Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, už se mně Suma okoukaly a někdy před létem bych je rád poslal dál a jelikož už pár měsíců okukuji hodinky a hledám, co by se mi tak mohlo líbit a zatím na to nemohu přijít, tak bych rád požádal všechny zde přítomné znalce o radu.

Hledám něco podobného:

- automaty

- pro 17,5 mm zápěstí (kolem 40 mm?)

- ASI opět potápky

- bezpodmínečně safír

- minimálně 100M

- rád bych průhledné dýnko

- nejlépe Švýcarské

- špičkovou luminiscenci

- kovový tah

- datum

Existuje něco podobného?

Na výběr mám hodně času, tak snad vyberu nějakého vhodného nástupce.

Cena není pevná, ale asi bych jí moc neměnil. Ikdyž léto je daleko.

Díky všem za jakýkoliv tip na vhodný typ :-).

Ahoj a přeju hezké Vánoce,

Jirka

• Odpovědi 128
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník MirBen
Odesláno

Archimede Outdoor - existuje více variant (starší/novější). Různé variace PVD, barva ciferníku atd... atd... 
IMHO splňují dost tvých podmínek.

Odesláno (upraveno)

Díky všem za tipy. Musím to nějak přechroupat.

Radimk: Děkuju za odkaz na to vlákno.

Wizard-ov: Ty MM nemají průhled, safír a nejsou Švýcarský? :-) Ten safír by to opravdu chtělo, ikdyž to se dá časem vyměnit. Zbytek bych možná přežil.

Pokud se do léta zblázním, tak připlatím a vezmu Omegy, ale na ty si připadám ještě moc mladej... Co myslíte?

Který potápky se dělají s průhledným dýnkem? Všude je fotka jen zepředu. Safír mají v téhle relaci snad všechny, vodotěsný jsou taky všechny. Takže bychom mohli odfiltrovat ty, který mají průhled na strojek.

Zatím se mně nejvíc zamlouvají Longines Hydro a Oris.

Upraveno uživatelem Jikoun
Odesláno

Je ten pruhled az tak dulezity? :((

Odesláno (upraveno)

Potápky s průhledem se moc nedělají právě kvůli WR. Průhled je dobrej na nějakej pěkně zdobenej rotor, nebo zajímavej strojek, obávám se však, že v této cenové relaci bude s něčím takovým problém.

Jestli chceš něco s průhledem zkusit, tak vyber nějaký pětky. Párkrát se koukneš na strojovnu a po omrzení je prodáš.

A nebo bych ro řešíl tímto kouskem, spňuje všechny tvé požadavky

241037%20(2).jpg

product_8375.jpg

Ještě tohle od Steinu mě napadlo

857922829o2-a10-blue.jpg

Upraveno uživatelem Liqid
Odesláno

Pokud se do léta zblázním, tak připlatím a vezmu Omegy, ale na ty si připadám ještě moc mladej... Co myslíte?

Který potápky se dělají s průhledným dýnkem? Všude je fotka jen zepředu. Safír mají v téhle relaci snad všechny, vodotěsný jsou taky všechny. Takže bychom mohli odfiltrovat ty, který mají průhled na strojek.

Zatím se mně nejvíc zamlouvají Longines Hydro a Oris.

Jediný který mají průhled jsou Orisky, ale podle mě na potápky nepatří :)

Longiny

post-437-0-12825700-1408191589.jpg

SMP

post-18334-0-44481900-1412524060.jpg

Oris

post-4208-0-69403400-1385057703.jpg

A proč bys měl bejt na Omegy mladej? Jsou to sportovní hodinky...

Odesláno

Sice nesplnuji par podmínek ale jdi do MM :) nebudes litovat. Ten Hardlex tam naživo vubec nevadi, naopak. A pokud bys na tom trval tak se da vyměnit za safir a neni to drahé.

Odesláno

Už se tady psalo moc krát, že ten hardlex je kvalitativně jende, než třeba maj suma. Ještě jsem tady nezaregistroval, že by ho někdo měl vodřenej.

Odesláno

Ok. Tak průhledného dýnka se asi vzdám. Na Victorinox mrknu. Vím o jednom Victorinox krámku kousek ode mě.

Ale obcas se delaji napr. PO, nebo Alpina nejake ma. U tech potapek, je to spis zbytecna machrovinka. Dle IMHO, je spis lepsi krasne ryte dynko s nejakou potapecskou tematikou.

Odesláno

Za sebe bych doporučil určitě ORISky, ale chtěl jsem se zeptat, co přijatelného od Omegy se dá sehnat do 30.000,-Kč, když už tady padla Omega?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...