Bells Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Jako již tradičně parádní fotky a ty Gify jsou taky super, až dostávám chuť taky něco zkusit, takže rovnou i děkuju za link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2016 Moc pěkné fotky, rád sem chodím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 blbinky u potůčku na chaloupce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 PeBe, naprostá paráda.. Já jsem dneska také vyndal foťák, a při pohledu na tvé výtvory (v porovnání s těmi mými) si říkám, že jsem ho snad raději ani vyndavat nemusel. Nebo spíš ani neměl.. Až budu velkej, chtěl bych umět fotit jako ty.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Já jsem dneska na vyjížďce taky vytáhnul foťák a zjistil jsem, že jsem doma nechal kartu. Takže mam prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel K. Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Tradičně parádní fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2016 Ta prostřední je skvělá ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Se pořád překonáváš, jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 (upraveno) Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji. Zatím nám to se Solárama klape, jsou to prudce nositelné hodinky.Uvidím, do čeho se spolu dále ponoříme Upraveno 17. dubna 2016 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Tyhle outdoorový typy jako je pebe mají prostě cit pro okolí. To jak zasazuješ hodinky a dokážeš zachytit atmosféru je talent. Jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 ještě dnes odpoledne chvilka u potůčku a bude zase chvilku klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Paradni fotky, Pebe! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 podvečerní holení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Tak tomuhle se říká TĚŽKEJ KALIBR V 23. 4. 2016 v 16:17, pebe napsal: podvečerní holení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Ne ne, to už je fetiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 ale jen tak trošku už jsem dlouho nic takového nefotil a tohle se nabízelo samo no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 No jo, nasadil jsi laťku docela vysoko a teď ji udržet. Ne, bez prdele, Tvé fotky jsou fakt parádní. By mě jen tak zajímalo, kolik fotek solarů jsi musel nasekat v té ledové vodě, než z toho vyšla ta paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Jako už jen tam myšlenka Já když si holim hubu, tak zaprvý strojově, zadruhý koukám, abych to měl co nejdřív za sebou a nějak si nedovedu představit, že by mně přišlo na mysl komponovat do toho ještě hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 23. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 V 23. 4. 2016 v 20:05, Jeronimo napsal: No jo, nasadil jsi laťku docela vysoko a teď ji udržet. Ne, bez prdele, Tvé fotky jsou fakt parádní. By mě jen tak zajímalo, kolik fotek solarů jsi musel nasekat v té ledové vodě, než z toho vyšla ta paráda. ta první série ze 16.4. čítala dohromady 16 fotek, druhá série ze 17.4. bylo 14 fotekvětšinou toho moc nenafotím, hned se koukám na displeji jestli mám ostré co jsem chtěl a jestli aspoň trochu vypadá. Pokud ne, tak mažu hned. Mám teď Panasonic GX1, docela fajn foťáček, objektiv mám 14mm/2.5. Většinou fotím na prioritu clony, namáčknu, prstencem na objektivu doostřím přes zvětšení a fotim. a děkuju za pochvalu, zase tak vysoko laťka není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se