Přejít na obsah

177 hlasů

1. 1. Tesite se na iPhone?

• Ne, iPhone mne ubec nezajima.
      124
    • Zajimave zarizeni, pockam si na poradne recenze.
      37
    • Bezim si iPhone koupit hned jak bude u nas k dostani.
      14
    • Jsem tak nadrzeny, ze si ho koupim uz ted na ebay a klidne pockam, az ho hackeri unlocknou.
      2

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno
mno o to prave nejde. Dovolim si tvrdit, ze kdyby applum a jobsovi vyslo, ze to o co mainstreamu lidi jde jsou pouzitelnejsi utroby, tak by je iPhone mel.

A o tom prave iPhone je. Je koncipovan na volani a mp3. Proc nikomu v USA nevadi absence klavesnice nebo MMS? Jednoduse proto, ze sluby sms a mms tam pouziva minimum lidi a proc taky, kdyz za 150$ mate neomezeny tarif (data, volani a sms(i kdyz ty uz jsou neomezeny od tarifu za 40$)). Vsak se staci podivat na tarif se kterym se iphone dodava... A o tom je iPhone, neni to hracka pro technoidy, je to pristroj pro lidi, kteri se v prvni fazi nechaji zlakat marketingem a ve fazi druhe pro lidi, kteri od telefonu chteji telefonovani a prehravani mp3.

Tohle je ten samy hype jako byl sve doby okolo ipodum, na diskuzich se neustale objevovaly(-ji) nazory ohledne toho jak ipody nemaj radio, ogg, divx, nahravani poznamek a dalsi vecicky, ktere maji i prehravace za 1k od tamanu, ale odpoved na otazku je jasna, protoze to 80% uzivatelu nechce. A to co vetsina lidi (vcetne me) chce, je snadno ovladatelny a pouzitelny telefon / mp3, ktery nemusi mit posledni napojeni na satelit, ale za to ty funkce, ktere ma funguji na vybornou. A o tom je ipod a dle meho nazoru i iPhone. Uz ted apple priznal, ze s iPhonem ma dalsi plany a chce jeho radu dale stepit (tak jako napriklad cini SE s cybershoty/walkmany) a tak je dost dobre mozne, ze se dockame i iPhonu s gps a (aspon pro evropu) lepsi podporou pro pripojeni k netu a posilani zprav...

souhlas.

• Odpovědi 249
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Dneska jsem se byl podivat v Apple centru na Andělu a měl jsem možnost ozkoušet iPhone, když jsem četl články na netu, tak jsem si říkal celkem dobrý slušný display apod., ale když jsem ho dneska viděl tak musím říct že jsem se do iPhonu "zamiloval" ať jde o kvalitu nebo o desing... Takže jsem se hned ptal kdy bude dostupný a jesli se mi vyplati si ho nechat dovézt z Ameriky??? Takže prý jednoznačně nevyplati, protože Evropská verze by měla mít jiný hardware tzn. zřejmě bude mit 3G a krom toho se nenašel nikdy kdo by iPhone odblokoval.... a do ČR by se měl iPhone dostat, noo na to jsem dostal poměrně nepřesnou odpověd Listopad 2007- Leden 2008

Odesláno
a do ČR by se měl iPhone dostat, noo na to jsem dostal poměrně nepřesnou odpověd Listopad 2007- Leden 2008

To byl dotyčný hodně zhulený, co? Je mi líto, ale díky totálně neschopnému zastoupení Apple v ČR se mi tohle jeví jako velmi nepravděpodobné. Ani na datum o rok vzdálenější bych si nevsadil. Vždyť dodnes nemáte ani iTunes store (přes který se mimochodem iPhone aktivuje). Velké naděje bych neskládal ani v prolomení SIM locku. I u posledních Nokií to trvalo sakra dlouho a Applovci v iPhone používají vcelku silnou kryptografii s podpisy atd. což je ještě o kousek dál.

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Včera jsem ho vyzkoušel, za 10 dní ho budu mít. Odblokovaný a plně funkční včetně komunikace s Exchange serverem, o čemž náš ajťák tvrdil, že to zcela jistě nepůjde. Všechno šlape jak má ,samozřejmě kromě iTunes store.Teď jsem byl dva měsíce odkázaný na něco od HTC s Win Mobile a to bylo věru peklo, zlatý Apple,

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno
Včera jsem ho vyzkoušel, za 10 dní ho budu mít. Odblokovaný a plně funkční včetně komunikace s Exchange serverem, o čemž náš ajťák tvrdil, že to zcela jistě nepůjde. Všechno šlape jak má ,samozřejmě kromě iTunes store.Teď jsem byl dva měsíce odkázaný na něco od HTC s Win Mobile a to bylo věru peklo, zlatý Apple,

Ahoj Decebale, mám ho uz dva měsíce, a je fakt roztomilej. Jestli se občas vyskytuješ v "naší" lokalitě, tak můžeme dát kafe. Něco má trošku "americkou logiku", ale jinak super hračka. Myslím, že do pár týdnů přejdu kompletně k Applu. Zatím jen iPhone, a iPod video :-)

Odesláno
Ahoj Decebale, mám ho uz dva měsíce, a je fakt roztomilej. Jestli se občas vyskytuješ v "naší" lokalitě, tak můžeme dát kafe. Něco má trošku "americkou logiku", ale jinak super hračka. Myslím, že do pár týdnů přejdu kompletně k Applu. Zatím jen iPhone, a iPod video :-)

Kafíčko někdy dáme, teď toho mám moc. Co se týká Applu, vitej do klubu. :thumbsup_anim:

Odesláno

Mně teda nepřijde, že je na něm cokoli iNovativního, tedy to považuji za marketingový humbuk. Podívejte na ty jejich iPody - je na nich něco tak úžasného, co by jiné přehrávače neměly?

