VS Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Můj první počítač (terminál sálového počítače ICL 2957) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 Můj druhý počítač. Ten už měl 20 MB disk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 31. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2023 (upraveno) Můj třetí počítač. AT + obrovský 40 MB disk, rozdělený na 32 + 8 MB a barevný VGA monitor. 1 MB RAM v době,kdy 640 kB muselo stačit každému. Upraveno 31. srpna 2023 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 Neviem ci funguje, vlozenie bateriek nepomohlo. Nechcete ho niekto na hranie, opravu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 V 31. 8. 2023 v 18:59, VS napsal: ...v době,kdy 640 kB muselo stačit každému. Jo jo, na tuhle větu z recenze na nějakou 486 taky dodnes vzpomínám. Jestli to tehdy vyšlo ve Score...? Nebo Level.... už nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 U rodicov v soterene vo fotokomore na dverach. Uz ani boh nevie, od kedy to tam visi a ci som to tam nalepil ja, alebo sestra. Rok netusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Docki Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 Vše funkční. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Docki Odesláno 29. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2023 A ještě Tesla Hymnus 625, ale ten se mi vybalovat nechce. Musí stačit foto z netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato57 Odesláno 30. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2023 V 29. 10. 2023 v 20:43, Docki napsal: Vše funkční. ... a jéje, AZS 217. Ten jsem měl a k němu NC 440 (nebo to bylo naopak?). Už ani nevím, kdy a proč jsem se jich zbavil. Ale byla to tenkrát fuška, přesvědčit manželku, že se to z mladomanželské půjčky (pamětníci znají :-)) rozhodně MUSÍ koupit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 22. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2023 Tady orel, tady orel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 Hodim sem neco z netu: 1950's Kuba Comet Imperial Home Entertainment System. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna V 2. 12. 2021 v 16:08, Hasňa napsal: Tož to je skutečně legendární sestava. Ten zesák je vytlučený z bídy bolševické součáskové základny, ale z té vytáhnul maximum. Ta kvalita zvuku by dnes neobstála, ale to nic nemění na tom, že tohle je skutečná legenda. Teda v Česku pochopitelně. AUdio RAcionálně, bravo! Ten ohnutý hřebík je slavný sám o sobě. …čerstvý úlovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Krásný úlovek! Na lineár si brousim zuby dlouho a nic, ale mám dva zesilovače, zatím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atim Odesláno 31. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna Myslím od aura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Historické počítače - jen malý poznatek, tady mi jede nějaký comp, má 16 GB RAM, dnes běžná výbava. Tehdy /doba Retro/ jsme ve firmě zvládali komerční programy pro administrativu PZO - ten stroj měl 4KB. Čtyři kiloB paměti. Není to překlep. Samozřejmě žádný Windows, žádný Net, žádný mobil - naprostá pohoda..... Měl jsem PC historiků dost, ale v podstatě jsou to dnes neužitečné krámy, loni jsem to sešrotoval - to jsem oddechl, v garáži je konečně místo na auto..... Tož tak, ale podívám se na rád. Díky za fotky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února před 14 hodinami, Sacíbagr napsal: …čerstvý úlovek. Tak to je převeliká krása. Kdes ho urval..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. března Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března Dnes som dostal tento boombox z roku 1985 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 6. června Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června (upraveno) Rok 1982 slusna vybava a zaujimave riesenie fm radia. Upraveno 6. června uživatelem Gombo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se