Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Před časem jsem četl Poslední Laponec, autor Olivier Truc. Teď čtu další díl pod názvem Vlčí úžina. Opravdu "severská" detektivka, odehrávající se v Laponsku, na pomezí Švédska, Norska a Finska.

Neobvyklé prostředí a zápletka, moc dobré.

Odesláno (upraveno)

Dočetl jsem Nomáda, zhruba stejná odechovka jako Poutník. Dále přečten poslední díl Milénia a to spíše z nutnosti. Teď jsem začal poslední díl od Adlera-Olsena Selfies a zatím spokojenost. jinak potvrzuji Hjorth a Rosenfeld, to je pecka.

Upraveno uživatelem Bobisky
Odesláno

Vyskúšam určite aj keď mi tu ešte leží Vraní Dívka tak este to ma asi caka a frajerka mi na Vianoce dala Bratov Karamazovovcov co som uz dlho sa na nich chystal aj s listkami do Narodneho divadla tak citat mam co. Ale Vase rady uz sli na wishlist :)

Návštěvník
Odesláno

Já přes Vánoce přečetl Mise Haity - 5 měsíců s lékaři bez hranic od Tomáše Šebka a byl jsem nadšený:)

Odesláno

Já přes Vánoce přečetl Mise Haity - 5 měsíců s lékaři bez hranic od Tomáše Šebka a byl jsem nadšený :)

já to samý, už z dřívějška mám taky Misi Afghánistán. Člověk si rozšíří obzory. Najednou po tý řezbě ty naše problémy vypadají tak nějak k smíchu.

Odesláno

Před časem jsem četl Poslední Laponec, autor Olivier Truc. Teď čtu další díl pod názvem Vlčí úžina. Opravdu "severská" detektivka, odehrávající se v Laponsku, na pomezí Švédska, Norska a Finska.

Neobvyklé prostředí a zápletka, moc dobré.

Uz je v Kindle ked som si precital na nu popisy a recenzie tak som fakt zvedavy! :) Dik

Odesláno

Na ještě jednu jsem si vzpomněl. Vycházela jako seriál v Letectví a Kosmonautika v 80. Letech

Sice mírněji cenzurovana , jak jsem později zjistil. Hned po revoluci jsem si ji koupil

a mam ji rád dodnes.

Jsou to Zera nad Pacifikem od Saburo Sakaie.

Odesláno

Ted zacinam tuto:

Kdo zavrazdil ucastniky Djatlovovy expedice?

Popis expedice na ural pri ktere vsichni zahynuli nevysvetlenym zpusobem...

Odesláno

To vypadá zajimave. Dík za tip.

Precti i knihu Mengeleho devce. Je to teda mistama hrozne cteni, ale vsem nackum a jinym nacionalnim blbum bych to dal jako povinnou cetbu! Kam az muze zajit nenavist...

Odesláno

Precti i knihu Mengeleho devce. Je to teda mistama hrozne cteni, ale vsem nackum a jinym nacionalnim blbum bych to dal jako povinnou cetbu! Kam az muze zajit nenavist...

Zkusím. Dík.

Návštěvník
Odesláno

Teď jsem dočetl Už nikdy pěšky po Arménii a Gruzii od Zibury a náramně se u toho pobavil, určitě doporučuji :) 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...