Přejít na obsah

Jake knihy prave ctete nebo co dobreho jste cetli?

Doporučené příspěvky

Jo to bude on, myslím že se jmenuje Čech, ale koukám že ho v komentářích občas docela "kamenují".

On pan Čech má tu schopnost nasírat pitomce. Je jasné že ne všechny jeho příběhy úplně přesně a do detatlů odpovídají skutečnosti ale spíš to bude tak že někteří v jeho historkách poznávají sebe a své kamarádíčky. A pak taky je tam vidět světonázor některých komentátorů. Když napíše že nějaký americký motor měl své vrtochy a práce na něm byla za trest, obvykle to projde bez komentářů. Ale napsat že z něčeho sovětského ukápl olejíček, to je hned křiku. Ještě píše na Neviditelném psu takové vzpomínky a historky ze života, jmenuje se to "Z druhého kopce".

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
Návštěvník Zmizík

Teď o víkendu sem přečet Černou hru a hned na to Ve stínu mafie od slovenského Jozefa Kariky. Oboje se to čte jedním dechem, je to skvěle napsaný - někde mezi psychologickým románem a hodně drsným thrillerem. Místama mně to připadalo, jak kdyby to psal nějakej novodobej Jaroslav Havlíček. Pro mě teda hodně velký překvapení, vřele doporučuju. 

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Teď o víkendu sem přečet Černou hru a hned na to Ve stínu mafie od slovenského Jozefa Kariky. Oboje se to čte jedním dechem, je to skvěle napsaný - někde mezi psychologickým románem a hodně drsným thrillerem. Místama mně to připadalo, jak kdyby to psal nějakej novodobej Jaroslav Havlíček. Pro mě teda hodně velký překvapení, vřele doporučuju. 

Četl jsem od něj Na smrt oba díly a taky na jeden zátah. Moc dobré.

Odkaz ke komentáři

Takže 2035 stojí za to?

První díl byl fakt super a bylo mi líto že druhý moc nenavazuje... třetí to prý docela uzavírá.

Za sebe muzu doporucit postapokalyptickou trilogii Metro od Dmitrije Gluchovskeho. Obzvlast prvni a treti dil je vyborny.

Upraveno uživatelem Vojtěch Marek
Odkaz ke komentáři

Včera jsem dočetl Jo Nesbo Půlnoční slunce (aneb Krev na sněhu II)... no jak bych to... není to slabý, to ne, ale Nesbo si laťku nastavil tak vysoko, že každá jeho nová kniha má těžkou pozici

Taky tak - jako dobrý, ale na Nesboa slabý. První Půlnoční slunce a i Syn se mi zdál podstatně lepší, i když ten Syn už taky tak nějak měknul směrem k té půlnoční dvojce..

Odkaz ke komentáři

O dovolené jsem přečetl Spolčení hlupců a Šántarám.

Obojí mohu vřele doporučit. Hlavně u Společní hlupců jsem se královsky bavil a nahlas smál tak, až mi manželka u bazénu hrozila, že si sedne od mě pryč, neboť se směji jako blázen. Nemohl jsem si ale pomoc a prostě jsem se musel chovat jako nějaký mongoloidní degenerát. Jinak to při čtení Spolčení hlupců ani nelze...

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři

Ted jsem na jeden zatah precetl Divka ktera si rikala Tuesday od S.Williamse

Jako jo, vtahne do deje a nepusti, ale ze bych to musel cist jeste jednou... to asi ne

Mám na obojí stejný názor.  Od té Dívky jsem čekal víc. Přišlo mi to vlastně pořád stejné. Myšlenka tak na povídku, ale na knihu mi to přišlo málo. Zato Karika fakt super. Taky mě to hodně překvapilo. 

Upraveno uživatelem FraK
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

...... Zato Karika fakt super. Taky mě to hodně překvapilo. 

Ze mě se stal úplnej Karikatolog, teď jsem pět dní čet oba díly "Na smrť". Velký psycho, místama mně to brutalitou připomínalo Laskavé bohyně a určitě to nebylo laciný, jako někdy Kulhánek - i když to je trošku jinej rybník. Super čtení ale někdy toho násilí bylo i na mě docela dost, ten Karika co naznačí, to taky dokončí a člověk pak z toho má hlavu.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odkaz ke komentáři

Poprvý čtu Obsluhoval jsem anglického krále a docházím k závěru, že Hrabal byl asi chronickej onanista. Ona by ta knížka mohla bejt stejně zajímavá jako Jonassonův Stoletej stařík, ale když je snad na každý druhý stránce plno koz a zadků, tak toho má jeden za chvíli dost.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...