grga_pitic Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 (upraveno) Minuly tyden jsem mel takovy maly rusky tyden (ne tu knihu od F.R.Cecha) - Od meho oblibence Orlando Figes jsem prelouskal jeho posledni vec "Septem" a pak od Sklovkeho "Sentimentalni cestu" - oboji pekelne....ted se prave vrham na pameti Ludvika XIV Upraveno 5. dubna 2012 uživatelem grga_pitic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Tak nove prelozenej Nesbo a jeho Spasitel.........paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 5. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2012 Ja som dočítal knihu od Eugena Cernana. Posledný muž na mesiaci. A asi som prehodnotil zoznam naj knižiek. Naozaj super čítanie. Som celý týžden ponocoval :-) A ešte odporúčam: Mano Ziegler - Messerschmitt 262 Scwalbe. A od neho ešte Me 163 Komet, túto mašinku ten pán aj lietal a naozaj klobúk dole. Potom Tomáš Pribyl: Deň keď sa nevrátila Columbia, to je o skaze raketoplánu, kopa faktov, čísel, popis.. Super! Alebo od Jiri Moravec - Najlepši z najlepších SU-27. Jedna z naj knižiek písaných od srdca o najlepšom lietadle tej doby Suchoj SU-27. Knižky od legendy Františka Fajtla. Potom kniha o Erichovi Hartmannovi.. Niečo neuveriteľné čo ten mladý chalan zažil. A ešte kopu iných kníh :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Právě dočteno - Adolf Galland - první a poslední ( zajímavé počtení o pilotu 2.světové války ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 tak na túto sa chystám tiež. Dúfam, ze bude dobrá a oplatí sa ju zháňať :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 Teď mám rozečtenou knihu od PhDr.Vlastimila Vondrušky-Mezi Tiárou a Orlicí.Je to historický román o prvním českém králi Vratislavovi I.Vřele doporučuji všem,kdo má rád historii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaplanj Odesláno 6. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2012 (upraveno) Vzdy uzasne, uz ponekolikte ctene . Obchodnici s vesmirem od Frederika Pohla Scifi 50-60 tych let, nadherne se misi dobry odhad budoucna s naivitou te doby,krasne se cte. Upraveno 6. dubna 2012 uživatelem kaplanj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2012 ja som sa konecne odhodlal, pustil som a do uceni dona juana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 2. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2012 J.D. Salinger: Devět povídek ...a je tam i trochu té chronomagořiny, no posuďte sami: "Její náramkové hodinky vypadaly vojensky, spíš jako stopky navigátora. Ciferník se zdál pro její útlé zápěstí příliš velký."--"Dovoluji si prosím přiložit své náramkové hodinky, které si prosím ponechte ve svém vlastnictví po celé trvání válečného konfliktu. Za našeho krátkého sblížení jsem si nevšimla, zda nějaké nosíte, ale tyhle jsou velmi vodotěsné a nárazuvzdorné a mají mnoho jiných předností, mezi jinými tu, že člověk může případně sledovat, jakou rychlostí jde. Jsem si zcela jista, že Vám budou v těchto obtížných dnech k většímu užitku než kdy mně a že je přijmete jako talisman pro štěstí". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bak Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2012 V tieni mafie - brutál nedávnej aj dnešnej doby. Na čítanie druhej časti sa doslova musím psychicky pripraviť.http://www.karika.sk/knihy/beletria Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Henatko Odesláno 4. