Frostie Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 V této sekci jsem za 10let na fóru poprvé, tak snad se neurazíte :-)tímto se rozhodně neurazíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 28. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2019 Moj baterkovy mimozemstan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gola Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Odesláno z mého VTR-L29 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 dnesni prirustek :-) z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liskus Odesláno 6. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2019 Pre mna jedny z najkrajsich Glycine vobec moc pekne Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cernysip Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 (upraveno) maurice lacroix bronz, limitka, řada aikon Upraveno 16. dubna 2019 uživatelem cernysip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 Velikonoční nadílka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Prostě jsem je ve výměnach nemohl nechat ležet. Vypadaj dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Taky jsem na ně čuměl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Taky jsem na ně čuměl.Horší je, že o nich nic nevím. Ale může to být tím, že já si se strejdou Googlem netykám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Já o nich nic moc nehledal, prostě mi jen přišly být hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2019 Já o nich nic moc nehledal, prostě mi jen přišly být hustý Proto jsem je vzal :-). Na ruce to nevypadá špatně, za pár korun a parádu s nima ještě nahoním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Poslední přírůstek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Poslední přírůstek.to už je takovej trochu parádní nadquartz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Moony na lítačku?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2019 Ty se toho nebojíš, Martine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Ty se toho nebojíš, Martine. Mám stadium, kdy přesně nevím co ještě chci, takže chci všechno, co se mi kdy líbilo. Nic moc stadium. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Poslední přírůstek.Gratuluji a budu rád za nějaké osobní zkušenosti a postřehy. Občas na ně koukám a odrazuje mne jen ta WR50 (ale chápu že pro chrona je to OK). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se