KFL Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 On 10/11/2022 at 9:01 PM, hopa26 said: jsem se konečně dostal k nový rowlingový a je to teda skvělý. https://www.knihydobrovsky.cz/e-kniha/predprodej-neklidna-krev-447542500 Uz jsi precet tu knizku, co jsem ti pred 2 lety pujcil?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 25. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2022 (upraveno) Ještě ne, nemám kdy! Práce, rodina, sport a psaní vynikajících textů mne bohužel zaměstnávají na 99 procent. Veškerej volnej čas, kterej zbejvá bohužel směřuji pouze na zkoušení jak zapojit Ubiquiti router, protože mi s tím nechceš pomoc a máš mne málo rád. Vůbec Tě nezajímá jak se cítím a zlehčuješ to. Nevím, čeho se bojíš..... Upraveno 25. října 2022 uživatelem hopa26 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Franz Kafka - Proměna Prostě skvělé. Útlou knížečku v krásném vydání jsem vzal náhodou v Levných knihách k jinému nákupu. Pročetl to za 2 večery. To je tak zvláštní příběh a přitom se to tak dobře čte. Fakt "povinná četba" a já si ji v knihovničce určitě nechám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 30. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2022 Teda já od Kafky kdysi dal asi na sedmkrát v průběhu víc než roku Proces a dost dlouho jsem si říkal, že se možná zařadí na seznam nedočtenejch bez chuti to dokončit, kde je zatím jen Mein Kampf. Možná jsou potřeba pro čtení stejný drogy jako pro napsání, nevím, ale říkal jsem si jak je možný, že je frajer, co napíše takovou sračku známej po celým světě. Perlička byla,že jsem si ho poprvé půjčil v němčině, jestli se mi jako nepodaří oživit a zdokonalit, no tak to kurva ani omylem, no a pak jsem následně zjistil, že ta němčina v tom asi byla nevinně, že se to nedá ani v rodný řeči. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Tak já nevím, ale třeba Zámek od Kafky je podle mě jedna z nej knih vůbec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 V 30. 10. 2022 v 10:57, (Miloš) napsal: Teda já od Kafky kdysi dal asi na sedmkrát v průběhu víc než roku Proces a dost dlouho jsem si říkal, že se možná zařadí na seznam nedočtenejch bez chuti to dokončit, kde je zatím jen Mein Kampf. Možná jsou potřeba pro čtení stejný drogy jako pro napsání, nevím, ale říkal jsem si jak je možný, že je frajer, co napíše takovou sračku známej po celým světě. Perlička byla,že jsem si ho poprvé půjčil v němčině, jestli se mi jako nepodaří oživit a zdokonalit, no tak to kurva ani omylem, no a pak jsem následně zjistil, že ta němčina v tom asi byla nevinně, že se to nedá ani v rodný řeči. Tak vono s tímhle kulturněmozkovým setupem ".......... zkuste Hádkovi, to jsem se bavil " se ti ani nedivím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Děkuju Vám paní Spáčilová za vhled do mojí duše ještě něco se z toho dá vyvěštit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 31. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2022 Právě teď, (Miloš) napsal: Děkuju Vám paní Spáčilová za vhled do mojí duše ještě něco se z toho dá vyvěštit? Už moc né. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 J. Mareš - Moje případy z 1. oddělení .. dobře se to čte, je to zajímavý, prostě fajn oddechovka na odpoledne. Byť s lehce morbidní tematikou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2022 Sem teď dočet Pavouka od Lars Kepler Brothers a byla to dobrá jízda. Sice všechno trošku hodně nepravděpodobný ale tak to má asi bejt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 11. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2022 Pavouk taky done. Je to cely desna chujovina s obcas nepochopitelnym mnozstvim nedulezitych popisu, ale ma to celkem spad a Sagu bych si taky asi vyfotil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steke_m Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2022 Udělal jsem si radost. Plno fotek, detailů, nákresů. Paráda. V akci za 10 Eček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 (upraveno) Aktuálně sjíždím a audio podobě Kmentu, teď jsem asi v polovině Kmotra Mrázka 2... našla by se zde dobrá duše, která by mi poskytla audio Kmotra Mrázka 3 a Svědek na zabití? Upraveno 20. ledna 2023 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Já mám v zásobě toto. Objevil jsem to před pár lety v jednom antikvariátu a prostě jsem to musel mít. Původně to bylo celkem salátový vydání, na opravu jsem u knihařky čekal přes rok a půl (víc než někteří šťastnější na rolády :D), ale povedlo se. Vydáno 1897... Těším se na to, jen se teď ke čtení zase nejsem schopnej dokopat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 před 12 hodinami, Lynx12 napsal: Aktuálně sjíždím a audio podobě Kmentu, teď jsem asi v polovině Kmotra Mrázka 2... našla by se zde dobrá duše, která by mi poskytla audio Kmotra Mrázka 3 a Svědek na zabití? +1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 22. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2023 Severní točnu bohužel nemám, ale mám toto… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 30. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2023 Günter Grass - Plechový bubínek Dokopal jsem se k tomu víc než 20 let poté, co mě kniha zaujala ve škole. Není to lehké čtení, ale jsem rád, že jsem celou tu "cihlu" nakonec dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 Tady vanou ledové větry..., tak se přidám. Před pár dny jsem ve volných knihách objevil publikaci R.E.Byrd - Alone, tedy Sám. jde o přežití antarktické zimy na předsunuté stanici polárníka admirála Byrda v roce 1934. kdysi jsem to četl a docela mi to zaujalo. Tak jsem neváhal a ponořil se do toho znovu. Je to velmi husté.... klobouk dolů...- Prostě Alone, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2023 (upraveno) před 4 hodinami, eloga napsal: Tady vanou ledové větry..., tak se přidám. Před pár dny jsem ve volných knihách objevil publikaci R.E.Byrd - Alone, tedy Sám. jde o přežití antarktické zimy na předsunuté stanici polárníka admirála Byrda v roce 1934. kdysi jsem to četl a docela mi to zaujalo. Tak jsem neváhal a ponořil se do toho znovu. Je to velmi husté.... klobouk dolů...- Prostě Alone, Tohle je jedna z mejch nejoblíbenějších knih. Četl jsem už několikrát a určitě ne naposled. Od Byrda můžu doporučit i S Byrdem na jižní točnu. I když jsem z počátku myslel, že to bude suše popisný, tak to bylo naopak vělmi čtivý a zajímavý. Upraveno 31. března 2023 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 1. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2023 ok,, Byrda čtu rád, ale nemáš něco k té akci High Jump? Jak u tebe vidím, tak Nansen může fakt zážitek... Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se