uff Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 taky prihodim hlas do ankety, za sebe jsem jeste panic, s hodinkama jsem jeste nespal a do dnesniho dne me to ani nenapadlo. Mozna dnes vecer... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Pokud je to pro tebe intimnost, tak samozřejmě nemusíš reagovat. Jinak děkuji za sloučení, ať jsem hledal jak hledal, tak jsem podobný příspěvek nenašel, proto jsem založil nový. Když opomenu svoje pohodlí, popř. bezpečnost manželky, jak to je z hodinářského hlediska - co je pro hodinky lepší? Nechat je oddychnout v určité poloze nebo je mít neustále v pohybu.to záleží na typu hodinek a komfortu a zvyklostech uživatele. Automatům jistě prospěje odložení na noc, povětšinou dýnkem dolů. U quartzových nemá odkládání žádný racionální základ, u ručního nátahu možná ano, ale význam nebude takový jako u automatu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Taky spím jen s osobou opačného pohlaví ,takže při příchodu domů jdou hodinky z ruky,doma mi přide zbytečné je nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Matiniela Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 Hodinky sundávám hned jak přijdu domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2013 doma a o víkendu jsou hodinky v hodinkovnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ja som si zvykol uz nejake 2 mesiace spavat so svojimi pilotkami na ruke...nosim ich na tahu, takze to zvladaju... Casto mavam nepokojny spanok a ked sa v noci zobudim, ukludnuje ma ked hned viem kolko je hodin (maju dobru lumi citatelnu celu noc) a hlavne ked pocujem ten hlasny pomaly tikot unitasu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ivanhoe34, on 23 Říj 2013 - 21:53, said: ...a ked sa v noci zobudim, ukludnuje ma ked hned viem kolko je hodin ,,,Pro tyto pripady mam budik s projekci casu na strop. Staci pootevrit oko a vim na cem jsem. A rano namam na cele otlacenou korunku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Pro tyto pripady mam budik s projekci casu na strop. Staci pootevrit oko a vim na cem jsem. A rano namam na cele otlacenou korunku. Elegantne a racionalne riesenie, na rozdiel od pacienta co chce mat tu informaciu za kazdu cenu prave od svojich hodiniek Ale inak som navonok celkom normalny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Pro tyto pripady mam budik s projekci casu na strop. Staci pootevrit oko a vim na cem jsem. A rano namam na cele otlacenou korunku. Kdysi jsem jeden takový taky měl. Ale ta projekce mi na stropě přišla nějaká moc slabá. Se výma špatnýma očima jsem na ni prostě neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ivanhoe34, on 23 Říj 2013 - 22:13, said:Elegantne a racionalne riesenie, na rozdiel od pacienta co chce mat tu informaciu za kazdu cenu prave od svojich hodiniek Ale inak som navonok celkom normalny U me je to dane taky tim, ze nosim bryle (4 dioptrie) a ty samozrejme pred spanim sundavam a bez nich bych na zapesti nic nerozeznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivanhoe34 Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 U me je to dane taky tim, ze nosim bryle (4 dioptrie) a ty samozrejme pred spanim sundavam a bez nich bych na zapesti nic nerozeznal.Nezavidim... ja mam nieco cez 2 a tiez to veru nie je bez okuliarov ono... No tu mi pilotky svojou velkostou a citatelnostou vynahradzaju obcasny diskomfort pri ich kazdodennom noseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2013 Ja som si zvykol uz nejake 2 mesiace spavat so svojimi pilotkami na ruke...nosim ich na tahu, takze to zvladaju...Casto mavam nepokojny spanok a ked sa v noci zobudim, ukludnuje ma ked hned viem kolko je hodin (maju dobru lumi citatelnu celu noc) a hlavne ked pocujem ten hlasny pomaly tikot unitasu... U me je to dane taky tim, ze nosim bryle (4 dioptrie) a ty samozrejme pred spanim sundavam a bez nich bych na zapesti nic nerozeznal. Já jsem taky krtkoidní. Ale stejně mám hodinky na ruce, jen jsem si pořídil tritiovky. Nic mě v noci neuklidní víc, než když otevřu oči - a podívám se kolik je hodin a ujistím se, že ještě mám dost času na spaní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Nic mě v noci neuklidní víc, než když otevřu oči - a podívám se kolik je hodin a ujistím se, že ještě mám dost času na spaní. Mám to stejný ,takže odpověď zní NE-NESUNDÁVÁM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Já jsem taky krtkoidní. Ale stejně mám hodinky na ruce, jen jsem si pořídil tritiovky. Nic mě v noci neuklidní víc, než když otevřu oči - a podívám se kolik je hodin a ujistím se, že ještě mám dost času na spaní. Na noční mžourání není nic lepší, než pořádný číslice pěkně na stropě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 24. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2013 Chodit doma v trenýrkách a s hodinkama by mi přišlo divný, takže hodinky odkládám s kalhotama pro větší pohodlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 sundavám jen na sport, to mám Garmin, a v noci nesportuji, takže na noc nesundavám...i mě v noci začalo to tikání uklidňovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Chodit doma v trenýrkách a s hodinkama by mi přišlo divný, takže hodinky odkládám s kalhotama pro větší pohodlí. Já doma někdy chodím s hodinkama i bez trenýrek a dělá mi to dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Kdyz jsem doma, tak spim bez hodinek, vyjimkou jsou pouze nove hodinky, ty ci vetsinou uziju i prvnich par noci. Kdyz jsem v cizim prostredi (dovolena apod), tak hodinky vubec neodkladam a spim s nimi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Já doma někdy chodím s hodinkama i bez trenýrek a dělá mi to dobře Jojo, já taky mám hodinky jako kovboj klobouk - teprve bez nich jsem nahej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 25. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2013 Jojo, já taky mám hodinky jako kovboj klobouk - teprve bez nich jsem nahej. Tak nosit jenom hodinky a kovbojskej klobouk jsem ještě nezkoušel. Jenom nevím, co tomu řekne žena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se