John_Lenon Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Co to bylo za bar, že ho tak chválíte?
AndyAaron Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Jinak vcera bylo taky fajn
AndyAaron Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Co to bylo za bar, že ho tak chválíte? Je to irska hospoda Black Stuff v Olomouci
nividic Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Andy, ty jedes jatrovej maraton? Milgy ti jdou k porostu, zejmena ty zeleny, ale bicolor DJ taky nejsou marny. Uplne to vidim, ty v obleku u klienta s timhle, on na ruce nejaky sporttestry... komedie
AndyAaron Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 @nividic To vis, po ceste do Plzne jsem jeste musel dat Brno. Prahu necham na pristi tyden. Co se tyka klientu, tak uz dlouho jsem u nich nenarazil na nic poradneho. Nejcasteji Apple Watch nebo modni smuky
AndyAaron Odesláno 31. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 Na prochazce za krasami Plzne a okoli. U rozhledny Chlum sice dost cvachtacka v bahne, ale to neva Tak vse nejlepsi do noveho roku, pratele!
siwi Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 I tobě, Andy. Fotky máš nádherný. Ať ti to fotí a tiká i v novém roce.
Kostra Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Ondro, vše nej nej do nového roku a trošku opožděně gratulace k super novým přírůstkům. Ať dělají dlouho radost;-)
Ragoon Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Ty fotky zapadu slunce jsou paradni, cim je to foceno?
5etter Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Andy, od srpna jsem tady nebyl, co ses vrátil z Ameriky, trochu ses mi vytratil z dohledu. Tak jsem si to teď dostudoval a nestačím se divit Ty teda jedeš!!!
AKUC Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 ANDY fakt skvelá premena hodinkového parku, gratulujem a foť ! inšpirujúce ....
AndyAaron Odesláno 5. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 @Ragoon Je to foceno iPhonem 6s. Pak nejaky ten postprocessing @5etter Diky, pane. Jsem rad, ze jsem uz zase na dohled @akuc I tobe diky. Fotit vic budu, jen ted to bylo s casem nic moc.
pebe Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 nová přítelkyně, to se musíš věnovat, je nám jasné. A taky nemůžeš hned od začátku fotit víc svoje zápěstí něž jí. To chce čas
nividic Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 ale musíš si hlídat nožíky, zvlášť v přírodě
AndyAaron Odesláno 5. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Dneska dosla nahrada za Wenger od Victorinoxu. A ze cviku jsem poridil na zkousku Opinela, tak mam aspon co ztracet O vikendu to jdu zase otestovat
AndyAaron Odesláno 13. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. února 2018 Dlouho jsem tu nebyl, tak zase po nejake dobe odlozim par fotek Minuly patek jsem si zajel na sluzebni cestu do Ceskych Budejovic a pri te prilezitosti okoukl znama mista. Je tam porad moc hezky Pak jsem se jeste stavil na obed za kamaradem v Pisku... U toho vseho jsem mel na ruce svuj novy prirustek IWC Mark XV. Hodinky, ktere se mi nikdy pred tim nelibily kvuli usekle hodinove rucicce. Prislo mi to divne a treba Mark XVI nebo Mark XVIII se mi zdaly daleko lepsi. Pak jsem tak ruzne studoval, koukal, premyslel a postupem casu dosel k zaveru, ze pokud Marky, tak jedinne s useklou rafikou Perfektne sedi ke vsemu. Jsou z roku 2002, takze takove young timery, proto treba absence AR me tady tak nerozciluje jako na novych expech (ktere jsou tedy nadobro fuc). Jak je videt, nasadil jsem je na konskou prdel, kterou mam od Zekona, a ktera jim fantasticky sedne Pilotni Eterny jsou uz fuc, ale myslim, ze jsem jim sehnal vice nez dustojneho nastupce
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se