Xpak Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Před časem jsem četl Poslední Laponec, autor Olivier Truc. Teď čtu další díl pod názvem Vlčí úžina. Opravdu "severská" detektivka, odehrávající se v Laponsku, na pomezí Švédska, Norska a Finska. Neobvyklé prostředí a zápletka, moc dobré.
Bobisky Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 (upraveno) Dočetl jsem Nomáda, zhruba stejná odechovka jako Poutník. Dále přečten poslední díl Milénia a to spíše z nutnosti. Teď jsem začal poslední díl od Adlera-Olsena Selfies a zatím spokojenost. jinak potvrzuji Hjorth a Rosenfeld, to je pecka. Upraveno 2. ledna 2018 uživatelem Bobisky
actionman1 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Vyskúšam určite aj keď mi tu ešte leží Vraní Dívka tak este to ma asi caka a frajerka mi na Vianoce dala Bratov Karamazovovcov co som uz dlho sa na nich chystal aj s listkami do Narodneho divadla tak citat mam co. Ale Vase rady uz sli na wishlist
Návštěvník Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Já přes Vánoce přečetl Mise Haity - 5 měsíců s lékaři bez hranic od Tomáše Šebka a byl jsem nadšený
PepaSFI Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Já přes Vánoce přečetl Mise Haity - 5 měsíců s lékaři bez hranic od Tomáše Šebka a byl jsem nadšený já to samý, už z dřívějška mám taky Misi Afghánistán. Člověk si rozšíří obzory. Najednou po tý řezbě ty naše problémy vypadají tak nějak k smíchu.
actionman1 Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Před časem jsem četl Poslední Laponec, autor Olivier Truc. Teď čtu další díl pod názvem Vlčí úžina. Opravdu "severská" detektivka, odehrávající se v Laponsku, na pomezí Švédska, Norska a Finska. Neobvyklé prostředí a zápletka, moc dobré.Uz je v Kindle ked som si precital na nu popisy a recenzie tak som fakt zvedavy! Dik
KFL Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Leco Deczi - Totálně vytroubený mozek - dobrá oddechovka na 3 hodiny času.Harris - Fatherland - neznal jsem, četl až teď, a šlo to .
sashator Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Co Dallas 63 od Kinga?Franto díky za tip, příjemná knížka to byla...a jdu stahovat seriál
Frantik Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Franto díky za tip, příjemná knížka to byla...a jdu stahovat seriál Neni zac. Seriál taky výbornej :-)
papen Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 Boss Babis od Kmenty neni to nejhorsi pocteni. Aktualne: Mengeleho devce, zatim super
Vlcacka Odesláno 3. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2018 V pevný formě Prahu temnou a tajemnou, jako e-book antologii Ve stínu Říše.
pciza Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Už po páté ale stále super Karel Hora Moje matka cizinecka legie
pciza Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Na ještě jednu jsem si vzpomněl. Vycházela jako seriál v Letectví a Kosmonautika v 80. LetechSice mírněji cenzurovana , jak jsem později zjistil. Hned po revoluci jsem si ji koupila mam ji rád dodnes. Jsou to Zera nad Pacifikem od Saburo Sakaie.
papen Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Ted zacinam tuto:Kdo zavrazdil ucastniky Djatlovovy expedice? Popis expedice na ural pri ktere vsichni zahynuli nevysvetlenym zpusobem...
papen Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 To vypadá zajimave. Dík za tip.Precti i knihu Mengeleho devce. Je to teda mistama hrozne cteni, ale vsem nackum a jinym nacionalnim blbum bych to dal jako povinnou cetbu! Kam az muze zajit nenavist...
pciza Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Precti i knihu Mengeleho devce. Je to teda mistama hrozne cteni, ale vsem nackum a jinym nacionalnim blbum bych to dal jako povinnou cetbu! Kam az muze zajit nenavist...Zkusím. Dík.
Návštěvník Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2018 Teď jsem dočetl Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii od Zibury a náramně se u toho pobavil, určitě doporučuji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se