Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ja po rokoch čitateľskej abstinencie si už nejakú dobu užívam tvorbu Juraja Červenáka. Séria Stein a Barbarič je presne moje gusto. Kto ma rad historickú detektívku s prvkami mystérium zasadení do známych lokacii si príde na svoje. A pochopiteľne ako staromilec odporúčam knihu…takú tlačenú na papier. ✌️

Odesláno

Kde kupujete ebooky? Hledám nějakou stránku, kde bych koupil vouchery pro ženu k narozeninám. Čte jak divá, takže by si pak koupila ebooky co bude chtít, nebo ještě nemá přečteno. Nejlépe aby tam byly české novinky popř. novinky co vycházení v cz překladech.

Odesláno

Alza nebo Luxor, tam je výběr a mam registrace. Databáze knih, tam zase jedu všechny recenze a mají i zdarma mraky ebooku a pak taky samozřejmě lovím zdarma na Sdílej.cz 🙂 

Odesláno

Nejnovější Jack Reacher (Exit strategy) je první z celý série, kterou nedočtu. Co převzal pár knih nazpět štafetu v psaní brácha původního autora, jde to s Reacherem z kopce. Tahle věc zkázu naprosto dokonala. Nuda, nuda, plochý, Reacher není Reacher atd. Škoda :(.

S Reacherem jsem strávil deset let. Nejdřív jsem načet prvních cca 15 knih a pak každej rok čekal na novou. Takovej hezkej podzimní kolorit. Aktuální kniha vyšla v listopadu a teď jsem někde v půlce. V mezičase jsem přečet 10 jinejch věcí. Tak špatný to je...

Odesláno

Na Vánoce jsem dostal "Tajemství". Ještě jsem ho neotevřel, dorážím starší "Pomstu". Tak jsi mě teda namotivoval... 😉

Odesláno
16 hours ago, edas said:

Na Vánoce jsem dostal "Tajemství". Ještě jsem ho neotevřel, dorážím starší "Pomstu". Tak jsi mě teda namotivoval... 😉

Já to čtu v originále, takže nevím, co je Tajemství ani Pomsta :D. Každopádně poslední kniha, která mě ještě celkem bavila a vybavím si něco z děje, je Blue Moon. Od Sentinelu to jde pomalu do háje :(.

Odesláno
Just now, Frantik said:

Mi už nebaví ani ten serialovej Reacher. Prvni série jeste byla fajn, ale pak uz je to vo hovne 🙂 

Souhlas. Druhá nestála za nic. Třetí byla o trochu lepší, ale první prostě vede. Jsem zvědavej na tu čtvrtou. Bude to podle Gone Tomorrow, pokud vim, tak by to mohlo bejt dobrý.

Odesláno
před 9 hodinami, KFL napsal:

Já to čtu v originále, takže nevím, co je Tajemství ani Pomsta :D. Každopádně poslední kniha, která mě ještě celkem bavila a vybavím si něco z děje, je Blue Moon. Od Sentinelu to jde pomalu do háje :(.

Pomsta = "Personal", Tajemství = "The Secret"😉

Odesláno
11 minutes ago, edas said:

Pomsta = "Personal", Tajemství = "The Secret"😉

Personal ještě celkem ušel. The Secret (jasně, jsem debil) jsem úplně vypustil z hlavy, protože už je v posledních kusech a tudíž nezanechal větší stopu.. :).

Tak ať tě to baví víc než mě :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...