kubson Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 včera super, dneska bolehlav, na vině jsou vinařské sklepy lechovice a nestřídmá konzumace jejich výrobků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Děkuji všem za velmi příjemné setkání a těším se zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Děkuji všem za velmi příjemné setkání a těším se zase někdy příště. Peto diky zene za odvoz, poslu ji po tobe podekovani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Prijemna akce, diky za fajn straveny vecer! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyril Odesláno 21. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2012 Díky! Docela v pohodě i bez chlastu. Jestli bude nějaké příště, pojmeme to jinak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumbo Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Posezení bylo bezva, díky všem. Musím říct, že ty Cyrilovy osmidenní na mě udělaly opravdu velký dojem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 priprava na sraz: jsou mi fakt velky nevlastni sourozenci: ten umi to a ten zas tohle nemuzu se jich nabazit omluvte snizenou kvalitu obrazu, foceno v s..u lacinym kompaktem gramlavyma rukama. jinak vic sem toho nefotil, bo jsem se spis venoval koktejlum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mademoiselle Odesláno 22. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2012 Tie Milgaussy su fakt supa, nadhera! Ani sa Ti necudujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 nevlastni sourozenci: ...ked tak pozeram na tie nalavo, moze mi niekto vysvetlit preco sa Sumo vola Sumo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emba Odesláno 23. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2012 Bezva sraz. Těším se na příští setkání.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 25. ledna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2012 Po navratu z pracovni cesty musim dodatecne podekovat zucastnenym za moc fajn sraz. Takova ucast s mnozstvim hodinek by Brnu slusela i priste. Jen vy prespolni byste si mohli vzit nejaky hotel, at vam muzem ukazat, kde maji v tom nasem Statlu otevreno az do rana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 2. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2012 Doufám že vám to dobře dopadlo, já byl tou dobou někde v hlubinách džungle na Siberutu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Boss_ Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 Tak sem zjistil, ze prolizani obchodu s hodinkami není pro me... Takze si budu muset ohlídat další sraz, abych mohl skouknout vyber toho nejlepšího na jednom míste! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 V tom ostravském tématu mě raději přehlídli , tak bych se vetřel raději tady, to už mi i někde sibirnaya psal, že se mám stavit, až bude... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2012 V tom ostravském tématu mě raději přehlídli , tak bych se vetřel raději tady, to už mi i někde sibirnaya psal, že se mám stavit, až bude... :-) Musíš být důraznější. A až bude seznam s termínem, tak se do něj napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 navrhuju termin patek trinacteho (dubna), 18:30, misto upresnime, bud obligatni Empire II, nebo navrhnete 1. sibirnaya2. OldBlack Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stopa99 Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 1. sibirnaya2. OldBlack 3. stopa99(predbezne ano) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin J. Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 1. sibirnaya2. OldBlack3. stopa99(predbezne ano) 4. Martin J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 1. sibirnaya2. OldBlack3. stopa99(predbezne ano) 4. Martin J.5. gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 16. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2012 1. sibirnaya2. OldBlack3. stopa99(predbezne ano) 4. Martin J.5. gougy6. Kat251(když zrovna nebudeme rodit):-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se