Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Za mne Zenith,Blancpain,Omega.

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

z Tvého výběru mám jak IWC tak PO, PO mám již třetí rok a neokoukaly se, k ním točím další hodinky, ať už to byly Tudory nebo ted IWC, každopádně, když se nestane nic zásadního tak letos půjdou IWC z kola ven a nahradí je mé dreamwatche a to 312, tak asi tak

Edit: Takže PAM:-)

Upraveno uživatelem Moty123
Odesláno

Z Vašeho výběru Omega. Perrelety jsem nedávno zkoušel v klenotnictví Opluštil a z toho kroucení turbíny se mi udělalo skoro šoufl :eek:

Odesláno

Ahoj,

za mě, ačkoliv nejsou ve výběru, tak bych zkusil Zenith El Primero 36000 VpH, jsou naprosto úžasný, ten krásnej cifr, kterej nejde takřka nafotit, na jednu stranu uhlazený design, na druhou něco nápaditýho (závodnickýho). Cena vcelku taky v pohodě.

Jinak v podstatě mám doma stejnej cifr na Stratos Flyback Striking a k nespustíš z něj oči (foceno toustovačem) :)

post-8945-0-49785900-1420460569_thumb.jpg

post-8945-0-52359300-1420460595_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

Dreamwatche se nevybíraj, ty prostě potkáš .........

Ale dokud je nepotkáš, můžeš mít spousta známostí - začni třeba podle abecedy,  většina zde uvedených nejsou vůbec špatné ( kromě perelet a zenith), ale je fakt, že potenciál dreamwatch mají jen ty Blanckpain Bathyscaphe - ale ty ho maj zas sakra véliký. Úžasný hodinky !

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Vsem vrele diky za nazory..

2 cigi, proc je Perrelet a Zenith spatn vyber, myslis?

Blancpain nejak nerozbusily me srdce. Libi se mi stejne jako treba ty Zenithy..

Z IWC me bere nebere pouze rada Ingenieur :)

Hmmm, tezky vyber..

Dalsi rady a nazory vitane

Odesláno

Tak to je dobrý s těmi IWC. Mě zase z IWC berou nejvíc ingy. No tak alespoň vidíš, že mě klidně můžeš vyřadit z řad rádců a vzhledem k tomu, že jsem volil i Chopard tak pryč od nich  :lol2:  

Odesláno

Asi se mi budete smát, mně se ty PAMy taky líbí, ale ty chybějící minuty mi přijou strašně nepraktické. Nosím teď nějaké šunty staré primy právě jenom s indexy hodin a furt mi ujíždí MHD, protože se řídím jenom intervalem 5 minut a zbytek odhaduji. Tak by mě zajímalo, jaká je funkce takových hodinek a co vás na nich tak bere. Ještě jednou říkám, PAMy se mi líbí moc, ale bral bych jeidně s minutama, taky takové dělají, i když o hodně méně.

Odesláno

Podla tych co si uviedol ja by som bral Chopard alebo Omegy. Pamy tieto nie ale Luminor Marina 00005 uz ano, tie su super! 

Co povies na Glashutte Original Sport Evo?

post-33015-0-63542400-1420500110_thumb.jpg

Odesláno

Dreamwatche se nevybíraj, ty prostě potkáš .........

cigi, to je nadherny. musim souhlasit. pekne!

Odesláno (upraveno)

2 cigi, proc je Perrelet a Zenith spatn vyber, myslis?

Z IWC me bere nebere pouze rada Ingenieur :)

Perrelet: nabubřelá turbína místo hodinek - pro mě to je jak nosit fotbalistický číro

Zenith: překrývání sčítačů a navíc dole je ten důležitý minutový - retro pastva pro oči, to jo, ale ne pro mozek, ten můj to nebere

u IWC ingenierur není proč váhat !!

Ovšem ty GO s panorama date jsou neotřelá laskomina !!

Co třeba santos de cartier ? Ty by neoslovily ?

Taky bych prošel web značky vulcain.

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Ahoj,

za mě, ačkoliv nejsou ve výběru, tak bych zkusil Zenith El Primero 36000 VpH, jsou naprosto úžasný, ten krásnej cifr, kterej nejde takřka nafotit, na jednu stranu uhlazený design, na druhou něco nápaditýho (závodnickýho). Cena vcelku taky v pohodě.

Jinak v podstatě mám doma stejnej cifr na Stratos Flyback Striking a k nespustíš z něj oči (foceno toustovačem) :)

Stroje to jsou krásný, ale jak se na Chronografu odečítá čas v místě překryvu subcifrů?

Odesláno

Jako první bych vyřadil Chopard, Corum a Festina (Perrelet). Je dobré napsat, že hodinky Chopard i Corum jsem vlastnil, tudíž to není žádný předsudek. Oboje se podle mě až moc rychle okoukají.

Zbývají Omega, IWC A PAM. Nejméně mě nadchly Omega. IWC jsou skvělé, ale chce to mít něco klidnějšího na střídačku ke košili a z toho důvodu bych tedy volil univerzální PAM, u kterých je obrovská variabilita díky koženým a popř. kaučukovým řemenům. Pokud Tě trápí to pouzdro, tak modely 510/560 jsou jejich nejlevnější 8 denní a trochu bych přihmouřil oči. Design klasika + sandwich číselník a exkluzivní stroj podle mě komplet za dobrou cenu.

Odesláno

Z tvého výběru bych bral PAMy, Chopard ( klidně i  jiná řada ) , Omega v tomto pořadí. Jako výrazné hodinky pro závodníka si představuju  třeba Graham Silverstone - ty bych volil já  a pokud bys chtěl být velitel party, tak jednoznačně  nějaký fajnový model od Bernarda Richardse.  Oba tipy tu už ale padly. Hodně štěstí a dvakrát měř, než uřežeš.  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...