Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

o mě docela zajímá. Sjíždím audikonihy a o něj je toho načtenýho docela dost. Vím, že má i nějaký série, ale zatím jsem nezkusil vůbec nic i když to mám v plánu. Možná pro představu z čeho bych vybíral přidám odkaz na Audiolibrix neboť mě zajímá primárně to, co je načtený.  Dík.

odkaz: https://www.audiolibrix.com/cs/Search/Results?query=may+peter

Četl jsem od něj jen knížky z ostrovů a všechny stojí za přečtení. Začal bych tím nejlepším, trilogií Skála, Muž z ostrova Lewis a Šachové figurky. Dobré jsou i Ostrov Entry a Umrlčí cesta. Ochráním tě je taková trošku červená knihovna. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...

Tak Pan Mercedes od Kinga docela ušel, celkem fajn postavy, asi zkusím i zbytek trilogie, ale že bych z toho skákal do stropu, to úplně ne.

Nicméně jsem se po letech vrátil k Nesbovi a začal jsem sjíždět Žízeň. Mám to jak ve čtečce, tak to i poslouchám v autě jako audio. No, nic proti Matáskovi, ale tady mi nějak nesedí, horší je to ale samotnou knihou. Přijde mi, že postavy už nejsou jen šablonovitý, ale jsou to spíš jen vlastní karikatury. Ještě tomu kousek dám, ale spíš mám pocit, že to vzdám. 

Jinak, už jsem to tu asi psal. Lákala by mě nějaká krimi/dekektivka, která bude aspoň s přivřenejma očima reálná. A hlavně bez kombinace psychopatickýho, geniálního, sériovýho vraha proti kterýmu stojí sociopatickej policajt, rozvedenej, nejlépe alkoholik s naprosto neuspořádaným osobním životema sklonama k sebevraždě. Jo a taky bych se obešel bez jakejchkoli názanků spikleneckejch teorií atp.

Vlastně nevím, jestli v současný produkci něco takovýho je, anebo bych musel vzít zavděk klasikou je Maigret nebo Poirot atd.

Odkaz ke komentáři

Nova ceska - Pohyby ledu

Mam to na policce, ale jeste jsem necetl.

Ad Harry H., ted vysel posledni (zatim?)...Nůž?

Asi mu sanci dam, byt to vypada ze zeleznym zubum jeste neodzvonilo...

A mladymu se docela libi Nesbivky pro deti. Doktor Proktor a ...

Upraveno uživatelem nickolas
Odkaz ke komentáři

Takhle nějak to vidím i po velmi malý části knihy. Bohužel. A to jsem jinak prvních deset dílů přečetl komplet.

Nicméně k mýmu dotazu. Ještě to upřesním, resp. spíš zjednoduším. Tip na detektivku klasickýho střihu, ovšem ze současnosti?

Tohle bylo pro me velmi prijemne prekvapeni https://www.databazeknih.cz/knihy/rychlopalba-239247?c=all Skvela detektivka. Nedej se zmast autorem :-)

Odkaz ke komentáři

Nova ceska - Pohyby ledu

Mam to na policce, ale jeste jsem necetl.

Ad Harry H., ted vysel posledni (zatim?)...Nůž?

Asi mu sanci dam, byt to vypada ze zeleznym zubum jeste neodzvonilo...

A mladymu se docela libi Nesbivky pro deti. Doktor Proktor a ...

Noz mam za sebou (ako vsetky zo serie) a odporucam. Fakt super.

Prdiprasok som prave zacal cital drobcovi ale asi je na este trochu maly (4r) :)

Odkaz ke komentáři

Vyšla nová krimi Vyšší spravedlnost od Hjorth a Rosenfeldt, neboli šestý díl Sebastian Bergman. A objevil jsem krimi od Chris Carter, napsal 10 knih, odehrávají se v Los Angeles, seriovi vrazi a brutální vraždy, čte se to dobře.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tebe neni tezky na neco navest, ses chytlavej!    :D  

Na Nesba pockam, ten neutece.

Ale tohle mne laka, uz to mam v kindlu nachystany:  https://www.cbdb.cz/kniha-163299-naslouchac

Stehlíkovou mám taky připravenou, včetně 2. dílu Faja. Obě jako audioknihu....

Ale teď mám rozposlouchanýho Vince Flynna, sérii Mitch Rapp.....

Upraveno uživatelem Lynx12
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...