McStinger Odesláno 5. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2018 Fakt pekné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Tož keré? Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Toz jak k cemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Jak ty hodinky pořád točím, tak se mi opět stalo, že na dovolenou k moři jedu bez potapek. Přitom po dovolené budu mít Akvace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Měl jsem to podobně. GS letos jela k vode, místo MM, které zůstaly doma, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Tuna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Nějaký GS budu potřebovat. Už mě lákají dlouho a ne a ne dát pokoj. Dnes starý, dobrý Sumáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 podme pracovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_92 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Svátkujeme v práci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Nějaký GS budu potřebovat. Už mě lákají dlouho a ne a ne dát pokoj. Dnes starý, dobrý Sumáče.to příjde, zničeho nic ti skočí na zápěstí a už se ho nebudou chtít pustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Mršky mrštný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Bohušu, to tvoje ohřívadlo už zase nefunguje! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Chtěl jsem napsat nějakej vtipnej dvojsmysl, ale napadlo mě jenom, pěkný dudy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Při pátku Baby Tuny.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 6. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2018 Od neděle pořád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Uspávání Ádi s PADI. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 poslední dobou pětky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekR Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 Venčím LMka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 7. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2018 (upraveno) SPB017 na přání původního majitele na řemenu - holt ale ne na ruce. Sponu mám, ale soudruzi z spi straps na jednu drobnost zapomněli Detail pouzdra mezi nožkami:Osobně by mi s jakýmkoli řemenem vadilo odhalené navázání tmavých a lesklých částí pouzdra. A stejně jsou to spíš tahový hodinky. Upraveno 7. července 2018 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se