Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Já mám momentálně nějaký český období, takže opět Zbabělci od Škvoreckýho, dokonalou Válku s mloky od Čapka a hlavně fantasticky atmosférickej Žert od Kundery, ten pořád považuju za asi to nejlepší co kdy vzešlo z pera českýho autora.

Zert od kunderu som minule docital druhy krat a je to jedna z naj knih. odporucam aj dalsie diela.

celkovo s prichodom zimneho obdobia stupa moja konzumacia knih. momentalne je to zbierka Mlady Donc od Pistanka. Vrelo odporucam.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Za mě velmi doporučuju CESTA od Cormaca McCartyho ... dostalo to pulitzera.

Táta s malým klukem se snažej přežít v postapokalyptickém světě ... žádná akční střílečka, reálný až skutečný tak, že to ... prostě doporučuju :)

ještě doplním, kdo nechce číst, vznikl podle této knihy i film :smile_anim:

http://www.csfd.cz/film/233126-cesta/

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Eduard Táborský - Pravda zvítězila . Podtitul - Deník druhého zahraničního odboje . Jsou to vzpomínky tajemníka presidenta Beneše od konce roku 38 do konce 39 . Vydáno v roce 47 ,takže nezpolitizováno .Zajímavé čtení . O Polácích píše, že ač Slované, chovají se hůř než Němci. Anglie květnu 39 vydala přes protesty naše zlato uložené u Bank of England Němcům . Za několik měsíců s nimi byla ve válečném stavu .

Odkaz ke komentáři

Já teď čtu knihu Mafie-o kmotrech a falešných kněžích od Petry Reski.Kdo má rád téma mafie-je to povinnost si to přečíst.Je to v podstatě dokument o tom, jak dnes funguje mafie,jak se adaptuje do EU,jak je s ní propojenej Berlusconi atd.Kdo měl rád Kmotra,tak se mu to bude taky líbit,protože na Sicílii to vlastně funguje pořád stejně.Opravdu zajímavé čtení.

http://www.popron.cz/petra-reski-mafie-kniha/s-715434/

Upraveno uživatelem panedge
Odkaz ke komentáři

Hrozně rád bych si přečetl knihu Šest rostlin, které změnily svět. Ale nemůžu jí sehnat. Prosím, kdybyste jí někdo zahlédl v antiku nebo někde, tak mi dejte vědět. Nebo kdyby mi jí někdo mohl půjčit (či prodat), byl bych vděčen. V případě zapůjčení bych knihu vrátil během cca týdne. Díky.

Odkaz ke komentáři

Momentálne som dočítal "Náš ľadovec sa roztápa" (Ako prežiť a uspieť v meniacom sa svete) od autora John Kotter. Zaujímavé čítanie o rôznych ľudských charakteroch a vysporiadaním sa s rôznymi situáciami a zmenami v živote.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...