Lynx12 Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 ted jsem lousknul od kulhannka vladci strachu ..jako jo dobry...a nocni klub 1 a 2 a to je teda mega jizda ! Farky doporucuje :-)Možná by se Ti líbil Jan Urban - serie Pragocalypsa.... za mne dobrý.... mladej nadějnej fantasysta.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 o mě docela zajímá. Sjíždím audikonihy a o něj je toho načtenýho docela dost. Vím, že má i nějaký série, ale zatím jsem nezkusil vůbec nic i když to mám v plánu. Možná pro představu z čeho bych vybíral přidám odkaz na Audiolibrix neboť mě zajímá primárně to, co je načtený. Dík. odkaz: https://www.audiolibrix.com/cs/Search/Results?query=may+peterČetl jsem od něj jen knížky z ostrovů a všechny stojí za přečtení. Začal bych tím nejlepším, trilogií Skála, Muž z ostrova Lewis a Šachové figurky. Dobré jsou i Ostrov Entry a Umrlčí cesta. Ochráním tě je taková trošku červená knihovna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 10. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2019 OK díky. Zkusím tu trilogii Lewis, tu mají komplet. Zatím ovšem sjíždím Pan Mercedes od Kinga a docela dobrý. Ostatně mi celkem sedí i hlas Kanyzy, kterej to (zčasti) čte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 18. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2019 Vysla pry posledni knizka o Lisbeth Salanderove - Dívka musí zemřít , a nova kriminalka ze serie Cormoran Strike od Rowlingove. Smrtici bila. Na to se tesim, uz ji mam ve ctečce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 21. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2019 Dneska sem docet Naseptavac od Alexe Northa a parada, doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Tak Pan Mercedes od Kinga docela ušel, celkem fajn postavy, asi zkusím i zbytek trilogie, ale že bych z toho skákal do stropu, to úplně ne. Nicméně jsem se po letech vrátil k Nesbovi a začal jsem sjíždět Žízeň. Mám to jak ve čtečce, tak to i poslouchám v autě jako audio. No, nic proti Matáskovi, ale tady mi nějak nesedí, horší je to ale samotnou knihou. Přijde mi, že postavy už nejsou jen šablonovitý, ale jsou to spíš jen vlastní karikatury. Ještě tomu kousek dám, ale spíš mám pocit, že to vzdám. Jinak, už jsem to tu asi psal. Lákala by mě nějaká krimi/dekektivka, která bude aspoň s přivřenejma očima reálná. A hlavně bez kombinace psychopatickýho, geniálního, sériovýho vraha proti kterýmu stojí sociopatickej policajt, rozvedenej, nejlépe alkoholik s naprosto neuspořádaným osobním životema sklonama k sebevraždě. Jo a taky bych se obešel bez jakejchkoli názanků spikleneckejch teorií atp. Vlastně nevím, jestli v současný produkci něco takovýho je, anebo bych musel vzít zavděk klasikou je Maigret nebo Poirot atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Nesbo u me tou Zizni skoncil. Uz to uplne ztratilo dech a vrah, kterej kouse obeti zeleznyma zubama uz je fakt mooooc :-) Navic se tam zacnou vracet dalsi postavy z minulosti, páč uz neni kde brat. Takze Harryho uz necham chlastat o samote :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Takhle nějak to vidím i po velmi malý části knihy. Bohužel. A to jsem jinak prvních deset dílů přečetl komplet. Nicméně k mýmu dotazu. Ještě to upřesním, resp. spíš zjednoduším. Tip na detektivku klasickýho střihu, ovšem ze současnosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 (upraveno) Nova ceska - Pohyby leduMam to na policce, ale jeste jsem necetl. Ad Harry H., ted vysel posledni (zatim?)...Nůž?Asi mu sanci dam, byt to vypada ze zeleznym zubum jeste neodzvonilo...A mladymu se docela libi Nesbivky pro deti. Doktor Proktor a ... Upraveno 14. října 2019 uživatelem nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Takhle nějak to vidím i po velmi malý části knihy. Bohužel. A to jsem jinak prvních deset dílů přečetl komplet. Nicméně k mýmu dotazu. Ještě to upřesním, resp. spíš zjednoduším. Tip na detektivku klasickýho střihu, ovšem ze současnosti?Tohle bylo pro me velmi prijemne prekvapeni https://www.databazeknih.cz/knihy/rychlopalba-239247?c=all Skvela detektivka. Nedej se zmast autorem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Nebo neco ze slovenskych luhů a hájů https://www.databazeknih.cz/autori/dominik-dan-5210 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Dominik Dan ma skvele veci no pre mna naj je jeho prvotina popol vsetkych zarovna, odporucam vsetky precitat a idealne citat podla rokov kedy sa dej odohrava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Nova ceska - Pohyby leduMam to na policce, ale jeste jsem necetl. Ad Harry H., ted vysel posledni (zatim?)...Nůž?Asi mu sanci dam, byt to vypada ze zeleznym zubum jeste neodzvonilo...A mladymu se docela libi Nesbivky pro deti. Doktor Proktor a ...Noz mam za sebou (ako vsetky zo serie) a odporucam. Fakt super.Prdiprasok som prave zacal cital drobcovi ale asi je na este trochu maly (4r) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Teď čtu takový pojednání / zamyšlení nad knihama a čtenářem od Alberta Manguela - Knihovna v noci. Moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Tak Dominik Dán je asi zajímavá volba. Kromě dobrého hodnocení a vašich doporučení je pro mě velkej benefit i v tom, že hodně knih je i v audioverzi: https://www.audiolibrix.com/cs/Directory/Serie/1/denik-dobreho-detektiva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudusko Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 ved prave to, mna velmi bavia tie audioknihy v kombinacii s knihou, len skoda ze neboli vsetky nahovorene panom Gaisbergom, uz nestihol.... ale pan Vajda je svely taktiez v cervenom kapitanovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisky Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Vyšla nová krimi Vyšší spravedlnost od Hjorth a Rosenfeldt, neboli šestý díl Sebastian Bergman. A objevil jsem krimi od Chris Carter, napsal 10 knih, odehrávají se v Los Angeles, seriovi vrazi a brutální vraždy, čte se to dobře. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Chris Carter dobrej dost, naved me na to Hopa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 Tebe neni tezky na neco navest, ses chytlavej! Na Nesba pockam, ten neutece.Ale tohle mne laka, uz to mam v kindlu nachystany: https://www.cbdb.cz/kniha-163299-naslouchac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 14. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2019 (upraveno) Tebe neni tezky na neco navest, ses chytlavej! Na Nesba pockam, ten neutece.Ale tohle mne laka, uz to mam v kindlu nachystany: https://www.cbdb.cz/kniha-163299-naslouchacStehlíkovou mám taky připravenou, včetně 2. dílu Faja. Obě jako audioknihu.... Ale teď mám rozposlouchanýho Vince Flynna, sérii Mitch Rapp..... Upraveno 14. října 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se