Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 10. 7. 2015 v 10:30, Honza.manta napsal:

Já ze zásady nechvalím, moje děti a mí podřízení plně chápou, že největší moje pochvala je, když nenadávám. Ale dnes udělám výjímku. Před časem jsem poptával prstýnek. Reakce jedna a podle mé předlohy to vzdal - pravda je, že to bylo podle fotky náramku a fakt dost složité. Potom jsem si vzpomněl na Longa a oslovil ho. Perfektní komunikace a maximální vstřícnost. Dneska jsem si ho vyzvedl a maximální spokojenost. Doporučuji!!!!!!

No opět mi nezbývá než všem MOC poděkovat za slova chvály a dovoluji si jen ukázat proč  byly naše druhá maturita " Manťákova" zakázka

post-965-0-64256200-1436932756_thumb.jpg

Odesláno

Už jsem na Longa pěl chválu v "gentlemanech fóra", koukám že tady jsem zapomněl. Bezvadnej člověk, jak na pokec, tak akčně a tvůrčím způsobem mi pořešil kosmetický problém na hodinkách. Všechny palce nahoru :-)))

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Jednání s Mírou je radost a pohoda. Maximální ochota, seriózní a vstřícný přístup. Děkuji a těším se na příští obchod.

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Musím Longa pochválit. Nejenže obchod proběhl bleskurychle, na jedničku, bezchybně, ... prostě ideálně. Navíc jsme dobře pokecali a je vidět, že je to opravdu zapálený chronomág ! :)

• po 3 týdnech...
Odesláno

Super domluva, vstřícné jednání, termíny dle dohody a výsledek super. Můžu jen doporučit a pro mě další důkaz, že jsou zde fajn lidi.

Díky Míro

• po měsíci...
Odesláno

Long je veliký borec a velice sympatický člověk. Zvládl na jedničku naprosto šílený úkol: Navrhl jsem pro nastávající nebožku prsten v podobě geometrizovaného hada a Long jej podle dodaných 3D dat v docela šibeničním termínu vyrobil. Navíc mě i usměrnil v průběhu návrhu a vysvětlil mi některé zlatnické technologie, aby vůbec bylo možné návrh realizovat. Výsledkem je krásná zlatnická práce, ze které má mladá nesmírnou radost, já mám radost, že ona má radost, a Long může být právem hrdý na to, co dokáže.

Vše bylo rychlé, s ohledem na materiál (diamant, smaragdy, bílé zlato) za velmi rozumný peníz a hlavně průběh celé akce byl naprosto hladký, i jsme stihli chvíli pokecat o hodinkách :)

Longa maximálně doporučuju!

post-1353-0-30248400-1464243288_thumb.jpg

post-1353-0-69262200-1464243382_thumb.png

post-1353-0-94387600-1464243434_thumb.png

post-1353-0-43044300-1464243453_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno

Chci poděkovat Mírovi za nevšední ochotu a vstřícnost při vyřízení nehodinkové záležitosti v Praze. Tak ochotný člověk se zřídka potka. Děkuji.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Pridam jeden pozitivni komentar na Longa. Prodaval hodinky a ja jsem potreboval rychlou akci. Vse krasne klaplo, domluva na jednicku. Muzu jen a jen doporucit.

• po měsících...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Potřetí jsem využil Longových služeb a potřetí s maximální spokojeností. Míro moc děkuji!

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 13. 4. 2017 v 15:26, TomCZ napsal:

Potřetí jsem využil Longových služeb a potřetí s maximální spokojeností. Míro moc děkuji!

To já děkuji za důvěru! :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...