Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Londoner: ak sa niekto posnazi, oslovi ludi z wus, nazbiera sa na instagrame naivne povedzme niekolko tisic fotiek, ktore si pozrie niekto zo Seika = nic? Normalna kampan, ktora stoji trosku casu, nic viac.

Idem odpratavat sneh.

post-18934-0-29719600-1548593057_thumb.jpg

Odesláno

Andy sadnú ti, spokojnosť ? Ináč akože Seiko vlna ? :rolleyes:

Mam je uz nekdy od lonskeho kvetna. Jen je sem tak casto nedavam. Z toho je ale videt, ze spokojenost, kdyz vydrzely tak dlouho :D MM300 jsou proste svoje a jsou super. Mit o par milimetru min na tloustku, tak jsem owg. Beze srandy.
Odesláno

Mam je uz nekdy od lonskeho kvetna. Jen je sem tak casto nedavam. Z toho je ale videt, ze spokojenost, kdyz vydrzely tak dlouho :D MM300 jsou proste svoje a jsou super. Mit o par milimetru min na tloustku, tak jsem owg. Beze srandy.

Do dnes vzpomínám na ten den, kdy jsem měl možnost si je vyzkoušet (díky andy). Hodně mě u nich překvapila velikost. Čekal jsem je celkově větší. No každopádně jsou dokonalé

Odesláno

MM300 jsou proste svoje a jsou super. Mit o par milimetru min na tloustku, tak jsem owg. Beze srandy.

Tohle podepisuju a doplním, že MM300 jsou hodně vyzrálá volba, která dlouhodobě přesvědčí. Rok a půl byly jediný a tím mi nastavily OWG režim. Stačil by jedinej mm tloušťky dolů a bylo to vyřízený nafurt. Ty moje ještě ani nedorazily k novýmu nositeli a už mi chybí. Tady jedna vzpomínková, poslední, co jsem udělal. Rád bych fotil jako někteří místní, bohužel mi nebylo v tomto ohledu dáno.

post-17198-0-31401300-1548606806_thumb.jpg

Návštěvník rimidalvlark
Odesláno

Modrá Laguna v bílém pekle

Paradně nafoceno. Krásná žlutá rafička.

Návštěvník rimidalvlark
Odesláno

Je třeba zase trochu protáhnout ,, vlásek,,

post-41804-0-66668400-1548615308_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Rado se stalo. V cenove kategorii 30 - 50k tezko hledaji konkurenci. U me to je teda plichta s Doxama SUB1000T :)

Jak to? Maj COSC, křemíkovej vlásek, Elinflex pero, 600m tlakovku? MM nerozumim, co mi za svojí cenu nabízej?

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno

Tohle podepisuju a doplním, že MM300 jsou hodně vyzrálá volba, která dlouhodobě přesvědčí. Rok a půl byly jediný a tím mi nastavily OWG režim. Stačil by jedinej mm tloušťky dolů a bylo to vyřízený nafurt. Ty moje ještě ani nedorazily k novýmu nositeli a už mi chybí. Tady jedna vzpomínková, poslední, co jsem udělal. Rád bych fotil jako někteří místní, bohužel mi nebylo v tomto ohledu dáno.

pod tohle bych se podepsal, až na tu výšku to jsou skvělý hodinky

Odesláno

pod tohle bych se podepsal, až na tu výšku to jsou skvělý hodinky

Jsem asi jinej, mě se líbí,moc, párkrát jsem je zkoušel a nesedí :-((

Odesláno (upraveno)

jako mě i seděly, ale ta výška a i váha, to mi vadilo docela dost. Jako prodeje lituju, ale to u všech hodinek :)

když tak koukám na tu fotku, jsem si i s tím avatarem podobnej :D

post-23099-0-04214600-1548623577_thumb.jpg

Upraveno uživatelem pebe

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...