EpsteinBarr Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Londoner: ak sa niekto posnazi, oslovi ludi z wus, nazbiera sa na instagrame naivne povedzme niekolko tisic fotiek, ktore si pozrie niekto zo Seika = nic? Normalna kampan, ktora stoji trosku casu, nic viac. Idem odpratavat sneh.
AKUC Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Bez kompromisu Andy sadnú ti, spokojnosť ? Ináč akože Seiko vlna ?
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Andy sadnú ti, spokojnosť ? Ináč akože Seiko vlna ? Mam je uz nekdy od lonskeho kvetna. Jen je sem tak casto nedavam. Z toho je ale videt, ze spokojenost, kdyz vydrzely tak dlouho MM300 jsou proste svoje a jsou super. Mit o par milimetru min na tloustku, tak jsem owg. Beze srandy.
chloupek Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) SNE102 Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem chloupek
KapitanO Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Mam je uz nekdy od lonskeho kvetna. Jen je sem tak casto nedavam. Z toho je ale videt, ze spokojenost, kdyz vydrzely tak dlouho MM300 jsou proste svoje a jsou super. Mit o par milimetru min na tloustku, tak jsem owg. Beze srandy.Do dnes vzpomínám na ten den, kdy jsem měl možnost si je vyzkoušet (díky andy). Hodně mě u nich překvapila velikost. Čekal jsem je celkově větší. No každopádně jsou dokonalé
AndyAaron Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Rado se stalo. V cenove kategorii 30 - 50k tezko hledaji konkurenci. U me to je teda plichta s Doxama SUB1000T
Americkej Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 MM300 jsou proste svoje a jsou super. Mit o par milimetru min na tloustku, tak jsem owg. Beze srandy.Tohle podepisuju a doplním, že MM300 jsou hodně vyzrálá volba, která dlouhodobě přesvědčí. Rok a půl byly jediný a tím mi nastavily OWG režim. Stačil by jedinej mm tloušťky dolů a bylo to vyřízený nafurt. Ty moje ještě ani nedorazily k novýmu nositeli a už mi chybí. Tady jedna vzpomínková, poslední, co jsem udělal. Rád bych fotil jako někteří místní, bohužel mi nebylo v tomto ohledu dáno.
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Modrá Laguna v bílém pekleParadně nafoceno. Krásná žlutá rafička.
Dantechno Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Taky po čase no.1 volba co na ruku.... Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Je třeba zase trochu protáhnout ,, vlásek,,
Daemonultimate Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) Rado se stalo. V cenove kategorii 30 - 50k tezko hledaji konkurenci. U me to je teda plichta s Doxama SUB1000T Jak to? Maj COSC, křemíkovej vlásek, Elinflex pero, 600m tlakovku? MM nerozumim, co mi za svojí cenu nabízej? Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem Daemonultimate
pebe Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 Tohle podepisuju a doplním, že MM300 jsou hodně vyzrálá volba, která dlouhodobě přesvědčí. Rok a půl byly jediný a tím mi nastavily OWG režim. Stačil by jedinej mm tloušťky dolů a bylo to vyřízený nafurt. Ty moje ještě ani nedorazily k novýmu nositeli a už mi chybí. Tady jedna vzpomínková, poslední, co jsem udělal. Rád bych fotil jako někteří místní, bohužel mi nebylo v tomto ohledu dáno. pod tohle bych se podepsal, až na tu výšku to jsou skvělý hodinky
DavidLC Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 pod tohle bych se podepsal, až na tu výšku to jsou skvělý hodinkyJsem asi jinej, mě se líbí,moc, párkrát jsem je zkoušel a nesedí :-((
pebe Odesláno 27. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 27. ledna 2019 (upraveno) jako mě i seděly, ale ta výška a i váha, to mi vadilo docela dost. Jako prodeje lituju, ale to u všech hodinek když tak koukám na tu fotku, jsem si i s tím avatarem podobnej Upraveno 27. ledna 2019 uživatelem pebe
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se