VS Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Ta mi chybí, Letadlová loď. Jinak všechno ostatní mám. O Clancym ani nemluvím, Rudá Bouře je klasika !!!! Robinson Patrick - Letadlova lod.txt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 grga a tombed: tak tuhle jeste nemam (Umberto Eco, Prazsky hrbitov). nevite nahodou o elektronicke verzi, nez si sezenu tady za kanalem vytisk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 pro kindle by měl být na amazonu, v češtině zatím není, kniha cca vyšla česky před měsícem http://www.amazon.com/Prague-Cemetery-Umberto-Eco/dp/0547577532 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 11. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2011 Pär Lagerkvist - Kat a ine prozy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Právě jsem dočetl Denní Hlídku a chystám se na Šerou Hlídku, takova sci-fi/fantasy klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttrstom Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Kdyby zde byl zajem, muzu nekam udelat up knihovny cca 5000 titulu... (SZ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 (upraveno) Hunger Games - je to mix 1984, Harryho Pottera, Battle Royale, a je to docela zábava Upraveno 15. listopadu 2011 uživatelem Dee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 cetl nekdo knihy od Jo Nesbo? chystam se na Headhunter do kina a podle ukazek by se mi mohly libit jeho knihy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 Drahokamy a polodrahokamy od Cally Hall Docela zajímavé počtení a hlavně možné vodítko pro některé členy kteří sem občas přispívají a jsou " tak trochu mimo" Jsou tam rozdělení, popisy i fotky a navíc jsou tam taková zajímavá slova jako : index lomu a absorbční spectrum.Je to takový základ o 80 stranách který hodně pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 (upraveno) Devata tudiz predposledni kniha sandmana od neil gaimana ... Upraveno 15. listopadu 2011 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 15. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2011 cetl nekdo knihy od Jo Nesbo? chystam se na Headhunter do kina a podle ukazek by se mi mohly libit jeho knihy. Přečet jsem nedávno Nemesis a nebylo to špatný, i když Milenium mě asi bavilo o trochu víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2011 Steva Jobse od Isaacsona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KlonK Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Jee Jobs, presne takto to teraz vyzera na mojom nocnom stoliku , aj farba puzdra ( ak to je oranzove ) az na tie hodinky no Posledne precitane novy kulhanek vyhliadky na vecnost , pan ledove zahrady , piesen ledu a ohne , zasekol som sa na tanci s drakmi v anglictine , nevidany akademici od sira Terryho a najviac citane aktualne skripta s vyrokovej a predikatovej logiky Fujtabl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2011 Steva Jobse od Isaacsona Tome, jsem na tom podobne PS: Pouzdro mam taky oranzove Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henry Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Momentálně jsem dočetl knihu od Oty Filipa "Valdštejn a Lukrécie". Pro mě, jakožto Vsacana a Valacha, velmi zajímavá knížka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Frederic Forsyth - Kobra .... zase jednou parádní počteníčko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2011 Dzuniciro Tanizaki - klic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 26. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2011 Arthur Hailey - Hotel sice už "trošku" starší, ale fajn čtení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 27. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2011 James Herriot - Zvěrolékař a kočičí historky - zasmál jsem se i zaslzel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 5. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2011 Není to knížka, ale hodně zajímavé povídání o raketových střelbách v CCCP. A protože jsem si to nahrál do čtečky, tak to vlastně je knížka. http://forum.fortifikace.net/viewtopic.php?p=15000&sid=b7d0da5a33bd98e1215158d237c5719c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se