Přejít na obsah

177 hlasů

1. 1. Tesite se na iPhone?

• Ne, iPhone mne ubec nezajima.
      124
    • Zajimave zarizeni, pockam si na poradne recenze.
      37
    • Bezim si iPhone koupit hned jak bude u nas k dostani.
      14
    • Jsem tak nadrzeny, ze si ho koupim uz ted na ebay a klidne pockam, az ho hackeri unlocknou.
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
Taky si vystačím s SE K750i, a to víc než bohatě. Dostatečně velká paměťová karta, a mám s sebou hudbu, e-knihy (úžasná věc), slovníky, příruční rychlý foták na pracovní záležitosti, případně ICQ klienta a jiní wifikundace. Na co si jen vzpomenu.

Taky si vystačím s K750i. Používám mnoho funkcí, konkrétně 3: kalendář, SMSky a volám z něj :) Než jsem si toto uvědomil, tak jsem vystřídal desítky telefonů. Mohl jsem si místo toho šetřit na pěkný hodinky.

iPhone mě taky nechává úplně chladným.

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Já zůstávám věrný mac os. iPhone se musí vyzkoušet a pak se zažere pod kůži. Pokusem na zvířeti zjištěno, že přes Edge jede prohlížeč rychlejc než SE a NOKIA na UMTS. Když kliknu na ikonu, pustí se aplikace hned. Telefonuje to, smskuje to, mmskuje to, internetuje to a mejluje to. Mam v tom kalendář, kontakty, přehrávač muziky, filmů a podcastů a dvě hry. a asi milión dalších věcí, který stejně nikdy nevyužiju si můžu nainstalovat z internetu. Když chci pracovat, jsem v práci, když si chci číst, vezmu do ruky knihu.

Windows mobile než se hryznou umí celkem dost. Ale hryznou se a pak jde všechno k šípku. N95 neumí nabíhat, tam systém přikvačí krokem osmdesátiletého starce, SE je tlustá potvora.

Ale kdo chce kam, pomozme mu tam... :)

Odesláno

iphone není nějaký zázrak co se týká techniky (na tom se zde poměrně všichni shodli) je to především stylovka a neotřelý nápad za který si někdo logicky nechá zaplatit. Možná někoho irituje, že za stejný peníz dostane více funkcí jinde a zdá se mu iphone jako hračka v porovnáním s tím co sám využívá, ovšem nedostane právě ten styl, design a určitou vyjímečnost.

Vzhledem k tomu že se zde bavíme o hodinkách tak je to de facto ve své podstatě podobné.

Takže debata o tom co je lepší jestli rádiem řízené ukazatele času, nebo kwarcky nebo mechaniky (hodinky :D ) je zbytečná a záleží na úhlu pohledu a potřebách daného člověka.

Odesláno
iphone není nějaký zázrak co se týká techniky (na tom se zde poměrně všichni shodli) je to především stylovka a neotřelý nápad za který si někdo logicky nechá zaplatit. Možná někoho irituje, že za stejný peníz dostane více funkcí jinde a zdá se mu iphone jako hračka v porovnáním s tím co sám využívá, ovšem nedostane právě ten styl, design a určitou vyjímečnost.

Vzhledem k tomu že se zde bavíme o hodinkách tak je to de facto ve své podstatě podobné.

Takže debata o tom co je lepší jestli rádiem řízené ukazatele času, nebo kwarcky nebo mechaniky (hodinky :D ) je zbytečná a záleží na úhlu pohledu a potřebách daného člověka.

A pod to se klidně podepíšu. Jen ve dvou případech je to jinak: fejkový hodinky a telefony Nokia :)

Odesláno

Je to trochu o zkusenostech se znaskou. Delam na Apple 14 let 8 hodin denne (mimo víkendu:-)) a stabilita systemu, zvlast od MacOs X je s Windows nesrovnatelna. Navic mam iPod Touch, coz je vlastne o telefon orezany iPhone, ale ma napriklad wifi. Prace s nim je krasne intuitivni, coz je u Apple normalni. Navic jde i odblokovat a nahravat do nej dalsi soft. iPhone snad ma primo Apple odblokovat (nebo uz odblokoval) take, takze vznikne spousta noveho softu. Myslim si ze si na Apple clovek nemuze udelat nazor podle toho co mu nekdo rekne, ale teprve tehdy az si ho sam vyzkousi.

Odesláno

Ja iPhone vnímam skôr ako Apple PDA s možnosťou telefonovať.Nedávno bol uvoľnený SDK, čo je ďalší krok od ktorého si veľa sľubujem. Myslím, že časom bude veľké množstvo aplikácií, ktoré odstránia súčasné nedostatky.V rámci HW možností,samozrejme.