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2012 Jan Van Helsing - Ruce pric od teto knihyZajímavé čtení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Tak já teď louskám Modlitbu za Owena Meanyho od Irvinga a zatím velice pěkná kniha. A až ji dočtu, tak se vrhnu na další počin Tany French - Na věrnosti, předchozí dvě jsem totiž přečetl prakticky v kuse a mohu je jen doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Tak já teď louskám Modlitbu za Owena Meanyho od Irvinga a zatím velice pěkná kniha. A až ji dočtu, tak se vrhnu na další počin Tany French - Na věrnosti, předchozí dvě jsem totiž přečetl prakticky v kuse a mohu je jen doporučit Irvinga som zhltol celeho v priebehu 2 rokov a Owen Meany radim na druhe miesto za Garpom. Citaval som hlavne cestou vlakom do prace a nazad. Musel som vyzerat ako uplny pablb lebo som sa neprestajne uchechtaval a obcas to neslo ani tlmit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Dočetl jsem "Portrét špionky" od Daniela Silvy /dobrý - sice mi je dovný, že právě Mossad zachraňuje svět ale ..../ a mám rozečteno "Ve zlomku vteřiny" od Davida Baldacciho /taky dobrý/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 5. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2012 Irvinga som zhltol celeho v priebehu 2 rokov a Owen Meany radim na druhe miesto za Garpom. Citaval som hlavne cestou vlakom do prace a nazad. Musel som vyzerat ako uplny pablb lebo som sa neprestajne uchechtaval a obcas to neslo ani tlmit tak to přesně znám- taky hodně čtu při cestě busem nebo vlakem a tohle se mi u Irvinga stává často Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2012 Chuck Palahniuk - Ukolébavka další Palahniukova šílenost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Autor: Neil Gaiman Originální název: Neverwhere Výborná kniha, za 2 dny byla celá moje:smile_anim: Pod ulicemi Londýna je svět, o kterém se většině lidí nikdy ani nesnilo. Město nestvůr a světců, vrahů a andělů, rytířů v brnění a bledých dívek v černém sametu. To je Londýn lidí, kteří propadli trhlinami.Richard Mayhew je mladý úředník, který se s tímto jiným Londýnem seznámí víc, než je mu příjemné. Jediný dobrý skutek ho vymrští z jeho klidného a spořádaného života do světa, který je pro něj záhadně známý a zároveň naprosto bizarní. Žije v něm dívka, která si říká Dvířka, a lidé kteří ji chtějí zabít. Je tam také anděl jménem Islington, který žije v síni ozářené svícemi, a starý Bailey, který bydlí na střechách. Jsou tam inteligentní krysy a krysomluvčí, a také hrabě, jehož dvůr se schází ve ***ónu podzemní dráhy. Most noci chrání nebezpečnou cestu do čtvrti Knightsbridge, v kanálech žijí lidé, v labyrintu Bestie. Jsou tam nebezpečí a rozkoše, na jaké fantazie nestačí.A Richarda, který netouží po ničem jiném, než se dostat domů, čeká právě pod ulicemi jeho rodného města zvláštní osud - Nikdykde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 já si teď vytáh Treblinka slovo jako z dětské říkanky od Richarda Glazara a je to síla...na mě působí takovýhle knížky a la Jeden den Ivana Děnisoviče stokrát víc než nejakej srdceryvnej Špindler a jeho seznamy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 já si teď vytáh Treblinka slovo jako z dětské říkanky od Richarda Glazara a je to síla...na mě působí takovýhle knížky a la Jeden den Ivana Děnisoviče stokrát víc než nejakej srdceryvnej Špindler a jeho seznamyto jsem na doporuceni z tohoto vlakna precetl pred par mesici a dostalo me to na kolena jako zadna knizka. byl jsem z toho tak odvarenej, ze jsem ctrnact dni shanel preklad v AJ, abych to dal precist svemu kamaradovi tady u nas. nakonec jsem to sehnal na Amazonu nebo kde (vyslo to pod nazvem TRAP WITH A GREEN FENCE), za strasny prachy a zminovany kolega to taky zhltal behem tri dnu. preklad do AJ je mimochodem vybornej, ale ty finesy z cestiny to proste nedokaze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2012 Už dvanáctý díl Nekroskopa od Briana Lumleyho. Čtu to od jedničky cca od listopadu a takříkajíc jedním dechem, mám plno jiných nových knížek ale nedá se od toho odtrhnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se