Ketiv Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Omlouvam se, chvili budu ?prudit? s baby Snowflake . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ty vypadají moc dobře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 SUMA Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ketiv: krásný hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Na nákupy s digi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ketiv Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 (upraveno) Ketiv: krásný hodinky! Díky! Však ty to máš krásné úplně stejně . Navíc v kombinaci, po které rovněž tajně slintám (sarx, MM). A to nemluvím o tom, jaké fotky sem dáváš - nádhera sama. To Míramíra and Pebe: Díky pánové. Jsem vážně rád, že se líbí. Těšil jsem se na to, až se tady odborníkům budu moct pochlubit . Zatím jsem je na fóru nezahlédl. Upraveno 17. března 2018 uživatelem Ketiv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 začína sa SARB týždeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
collie Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Shogunů už jsem se trochu nabažil, tak dnes odpolední klid s tichým strojkem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ketiv: díky Já dnes sdgm, omlouvám se za datum. O víkendu ho neřeším, ale foto dnešní. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Na nákupy s digiTy vypadají moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 17. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2018 Ketiv: parádní hodinky, pouzdro a tah ze SARX033 a SARX035, ale v titanu. Osobně bych je tituloval spíše Frost než Snowflake, přecejen je ta struktura ciferníku jiná. Každopádně jsou to nádherné časoměry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Dnes ve společnosti Samuraje..Jsou krásný a jsou tedy v titanu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 snxs77 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Za málo peněz hodně radosti.Něco mi říká, že je budu taky potřebovat. Už zas nemám doma žádný Seika a s tím se něco musí udělat. Fotky samozřejmě parádní. Upraveno 18. března 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Dnes jsem vytáhl stařičké SKX171. Jsou krásné, ale mám toho moc, tak asi časem půjdou... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 (upraveno) shewcza: moc krásně fotky, ale něco mi říká, že i přes pecka obrázky... nene MíraMíra: žádné Seiko doma? To je snad hřích Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. +1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 18. března 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 Dneska na ruce i ve vodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 tano: ta první se mi moc líbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 (upraveno) tano: ta první se mi moc líbí.Díky, teprve se seznamuji a zkouším nový přístroj Už budu fotit barevně, slibuji Upraveno 18. března 2018 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Tano, zaprvé fajnový fotky.Za druhé, hřích to je a už pracuju na odčinění. Upraveno 18. března 2018 uživatelem MíraMíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se