Appleovská hra na vybírání desátků od operátorů je navíc nehorázně drzej (nebo jiným pohledem chytrej) pokus o změnu základních principů fungování trhu na kterém se nehodlám podílet.

No - protože využívám telefon hlavně na maily, SMS a občas MMS a Blackberry se mi hnusí, mám objednanou Nokii E90. Už se nemůžu dočkat..! Zatím mi plně vyhovuje N80, jen mě mrzí maličkej displej a prťavá klávesnička - to E90 řeší.

Potvoru s Windows Mobile jsem měl a už mi ten křáp nesmí do baráku! Stačí že to musím používat na počítači :-(

Odesláno
Ustálil jsem se na kombinaci Sony Ericsson k 750 na vše co chci od mobilu a k tomu HTC TYNT na vše co potřebuji od notebooku takže jej nemusím ssebou tahat a bylo by i zbytečné si jej kupovat.

Po 3 měsících musím opravit svůj názor, měl jsem v ruce HTC Kaisera, je to trochu designově vylepšenýTYNT to vzal čert ,ale hlavně má vestavený GPS modul to je paráda- o krabičku a nabíječku ssebou méně a bez řešení připojení.BT má své mouchy.

Odesláno (upraveno)

Mylsim ze iPhone u nas nema opodstatnění. Evropská verze ma byt jinak harwerově řešená a v americe si mysli že to bude super.

Počkám na českou verzi a pak se uvidi.

Upraveno uživatelem Valachus
Odesláno
Mně teda nepřijde, že je na něm cokoli iNovativního, tedy to považuji za marketingový humbuk.

Inovativní na tom je to, že na iPhonu zvládne používat mail i moje maminka a nejspíš by to zvládla i babička.

Podívejte na ty jejich iPody - je na nich něco tak úžasného, co by jiné přehrávače neměly?

Funguje to, což u konkurence není vždy až tak samozřejmé. Je k tomu skvěle zásobený iTunes store. Má to geniálně jednoduché ovládání (třeba organisace library podle metadat - kdo zkusí, k primitivnímu uspořádání podle folderů se nechce vrátit). Z měřitelnějších parametrů třeba 160GB HDD nebo výdrž na baterky. A kdo má něco porovnatelného s iPodem touch?

Appleovská hra na vybírání desátků od operátorů je navíc nehorázně drzej (nebo jiným pohledem chytrej) pokus o změnu základních principů fungování trhu na kterém se nehodlám podílet.

Zda se na tom podíle či nikoli, to je Tvoje svobodné rozhodnutí. Nehorázně drzého na tom nevidím nic. Apple vyrobil iPhone a stanovil pravidla, za jakých ho někdo může koupit a někdo jiný prodávat. Je to věc zákazníka a operátorů, na co přistoupí. Taky mohl Jobs nechat vyrobit desetikusovou sérii pro své kamarády ;-)

No - protože využívám telefon hlavně na maily, SMS a občas MMS a Blackberry se mi hnusí, mám objednanou Nokii E90. Už se nemůžu dočkat..! Zatím mi plně vyhovuje N80, jen mě mrzí maličkej displej a prťavá klávesnička - to E90 řeší.

Já mám taky Nokii - E61i. Jenže mně už prošlo rukama kde co a nemám zásadní problém si poradit. Moje výše zmíněná paní matka si s E61 prostě neporadila, iPhone bez problémů.

Odesláno

Takže: už je doma a funguje na něm vše co potřebuji. Troufám si tvrdit, že pokud někdo tvrdí, že to je jen marketingová bublina, neví o čem mluví. Oproti tomuhle, je práce s jakýmkoli tzv. smartphonem, utrpení.

Odesláno
Takže: už je doma a funguje na něm vše co potřebuji. Troufám si tvrdit, že pokud někdo tvrdí, že to je jen marketingová bublina, neví o čem mluví. Oproti tomuhle, je práce s jakýmkoli tzv. smartphonem, utrpení.

:) Vždycky je to jen o preferencích a o svobodné volbě, ne o utrpení. ;)

Jen dej vědět, jestli OS u iPhonu vykazuje snad známky nějaké nestability. Ne, že bych po iPhone toužil (jsem spokojen s PalmTreo 650 a Nok 6300), jen mě to zajímá. Dík.

Odesláno (upraveno)
Mně teda nepřijde, že je na něm cokoli iNovativního, tedy to považuji za marketingový humbuk. Podívejte na ty jejich iPody - je na nich něco tak úžasného, co by jiné přehrávače neměly?

Potvoru s Windows Mobile jsem měl a už mi ten křáp nesmí do baráku! Stačí že to musím používat na počítači :-(

Jeremy, to neřeš...někdo má rád Breitlingy a Nokii 90, druhý zase iPhony ..je to o vkusu, a tam ho má každý jinde... P.S. Žádný desátek Applu neplatím, jak už z logiky toho, že ho používám v ČR, vyplývá... :-) Apropo, podle dnešního stavu akcií Apple bych řekl, že to nedělají úplně špatně, alespoň pro akcionáře ne :-), takže ať inovují dál :-)...

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno
:) Vždycky je to jen o preferencích a o svobodné volbě, ne o utrpení. ;)

Jen dej vědět, jestli OS u iPhonu vykazuje snad známky nějaké nestability. Ne, že bych po iPhone toužil (jsem spokojen s PalmTreo 650 a Nok 6300), jen mě to zajímá. Dík.

Protože v iPhonu je modifikovaný OSX, jako obvykle žádné známky nestability nevykazuje :thumbsup_anim:. :speak_cool: :whistling:

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...