Hasňa Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června Ty vole, to jsem ještě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 7. června Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června Asi to zkusím oživit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WEIDER Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna (upraveno) Neviem či to tu patrí ale uznajte je to krasavica. Upraveno 13. srpna uživatelem WEIDER 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Tak co? Kdo valil na 386kach se SoundBlasterem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna (upraveno) Copak SoundBlaster, to byla konfekce. Ale pozná někdo tohle? Ne, grafická karta to není. Upraveno 14. srpna uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Nebo tohle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna To vypadá jak nějaký ústředna nebo něco pro scaner Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Nápověda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Ta druhá karta je FM rádio RadioTrack. Do jednoho jacku se strkala anténa, do druhého sluchátka nebo se propojoval kabelem s linkovým vstupem zvukové karty. Ovládalo se programem v PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 38 minutami, VS napsal: Nápověda Střižna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna před 18 minutami, Karel Vincent napsal: Střižna Přesně. Pravěká karta pro střih videa FAST FP/S 60. Někdy kolem roku 1996 - 1997. Cena, včetně HW MPEG modulu (ta menší deska nasunutá na kartě) asi 27 000,- Kč. Běželo to na 80486/100 MHz s diskem WD Caviar 1600 MB. To stačilo asi na 20 minut videa kvality PAL 768x556. Byl to zajímavý systém, kombinace analogového a digitálního zpracování. Grafická karta generovala černý obdélník daného rozlišení a videokarta do něj klíčovala obraz z analogových vstupů. Vstupy a výstupy byly S-Video, zvuk se zpracovával přes zvukovou kartu. Kompilace několikaminutového videa trvala i celý den. I tak to v té době bylo Sci-Fi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Tyhle karty měly před kovidem cenu 0,2 $ za zlato na konektorech. Ale třeba se cena posunula na půldolar, když jde vše nahoru. Já tedy osobně mám také někde zasunutou MB z původní firemní 386. Protože to je nostalgie a kus života. Ale je to zde pěkná ukázka toho, jak to bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Já to taky pořád schovával, ale když už jsem toho měl pul sklepa, tak to šlo do elektrosrotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Já to udělal loni, byla to úleva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 18. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna Dnesny ulovok z viedenskeho blesaku. Za 50 centov som to tam nemohol nechat. Rok 1978 a je to vlastne Casio MQ-2 Micro computer quartz. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 29. září Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září Rakusky Philips z roku 1986 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Rádio po babičce, vůbec netuším z jakého to může být roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 81/83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září @Prochy68 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Taky se přidám. Vyklízím po tátovi a našel jsem kazeťáky co jsem užíval jako puboš. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se