jo.jinak dobrej výběr, fakt o nich přemýšlím, ale tohle je vopruz. Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem lub
Arthur N. Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 zelená a modrá, pro blázny je dobrádíky za bláznivou fotku:)
xbraj19 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Nemělo to být rýpnutí. Chtěl jsem jenom říct, že k těmto hodinkám by se mi nejvíc líbil kovový náramek (tah).To by nemuselo být marné. Zkusím na něco vintage mrknout.
Toblin Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 a pak že ta zelená nejde vyfotit, paráda taky zelenéMalý potvory zelený jsou zkrátka překrásný
Harwey Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 Dnes bolo opat pekne, tak na vylet tieto.
DavidLC Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2018 Jsem po pár letech potřeboval oblek a já nemám oblekovky tak se toho ujaly 5ky a vyšlo to
siwi Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Nedělní procházka..Máš před sebou dalekou cestu
villain83 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 Ja ty tvoje fotky zeru, tohle je proste parada. Co je to presne za petky, prosim?
Coolidge Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2018 villain83: jestli to bylo na me, tak diky. snkk87k1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se