Tiež som skúšal iPod Touch a už som namotaný :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak je to tu, v lete odlétam do státu na roční studium, což mimochodem znamená že ve státech budu taky trošku nakupovat, a už vím co (macbook pro to jisti). Jen mám velké dilema, jestli si koupit iPod classic se 160 GB a výdrří slona, nebo iPod touch, s giga obrazovkou a wifi ale malou výdrží. Vím že sebou ten laptop budu tahat dost tak fakt nevim, asi tu výdž no, co si myslíte vy?

Odesláno
Tak je to tu, v lete odlétam do státu na roční studium, což mimochodem znamená že ve státech budu taky trošku nakupovat, a už vím co (macbook pro to jisti). Jen mám velké dilema, jestli si koupit iPod classic se 160 GB a výdrří slona, nebo iPod touch, s giga obrazovkou a wifi ale malou výdrží. Vím že sebou ten laptop budu tahat dost tak fakt nevim, asi tu výdž no, co si myslíte vy?

Co je giga obrazovka? Velka? Nevim jestli je k necemu dobry sledovat cokoliv na obrazovce velikosti dlane. Tudiz ja bych bral to s tou vydrzi ....

Odesláno

Valachus - zalezi jak moc vyuzijes giga obrazovku, pokud malo je to jasnej Classic, pokud hodne, je to jasny Touch ;) Kdyz bych to vzal za sebe, asi bych si koupil iPhone a mel bych velkej displej s moznosti telefonovat byt na webu a dalsima drobnostma, kdybych to nechtel, sel bych do neceho velmi skladnyho ;)

Odesláno

Nemam osobni zkusenost, ale vzhledem k tomu, co jsem slysel o iTunes, bych asi iPod nechtel. Ackoliv se mi libi a jako prehravac by mi vyhovoval, ten software je prej peklo. Macbook, to jooo :)

Odesláno
V Apple chodov by měli mít výprodej IPod Shuffle 1Gb za 490,- nechcete mi tam někdo pro jeden skočit? ;)

Mají i v Letňanech (není u toho krabka a sluchátka, takže tam nechybí nic důležitýho). V Neděli jsem tam byl, ale protože už jeden mám, nekoupil jsem ho.

Odesláno
Nemam osobni zkusenost, ale vzhledem k tomu, co jsem slysel o iTunes, bych asi iPod nechtel. Ackoliv se mi libi a jako prehravac by mi vyhovoval, ten software je prej peklo. Macbook, to jooo :)

Ale houby. "Problém" je v tom, že iTunes nepoužívají pro organisaci knihovny jména souborů a adresářové struktury. Místo toho stojí a padají na metadatech - jsou-li skladby dobře otagovány, funguje moc pěkně procházení knihovny či vyhledávání podle různých fieldů, smart playlisty a spousta dalších věcí. Pokud skladby otagovány nejsou, nevyzná se v tom bordelu nikdo.

Na Windows je poněkud diskutabilní i technická implementace QuickTime a iTunes, ale ve výsledku to funguje, systém to nezasírá zbytečnostmi nad rámec toho, co je u Win aplikací běžné...

Odesláno
Ale houby. "Problém" je v tom, že iTunes nepoužívají pro organisaci knihovny jména souborů a adresářové struktury. Místo toho stojí a padají na metadatech - jsou-li skladby dobře otagovány, funguje moc pěkně procházení knihovny či vyhledávání podle různých fieldů, smart playlisty a spousta dalších věcí. Pokud skladby otagovány nejsou, nevyzná se v tom bordelu nikdo.

Na Windows je poněkud diskutabilní i technická implementace QuickTime a iTunes, ale ve výsledku to funguje, systém to nezasírá zbytečnostmi nad rámec toho, co je u Win aplikací běžné...

S tím souvisí i to, že iTunes není primárně pro lidi, kteří si obstarávají hudbu nějakými pokoutnými cestami. Pokud má člověk z DC nastahováno tisíc alb skupiny "Unknown Artist" a je navíc bordelář, je to na nic. Ovšem pri normálním ripu z CD, popřípadě nákupu z iTunes music store problém s katalogizací odpadá.

Odesláno

Na Windows to prostě nejsou slušné aplikace, mají nestadardní rozhraní, agresivní aktualizace, nejsou stabilní.

Odesláno (upraveno)

iTunes jsou super i na win, hudbu mam bud naripovanou z CD nebo koupenou na amazonu, takze s metadaty problem nemam. Komfort ovladani je neuveritelnej, timhle Apple zabodoval ;) Co se QT tyka... tak pokud je clovek schopnej si to trosku nastavit, tak taky zadny problem. Akorat se to chce prohrabat tim nastavenim, ale zas tak velky problem to neni :)

Upraveno uživatelem boo-beek
Odesláno
V Apple chodov by měli mít výprodej IPod Shuffle 1Gb za 490,- nechcete mi tam někdo pro jeden skočit? ;)

Já bych se tam dostal až ve čtvrtek odpoledne/v podvečer, dříve bohužel ne. Pokud bys je po telefonu přesvědčil, ať ti tam jeden schovají, tak ti pro něj skočím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...