Ondazz Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Pekny pekny. Jediny co bych nikdy neudelal je polozit je na kamen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Andy, no nevím u těch holek mi to tak příjde jako fair deal. Navíc si ty prachy opravdu zaslouží Ale například mě by to takhle asi nebavilo, chybí mi tam ta hra kolem. Nakonec je to možná i levnější způsob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Vopravdu krásné a úchvatné .Musím přiznat,že takovýto "výlet" by byl pro mě nejenom hoooodně náročný,ale zároveň tuším,že by to bylo i mé poslední vystoupení . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svatoslav Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Jen zírám a nemám slov. Klobouk dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 To jsi sem mohl klidne hodit, krasa! Poslal jsem ti vcera i SZ, nevim jestli dosla. Tapatalk mi obcas blbne...Jinak presne jak rikas, bylo to nadherne osvezujici. Po vic jak tydnu ve vyprahle krajine bylo super takhle se vycvachtat SZ dosla napul. Prisel mi notifikacni email (nastesti s obsahem zpravy), ale chronomag ani tapatalk mi zadne SZ v dorucene poste neukazuje....divne. Nicmene obsah zpravy mam v emailu, zkusim odpovedet co nejdrive! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 No, pro mě jako pro interiérový typ by tyhle tvoje tůry nebyly. Ale moc rád to tady čtu a koukám na krásné fotky. Díky za zprostředkování, Andy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Kluci, diky za ohlasy!Vcera jsem se presunul ze Zion Parku do Bryce Canyon parku. Jelikoz tu mam jen jeden cely den, tak jsem dnes nevahal a vyrazil na turu. Rikal jsem si, ze dam hned tu jednu z nejtezsich - Peekaboo trail. Nakonec se ukazalo, ze jsem to vzal ze spravne strany, protoze jsem mel nadherne vyhledy, celkove sestoupal 500 vyskovej metru, ale nastoupal jen 350m. Nesel jsem totiz okruzni trasu, ale sel jsem napric kanonem, takze konecny bod byl niz nez ten pocatecni.@Kloubik - fakt to stoji za to, je to tu nadherne a neni to tak obtizne, jak treba Zion nebo GC. Takze fakt doporucuju.Rano jsem tedy skocil na shuttle (autobus, ktery jezdi napric parkem, je zadarmo a clovek muze vyskocit a naskocit na jakekoliv zastavce se mu zlibi). Jel jsem na nejvzdalenejsi konec s nazvem Bryce Point. Odtud byl vyhled na cely kanon: Nasledne jsem se vydal cestou necestou dolu do kanonu: Tam jsem se napojil na ten Peekaboo trail a uz se jen kochal ruznymi skalnimi utvary... Z Peekaboo jsem pak presel na Navajo trail a odtud jsem se pak vyskrabal na Sunrise point. Ze Sunrise jsem pak sel Rim trail az na nejvzdalenejsi konec na severu zvany Fairyland Point. Odtud pak uz pesky zpet do kempu. Celkem asi 16 km. V tomhle parku jsem napraskal zarucene nejvic fotek, fakt jsem z nej nadsenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 No a na ruce bylo co jineho, nez cestovni igeny Od kanonu jsem pak sel pesky po silnico, takze igen on the road, doslova... Pridam i jednu selfinu Kousek od kempu je i benzinka s autoopravnou a u ni byl tenhle kousek Ted se tu spustila vecerni bourka, tak se aspon procisti vzduch. Tady jsou noci chladne, tak se aspon clovek zachumla do spacaku a konecne se trochu vyspi, ne jak kdyz je v noci pres 30 stupnu... No a zitra zase dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 ta fotka ,, igen on the road'' je výborná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Týden tady člověk není a tolik toho zamešká! Nádhera, těším se na pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Trabant in a desert garage nemá chybu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 jo ten Trabant to je fakt pecka Ved tam to je rarita jak svina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 jo ten Trabant to je fakt pecka Ved tam to je rarita jak svina a ty Magdeburgský značky k tomu...Ani bych se nedivil, kdyby tam dojel lodí a po ose... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Opet paradni report, trabos tomu dal korunu. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 12. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 (upraveno) Ja na nej hledel jak zjara tak pridam jeste jednu Jinak diky vsem za ohlasy Upraveno 12. července 2017 uživatelem AndyAaron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 To my děkujeme tobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharkoon Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 Kdyz tam za 30 let / po jaderne valce (co nastane driv) prijdes, ten trabos bude vypadat porad stejne Super fotky, urcite super zazitek .... ja svuj USA road trip odlozil na neurcito (az malej kus vyroste), ale az tam pojedu, tohle vlakno projdu nejdriv ... pro inspiraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 12. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2017 (upraveno) ja len čakám čo bude zlatým klincom na záver, ANDY veľká poklona, super trip ... Upraveno 12. července 2017 uživatelem AKUC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EngineerHack Odesláno 13. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2017 zlaty klinec : The Streets Of San Srancisco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se