VintageLover Odesláno 16. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2015 Ta poslední se Ti povedla, taková kalendářní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Po 26 dnech od seřízení jsme na +3s(za celou dobu), na ruce pořád, sundavám je akorát před během a kolem. A pořád se mi líbí, jednoduché, nenápadné, pohodlné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Pebe, co to je prosim te za model? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Seiko SCVS003 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Budu se opakovat, ale co se dá dělat. Moc pěkné fotky, pebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 V 29. 9. 2015 v 9:47, filo-boxer napsal: Budu se opakovat, ale co se dá dělat. Moc pěkné fotky, pebe. V 16. 9. 2015 v 5:44, VintageLover napsal: Ta poslední se Ti povedla, taková kalendářní. díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2015 Diky Pebe. Kurna ty mi krouti penezenkou A sarby taky...jeste ze se neumim rozhodnout At slouzi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 trochu jsme si o víkendu zablbnuli v potoce, když už na mě leze nějaká nemoc... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Ta poslední potoční je fantastická! Jen ten tah je prostě nějakej "divnej"... Jsem zvědav, jak dlouho ti tvůj chronoklid vydrží. Den se krátí, noci jsou delší a člověk tak začíná přemýšlet coby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 4. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2015 Skvělé fotky a tyto Seika jsou opravdu povedené, i ten tah se mi moc líbí, právě díky němu jsou takové jiné, zajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 pomalu se kurýruju a dělám blbiny Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Kdo umi, umi. Moc pekne fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 Cims je zasypal tentokrát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2015 V 5. 10. 2015 v 16:24, Radik napsal: Cims je zasypal tentokrát? dětská krupička Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 12. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 chtěl jsem si udělat kafe a takhle to dopadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 :-) pan je hracicka ! super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 12. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2015 ...hezkýý Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 ujela mi kudla a takhle to dopadlo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 Vrahu !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 14. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2015 V 12. 10. 2015 v 18:47, pebe napsal: chtěl jsem si udělat kafe a takhle to dopadloNo jo, chronobundus tlačí na mozek. Jestlipak jsi to pořádně upěchoval? Pěkné fotky tu máš, pěkné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se