vitvarak Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Jean-Michel Guenassia: Klub nenapravitelných optimistů a Vysněný život Ernesta G.. Obě jsou strhující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 10. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2016 Jo to bude on, myslím že se jmenuje Čech, ale koukám že ho v komentářích občas docela "kamenují".On pan Čech má tu schopnost nasírat pitomce. Je jasné že ne všechny jeho příběhy úplně přesně a do detatlů odpovídají skutečnosti ale spíš to bude tak že někteří v jeho historkách poznávají sebe a své kamarádíčky. A pak taky je tam vidět světonázor některých komentátorů. Když napíše že nějaký americký motor měl své vrtochy a práce na něm byla za trest, obvykle to projde bez komentářů. Ale napsat že z něčeho sovětského ukápl olejíček, to je hned křiku. Ještě píše na Neviditelném psu takové vzpomínky a historky ze života, jmenuje se to "Z druhého kopce". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 26. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2016 (upraveno) Teď o víkendu sem přečet Černou hru a hned na to Ve stínu mafie od slovenského Jozefa Kariky. Oboje se to čte jedním dechem, je to skvěle napsaný - někde mezi psychologickým románem a hodně drsným thrillerem. Místama mně to připadalo, jak kdyby to psal nějakej novodobej Jaroslav Havlíček. Pro mě teda hodně velký překvapení, vřele doporučuju. Upraveno 26. června 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
addalbert Odesláno 4. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2016 Za sebe muzu doporucit postapokalyptickou trilogii Metro od Dmitrije Gluchovskeho. Obzvlast prvni a treti dil je vyborny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stankoff Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Teď o víkendu sem přečet Černou hru a hned na to Ve stínu mafie od slovenského Jozefa Kariky. Oboje se to čte jedním dechem, je to skvěle napsaný - někde mezi psychologickým románem a hodně drsným thrillerem. Místama mně to připadalo, jak kdyby to psal nějakej novodobej Jaroslav Havlíček. Pro mě teda hodně velký překvapení, vřele doporučuju. Četl jsem od něj Na smrt oba díly a taky na jeden zátah. Moc dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 Včera jsem dočetl Jo Nesbo Půlnoční slunce (aneb Krev na sněhu II)... no jak bych to... není to slabý, to ne, ale Nesbo si laťku nastavil tak vysoko, že každá jeho nová kniha má těžkou pozici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojtěch Marek Odesláno 8. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2016 (upraveno) Takže 2035 stojí za to?První díl byl fakt super a bylo mi líto že druhý moc nenavazuje... třetí to prý docela uzavírá.Za sebe muzu doporucit postapokalyptickou trilogii Metro od Dmitrije Gluchovskeho. Obzvlast prvni a treti dil je vyborny. Upraveno 8. července 2016 uživatelem Vojtěch Marek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Dlouho jsem to odkladal, ale konecne jsem docetl pokracovani trilogie The First Law od Joe Abercrombie. Best served cold , The Heroes a Red Country. Vynikajici. Nejlepsi z trojice asi druha kniha The Heroes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 9. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2016 Ted jsem na jeden zatah precetl Divka ktera si rikala Tuesday od S.WilliamseJako jo, vtahne do deje a nepusti, ale ze bych to musel cist jeste jednou... to asi ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 11. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2016 Včera jsem dočetl Jo Nesbo Půlnoční slunce (aneb Krev na sněhu II)... no jak bych to... není to slabý, to ne, ale Nesbo si laťku nastavil tak vysoko, že každá jeho nová kniha má těžkou poziciTaky tak - jako dobrý, ale na Nesboa slabý. První Půlnoční slunce a i Syn se mi zdál podstatně lepší, i když ten Syn už taky tak nějak měknul směrem k té půlnoční dvojce.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blackthorne Odesláno 12. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2016 Jarmila Loukotková - Navzdory básník zpívá. Mám rád historický romány Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) O dovolené jsem přečetl Spolčení hlupců a Šántarám. Obojí mohu vřele doporučit. Hlavně u Společní hlupců jsem se královsky bavil a nahlas smál tak, až mi manželka u bazénu hrozila, že si sedne od mě pryč, neboť se směji jako blázen. Nemohl jsem si ale pomoc a prostě jsem se musel chovat jako nějaký mongoloidní degenerát. Jinak to při čtení Spolčení hlupců ani nelze... Upraveno 18. července 2016 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 (upraveno) Ted jsem na jeden zatah precetl Divka ktera si rikala Tuesday od S.WilliamseJako jo, vtahne do deje a nepusti, ale ze bych to musel cist jeste jednou... to asi ne Teď o víkendu sem přečet Černou hru a hned na to Ve stínu mafie od slovenského Jozefa Kariky. Oboje se to čte jedním dechem, je to skvěle napsaný - někde mezi psychologickým románem a hodně drsným thrillerem. Místama mně to připadalo, jak kdyby to psal nějakej novodobej Jaroslav Havlíček. Pro mě teda hodně velký překvapení, vřele doporučuju. Mám na obojí stejný názor. Od té Dívky jsem čekal víc. Přišlo mi to vlastně pořád stejné. Myšlenka tak na povídku, ale na knihu mi to přišlo málo. Zato Karika fakt super. Taky mě to hodně překvapilo. Upraveno 18. července 2016 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 18. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2016 Metro sem četl jen první díl a musím říct, že atmosféra se dala krájet Na další 2 se chystám, tak snad budou laděné v podobném ducho (ačkoliv o druhém sem četl, že atmosféra se trochu vytratila). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 (upraveno) ...... Zato Karika fakt super. Taky mě to hodně překvapilo. Ze mě se stal úplnej Karikatolog, teď jsem pět dní čet oba díly "Na smrť". Velký psycho, místama mně to brutalitou připomínalo Laskavé bohyně a určitě to nebylo laciný, jako někdy Kulhánek - i když to je trošku jinej rybník. Super čtení ale někdy toho násilí bylo i na mě docela dost, ten Karika co naznačí, to taky dokončí a člověk pak z toho má hlavu. Upraveno 19. července 2016 uživatelem Zmizík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2016 Karika mě taky docela nadchnul, Ve stínu mafie 1. a 2. dobrý... ta trojka Nepriateľ Štátu, ta už se teda moc nepovedla, škoda :/ .. Černá hra je v pořadí, jen co dočtu Nula nula nula (R. Saviano). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Poprvý čtu Obsluhoval jsem anglického krále a docházím k závěru, že Hrabal byl asi chronickej onanista. Ona by ta knížka mohla bejt stejně zajímavá jako Jonassonův Stoletej stařík, ale když je snad na každý druhý stránce plno koz a zadků, tak toho má jeden za chvíli dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2016 Vono se to postupem času trochu usadí, až bude starší. Ale za přečtení to myslím stojí, mě se to svýho času hodně líbilo, hlavně od války dál. Zato Menzelův film považuju za úplně tragickou sračku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Nedalo mi to a při přispívání na provoz fora jsem si i zakoupil zmíněnou knihu (Husákův děda) a je to takové odlehčené, pěkně se to čte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2016 Nemáte někdo náhodou knihu Modlitba za Černobyl od S. Alexijevičové? Kdyžtak SZ, měl bych zájem, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se