Baker Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Podobné vlákno tady není, přitom je tu spousta fandů čekokoliv. Obsahem by měly být maličkosti či větší věci, které jsou netuctové a něčím vynikají, nápadem, designem, použitím. Pár takových zajímavostí, jsem zaznamenal v jiných vláknech a myslím, že by bylo fajn mít tyhle odkazy pohromadě. Abych jenom neblábolil, tak začnu. BeepEgg? - zdánlivě blbost, ale funguje bezvadně, pro ty, kteří mají radí vajíčka na více způsobů, velmi dobrej tip Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem Baker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 26. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Ještě doplním, neplatí zde žádná omezení, co může být pro někoho pitomost, pro jiného to může být ten "špek".Například o SlimFold Wallet jsem se dozvědel právě tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 (upraveno) Tak mě toto a do toho bych tedy určitě šeljen bych si musel dávat pozor na to zatavení trubice do je docela mimo tu ochranou klec Upraveno 26. prosince 2014 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 26. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2014 Zdroj: http://www.cogdziezaile.pl/ Podľa väčšiny z vás to bude asi pekne uletené, no pre mňa sú šperkom vecičky od Frey Wille, a raz by som jedným kúskom z ich kolekcie chcel nahradiť svoje gorálky :-)A tak keď sú tie Viancoce, tak sa priznám. Kľudne si kopnite, priatelia F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 ...no nazdaj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 (upraveno) Šperk - skôr taká farebná tuctovka, ale keď sa páčia, v pohode... Edit: Aha, až teraz čítam, že to cheš pre seba...úha...domčeky sú také zlaté Zaujal ma v poslednej dobe zlepšovák na získavanie vody kondenzáciou pri bicyklovaní, pri dlhých štrekách. Viac TU Upraveno 27. prosince 2014 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Hodinky od Mondea - bomba.Baker, zaujímavé, no pri varení vajíčok predsa využívame hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 27. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Baker, zaujímavé, no pri varení vajíčok predsa využívame hodinky! No, my každopádně, ale jak jsem psal v úvodu, jde mi spíše o dobrý nápad, případně zajímavá drobnost jako dárek pro "normální" lidi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 F.B. "špek", ne "šperk ". Já mám rád takový ty outdoor kraviny využitelný i pro postapokalyptický časy.http://www.svetandroida.cz/biolite-campstove-opece-parek-nabije-telefon-201403Nemám to, ani to nepotřebuju, jen mě to zaujalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 No, my každopádně, ale jak jsem psal v úvodu, jde mi spíše o dobrý nápad, případně zajímavá drobnost jako dárek pro "normální" lidi. Veď áno, pochopil som hneď, len mi to nedalo. Inak díky za toto vlákno, bude tu dosť zaujímavých vecí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 mi se celkem líbilo toto : http://www.ompere.at/produkte.html je s tím poměrně hodně legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 27. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2014 Když už F.B. přišel s tou bižu ....http://www.speedometerofficial.com/?p=home Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Poslal mi to dneska kolega, uz mam objednano. http://getkeysmart.com/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Poslal mi to dneska kolega, uz mam objednano. http://getkeysmart.com/Jako hezký to je, ale nevim jestli by mi nechyběl ten pocit té klíčové koule. A taky si tím nemůžu chrastit a točit na prstě a....hernajs, že bych si to objednal? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Mě se to líbí, přesně něco takovýho bych potřeboval. Kvůli práci s sebou tahám všude spoustu klíčů, který mi trhají kapsy. Jen je mi nejasný, jak jsou klíče zajištěný proti tomu, aby se samovolně neotáčely, ale přesto šel vždy samostatně podle potřeby lehce jeden zrovna potřebný "vyklopit". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Vomotat si to izolačkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Parádní hodiny s budíkem. Jak jsem je viděl na eBay, musel jsem je koupit.Každej to okomentuje, jak to uvidí na stole. Navíc je docela sranda to hodit doprostřed místnosti a zabouchnout :-D Umí to:- hodiny- alarm- odpočet 10 vteřin, po kterých to "jako bouchne". Člověk to může zastavit tak, že přestřihne správnej drát - jinak to bouchne rovnou (ale nezkoušel jsem to, nechce se mi furt doplňovat drátky :-D) Lidem, co tohle vymýšlejí, bych dal Nobelovku a jejich práci jim strašně závidím :-DDD (a má to akumulátor nabíjenej z USB, takže to svítí vesele docela dlouho i bez propojení) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 (upraveno) Jeremy to je super, dík za tip, jdu objednat:)EDIT: Jsou to ty z Anglie, viď? Upraveno 4. února 2015 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Poslal mi to dneska kolega, uz mam objednano. http://getkeysmart.com/mě by dělalo problém rozeznat kterej klíč je k čemu. nepamatoval bych si kterej je od bytu nebo vchodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2015 Jeremy to je super, dík za tip, jdu objednat:)EDIT: Jsou to ty z Anglie, viď?Ciwe až to rozbalí nějakej celník tak ho třeba jebne a ty skončíš na zbytek života na Kubě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se