minimus80 Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Včerajšia foto, na ruke budu ale celé 2 dovolenkové týždne Odoslané z SM-A600FN pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 Stále modré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saki Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 tie moje nemaju este ani tyzdenTak to jsme na tom stejne , krasnej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 6. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2019 (upraveno) Skúšam, experimentujem, sám neviem či sa mi to páči alebo nie GS na milánskom meshi. Super, za mě nejlepší GS. Ale preferoval bych kroko, máš k nim i tah? Upraveno 6. srpna 2019 uživatelem Liqid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Oběd stále není, asi jim to stopnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 už niekoľko dní ďalší prírastok so Seiko rodiny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krizko Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Super, za mě nejlepší GS. Ale preferoval bych kroko, máš k nim i tah?ťah k nim nie je. Originálny hnedý aligátor je na môj vkus príliš dlhý, obmieňam toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Seiko ciferniky vie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 7. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2019 Milion možností, to mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 a mozno je to len kratkodoba porucha receptorov vnimania niektorych farieb :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník rimidalvlark Odesláno 8. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2019 Skoro, jako pes Góro.......Ale jinak luksusní nápodobenina na brutální práci na chalupě nebo se zbíječkou na šachtě.......( pro pražáky; šachta je ta ďůra, kde se rube uhlí, aby bylo teplo a svítilo světlo čpíčo...) Sorry kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zz0iD Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Hlidacka hned od rana...na toho cervenyho rejnoka se dobre zvyka Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Skoro, jako pes Góro.......Ale jinak luksusní nápodobenina na brutální práci na chalupě nebo se zbíječkou na šachtě.......( pro pražáky; šachta je ta ďůra, kde se rube uhlí, aby bylo teplo a svítilo světlo čpíčo...) Sorry kluci.Těsně vedle....přes východočínské moře. Sis spletl sekci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Dnes takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 9. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna 2019 Stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 konecne vyschla vydatna rannna rosa, tak sa pustim do travnika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Moje nove korytnacky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Moje... ...a bráchovy, když je při ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se