JJ Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 Já teď mám takové "historické" období, takže jsem konečně dorazil "Eenzam maar niet aleen" - paměti královny Wilhelminy a teď čtu paměti komorníka císaře Františka Josefa - Der alte Kaiser wie nur einer ihn sah ( na Amazonu zde). Pokud vím, vyšlo to před časem i v češtině. Moc zajímavé a i dobře napsané - od c. a k. pucfleka by se mohli učit leckteří dnešní "spisovatelé". Při cestách v letadle a vlaku se na iPadu prokousávám Clausewitzem. Ve frontě čekají nějaké verneovky, které jsem dosud nečetl a pár drobnějších věcí od Marka Twaina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 Der Alter Kaker by mohl bejt zajímavej Já četl Bratry Himmlerovy a velice zajímavé, stejně jako Moje německá matka od Niklase Franka, za to Můj otec od stejného autora nebylo moc dobré - hodně nadávek, ale málo informací na můj vkus. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 13. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2011 Včera jsem si koupil Kantos Hyperionu (Dan Simmons), takže se na to za chvíli vrhnu. Je to soubor dvou knih - Hyperion a Pád Hyperionu. Už jsem je četl, ale tohle souhrnné vydání mě fakt potěšilo - pevná vazba, kvalitní překlad, 900 stránek...Občas se říká, že to je nejlepší dílo moderní SF a asi by se s tím dalo i souhlasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 14. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2011 Kmotr Mrázek(Trilogie)-Kmenta Jaroslav.Je mi s toho nějak divně.Myslím,že toto by měla být povinná četba(pro určitou skupinu lidí). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Aktuálně mám rozečten Proces od F. Kafky. Knížku ani autora snad není třeba představovat. Dobrý čtení, nechápu proč jsem se tý knížce tak dlouho vyhejbal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2011 Včera jsem si koupil Kantos Hyperionu (Dan Simmons), takže se na to za chvíli vrhnu. Je to soubor dvou knih - Hyperion a Pád Hyperionu. Už jsem je četl, ale tohle souhrnné vydání mě fakt potěšilo - pevná vazba, kvalitní překlad, 900 stránek... Občas se říká, že to je nejlepší dílo moderní SF a asi by se s tím dalo i souhlasit. A to te ceka jeste cely Endymion, ktery me se libil jeste vic nez hyperion ... vsechno od simmonse je mimochodem vyborne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2011 (upraveno) Já mám teď sci-fi/fantasy období, takže P.K. **** - Ubik, Blade Runner, Minority report. Perfektní. A z novějších China Mieville - Nádraží Perdido a dvě další volný pokračování. EDIT - Teda proč mi to nedovolí napsat jednoho z nejlepších spisovatelů S/F literatury všech dob, nechápu:) D.I.C.K!! Upraveno 17. února 2011 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Wristwatch Annual 2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Nevím zda se to tady už zmínilo, ale objevil jsem pro svůj svět audioknihy.. Vzhledem k tomu, kolik času trávím v autě je to ideální způsob jak využít nudné popojíždění v koloně po Praze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Nevím zda se to tady už zmínilo, ale objevil jsem pro svůj svět audioknihy.. Vzhledem k tomu, kolik času trávím v autě je to ideální způsob jak využít nudné popojíždění v koloně po Praze Jezdím denně magistrálu tam a zpět a bez audioknížek už si to pár let nedovedu představit, navíc jsem konečně dal pár věcí, který jsem v papírový podobě těžko kousal (třeba starý nový zákon, toulky českou minulostí). Sranda je, když člověk dojede do garáže a zůstane chvíli sedět v autě, aby doposlouchal kapitolu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 Kde je kupuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 ebookforum.cz sekce audioknihy, archiv českého rozhlasu, ulozto.cz, kralovstvimluvenehoslova.cznenazval bych to kupování, pokud se za to nepovažuje předplatný na stanování dat , ale většinu těch knížek mám doma v papírový podobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montz Odesláno 19. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2011 ebookforum.cz sekce audioknihy, archiv českého rozhlasu, ulozto.cz, kralovstvimluvenehoslova.cz nenazval bych to kupování, pokud se za to nepovažuje předplatný na stanování dat , ale většinu těch knížek mám doma v papírový podobě I když stažení audiovizuálního obsahu pro vlastní potřebu je v souladu s CZ zákony, stažení od Českého rozhlasu je v pohodě i morálně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2011 Dneska jsem na tabletu dočetl Dana Browna - Ztracený symbol. Napínavý, čtivý, jako všechny ostatní jeho knihy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 VERNE, J. - NEFF. O.: Dvacet tisíc mil pod mořem Zrovna jsem našel starší verzi, tak se do ní hned pustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisau Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Obraz Doriana Graye, autor: Oscar Wilde. No a abych si odlehčil chuť tak teď čtu Masku rudé smrti, autor. E.A.Poe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 To jsou samý nóbl knihy......doporučuju Smrt Zajdy Munroa / autor Nick Cave. Příjemné, lehce chlívácké počteníčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Včera jsem si vzpomněl, že už nějakou chvíli chci znovu přečíst Růži pro Algernon. volně k dispozici (alespoň si to myslím ) a tak se těším, až si najdu hodinku klidu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Tak jak jsem nikdy téměř nečet, tak mě nedávno uchvátila himalájská tématika. Začlo to knihou Peklo blízko nebe (J. Krakauer), pokračovalo Mužem z Everestu (J.R.Ullman), no a teď mám zrovna rozečtené Himalájské tygry (R. Fritz). Moc pěkné, i když chvílema kruté čtení. Když bych měl srovnat "novou dobu" (Peklo blízko nebe) a "počátky" (druhé dvě jmenované), tak jsou počátky dobývání rozhodně lepší (skromná výbava, neprobádané cesty,...). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foxik28 Odesláno 6. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2011 Tak jak jsem nikdy téměř nečet, tak mě nedávno uchvátila himalájská tématika. Začlo to knihou Peklo blízko nebe (J. Krakauer), pokračovalo Mužem z Everestu (J.R.Ullman), no a teď mám zrovna rozečtené Himalájské tygry (R. Fritz). Moc pěkné, i když chvílema kruté čtení. Když bych měl srovnat "novou dobu" (Peklo blízko nebe) a "počátky" (druhé dvě jmenované), tak jsou počátky dobývání rozhodně lepší (skromná výbava, neprobádané cesty,...). Doporučuji:Bílé peklo,Camp4,Pavouk(nevím předně ale tuším, nemůžu už jí najít, je to o prvovýstupu na Eiger,Stíny nad námi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se