Thomas Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 To si radši za 45 min nachladím dvě piva..
Klotzman Odesláno 17. června 2016 Nahlásit Odesláno 17. června 2016 Né že bych to chtěl, ale je to zajímavý a třeba to tu osloví nějaké hasiče Opasky a šrajtofle ze starejch hasičskejch hadic a z biciklovejch duší
Liqid Odesláno 18. června 2016 Nahlásit Odesláno 18. června 2016 celkem revoluce, už aby to tady bylo https://www.indiegogo.com/projects/lelo-hex-the-world-s-first-re-engineered-condom/#/
Horhe Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 To měl takhle kámoš narozky, a druhej mu dal tenhle super dar. Zaujalo mě, co ty lidi nevymyslej za kokotiny.Loupač hrášku - pokud vás to někoho zaujalo, tak to má tescoma ve výprodeji za 49 Kč. Asi to za to původní pětikilo nikdo nechtěl...
Liqid Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Tescoma produkuje vůbec hodně divnejch věcí za strašnej rance. Znáte pouzdro na banán?
Horhe Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Odesláno 22. června 2016 Já mám někde doma nafukovací futrál na banán od Chiquity
wizard-ov Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 @Liqid - já se na to dokoukal - byl jsem zvědavý co se dá za 1:11 natočit o obalu na banán...
dlubix Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Hele mě tohle zase tak debilní nepřijde... ono zabalit ke svačině banán dítěti, aby ho nerozmačkal nebo nenatlouk (pak hned černá), neni vůbec snadný.
Klotzman Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Ale musí to být eurobanán, správné velikosti a zakřivení.
Liqid Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Hele mě tohle zase tak debilní nepřijde... ono zabalit ke svačině banán dítěti, aby ho nerozmačkal nebo nenatlouk (pak hned černá), neni vůbec snadný. Jako vážně? Pokud máš dítě, které není schopné dopravit svačinu do školy bez destrukce, tak jsi asi udělal někde chybu. Na základce jsem ho občas k svačině taky dostal, jen v igeliťáku a nikdy jsem neměl problém. I dneska si občas na cestu vezmu banán a hodím ho jen tak do aktovky k notebooku a papírům. A pokud ti ho dítko rozmatlá po celé tašce a všech sešitech, tak si to umeje a poučí se.
dlubix Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 ...Pokud máš dítě, které není schopné dopravit svačinu do školy bez destrukce, tak jsi asi udělal někde chybu.... Mám rád lidi jako ty, co mají hned jasno a nebojí se dát svůj názor takhle pěkně na odiv... (čti seš blb na entou)
Baker Odesláno 23. června 2016 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Taky by mě zajímalo kolik má Liqid dětí školou povinných
Návštěvník Zmizík Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Pro některý děti by byl dobrej třeba futrál na hrušku. Ten nápad má velkej obchodní potenciál - do pouzdra na malou hrušku se nevejde větší jabko, takže by ty lidi pro svý děti třeba pozdějc kupovali i futrály na jabka.
dlubix Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Pro některý děti by byl dobrej třeba futrál na hrušku. Ten nápad má velkej obchodní potenciál - do pouzdra na malou hrušku se nevejde větší jabko, takže by ty lidi pro svý děti třeba pozdějc kupovali i futrály na jabka.
Liqid Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Mám rád lidi jako ty, co mají hned jasno a nebojí se dát svůj názor takhle pěkně na odiv... (čti seš blb na entou) Taky mám rád lidi jako ty, proč o něčem debatovat, když se dá protistrana jednoduše urazit? Vychytávka od Ládi Banána - futrál na banán se sekundární funkcí irigátoru A evidentně se ten obal dá i použít pro sociální interakce u ToiToiky A proč že je to blbost?
dlubix Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Hele Likvid, blbost je to kazdopadne uz jenom z pohledu zatezovani nasi planetky dalsima plastama, ale me hlavne dojalo to, jak vidis moje deti, jako skolaky, co maji rozpatlanej banan v ucebnici... Proste ses hnedka chytrej, bez zavahani. Kluci jsou jeste ve skolce a ano, kdyz jeli se skolkou na vylet, tak ty banany v batuzku rozmackali, no. Takze bych tu pycovinu nikdy nekoupil, ale mit to doma jako nejakej reklamni kram, tak jim do toho ty banany klidne dam.
Radek124 Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Odesláno 23. června 2016 Náhodou, já když onehdá viděl jak kmotra mých dětí učí svou dospívající dceru pižlat pažitku "stéblo za stéblem, aby to bylo hezky rovnoměrně", tak jsem neodolal a její příští vánoční dárek byly tyhle spešl nůžky... některý blbiny prostě dovedou udělat radost a z jiných je aspoň sranda. Tak proč nedopřát čuněti futrálek na banán?
Micey Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Odesláno 14. února 2017 Vodkazy sakra!http://cabotgun.com/oak-collection/the-big-bang-pistol-set/#1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se