utrejch Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Osmej dil sandmana, konec svetu ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 14. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2010 Já mám momentálně nějaký český období, takže opět Zbabělci od Škvoreckýho, dokonalou Válku s mloky od Čapka a hlavně fantasticky atmosférickej Žert od Kundery, ten pořád považuju za asi to nejlepší co kdy vzešlo z pera českýho autora. Zert od kunderu som minule docital druhy krat a je to jedna z naj knih. odporucam aj dalsie diela. celkovo s prichodom zimneho obdobia stupa moja konzumacia knih. momentalne je to zbierka Mlady Donc od Pistanka. Vrelo odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 Za mě velmi doporučuju CESTA od Cormaca McCartyho ... dostalo to pulitzera. Táta s malým klukem se snažej přežít v postapokalyptickém světě ... žádná akční střílečka, reálný až skutečný tak, že to ... prostě doporučuju ještě doplním, kdo nechce číst, vznikl podle této knihy i film http://www.csfd.cz/film/233126-cesta/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 World according to Clarkson 1 a 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 Rudolf Sloboda - KRV. je to poriadny "narez" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2010 Khaled Hosseini - Lovec draků .... úžasná kniha afghánského autora ... pohled na současný Afghánistán očima dítěte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Herec - Jiří Kratochvíl Přiběh se odehrává v Brně a vyskytuje se v něm spousta hodin/ek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Hugh Laurie (alias Dr Haus) - Obchodnik so smrtou velmi prijemne lahsie citanie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 John Grisham - Appeal. Taka oddychovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Dočetl jsem "Mrazivá noc" /John Lutz/, před tím "Kosti" /Jonathan Kellerman/ a právě čtu "Znamení" /Raymond Kghoury/ - dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Eduard Táborský - Pravda zvítězila . Podtitul - Deník druhého zahraničního odboje . Jsou to vzpomínky tajemníka presidenta Beneše od konce roku 38 do konce 39 . Vydáno v roce 47 ,takže nezpolitizováno .Zajímavé čtení . O Polácích píše, že ač Slované, chovají se hůř než Němci. Anglie květnu 39 vydala přes protesty naše zlato uložené u Bank of England Němcům . Za několik měsíců s nimi byla ve válečném stavu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Krvavy polednik od Cormaca McCartyho. Pro nas starsi, odkojeny Vinetouem, neco neskutecnyho. Skoda, ze nemuzu pridat i nejaky vynatek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martz Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Já jsem nedávno zase s knihami začal. O dovolené jsem přečetl od Jamese Rollinse Klíč soudného dne a Jidášův kmen a pak také Metro 2033 od Dmitrije Glukhovského. Takže všechno takové dobrodružné oddychovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 20. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2010 Povolení zabíjet: Kontraktoři ve válce s terorismem Poměrně zajímavé čtení, ale cena knihy je poměrně vysoká, zase taková kvalitka to není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 (upraveno) Já teď čtu knihu Mafie-o kmotrech a falešných kněžích od Petry Reski.Kdo má rád téma mafie-je to povinnost si to přečíst.Je to v podstatě dokument o tom, jak dnes funguje mafie,jak se adaptuje do EU,jak je s ní propojenej Berlusconi atd.Kdo měl rád Kmotra,tak se mu to bude taky líbit,protože na Sicílii to vlastně funguje pořád stejně.Opravdu zajímavé čtení.http://www.popron.cz/petra-reski-mafie-kniha/s-715434/ Upraveno 21. října 2010 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Hrozně rád bych si přečetl knihu Šest rostlin, které změnily svět. Ale nemůžu jí sehnat. Prosím, kdybyste jí někdo zahlédl v antiku nebo někde, tak mi dejte vědět. Nebo kdyby mi jí někdo mohl půjčit (či prodat), byl bych vděčen. V případě zapůjčení bych knihu vrátil během cca týdne. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Momentálně Jan Pelc - ....a bude hůř. Kdyby se měl dávat ban za sprostá slova spisovatelům, tak tenhle by měl banána do konce života Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garyfisher Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Zrovna čtu Ekonomie dobra a zla od Tomáše Sedláčka. Zajímavý ekonomicko-filozofický exkurz do historie. Určitě nezvyklé čtení od jednoho z našich nejlepších ekonomů. http://www.65pole.cz/edaz-o-knize.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Almi Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Momentálne som dočítal "Náš ľadovec sa roztápa" (Ako prežiť a uspieť v meniacom sa svete) od autora John Kotter. Zaujímavé čítanie o rôznych ľudských charakteroch a vysporiadaním sa s rôznymi situáciami a zmenami v živote. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 21. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2010 Koupil jsem si několik starších knih...takže jsem si po letech přečetl Den Trifidů a také Tulák po hvězdách...Hezká vzpomínka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se