5etter Odesláno 12. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2015 Fakt smekám. Už měsíc mám doma nachystané sporty po tchánovi na vyčištění a furt se mi do toho nechce. Brousit sklíčko bych si asi netroufl. Obdivuju všechny, kteří vezmou na první pohled odepsané hodinky a udělají z nich skoro nové! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 14. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 po nějaké době jsem ven vytáhl KingQuartzy, ale moc jsem toho nenafotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 děkuju za chválu, potěší večer jsem si ještě hrál s nasvěcováním mobilem, ale moc mi to nejdeTy fotky jsou super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 18. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 sluníčko svítí, všude to kvete... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 o víkendu na chalupě, ale udělal jsem si chvilku na blbnutí u potůčku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Jako vždy překrásné fotky. Ovšem ta poslední, to už je z říše pohádek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2015 Ta posledni fotka je opravdu vyborna! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 4. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 mám na týden zapůjčené SBDX001, tak si je užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 4. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2015 ta první je skvělá,kávová tradičně taktéž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 5. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2015 děkuju ony se tak nějak fotí docela jednoduše....dnes ještě 3 z kanclu a hurá na víkend na hory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 7. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2015 další várka víkendových Marinemasterů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Výborné fotky těch MM, sluší jim to snad na všech fotkách co jsem zatím kdy viděl (asi fakt fotogenické hodinky) a ty jsi se toho focení zhostil opravdu skvěle, vážně paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 luxusní fotky těch MM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Výborné fotky těch MM, sluší jim to snad na všech fotkách co jsem zatím kdy viděl (asi fakt fotogenické hodinky) a ty jsi se toho focení zhostil opravdu skvěle, vážně paráda. luxusní fotky těch MM díky moc, fotí se fakt perfektně, jak se lesknou, tak ideálně pod podmračenou oblohou, to ty ručky a indexy vylezou úplně nádherně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Můžu se zeptat na obvod tvého zápěstí? Pořád přemýšlím, jestli bych MM zvládnul, nádherné hodinky, ale mám jen 17,8 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 8. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Jen? Já mám 16.5cm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 stosi, se skoro 18cm zápěstím jsi úplně v klidu. 2 roky jsem si myslel že mi budou velký, mám ruku 16.5-17cm. 3 týdny zpátky jsem si je v Amsterdamu v Seiko prodejně zkusil a dělají dojem mnohem menších hodinek, nebyly na ruce vůbec velký. Pebe, super fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Kazdopadne jsou to jedny z nejhezcich fotek MM,co tu jsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Jen? Já mám 16.5cm stosi, se skoro 18cm zápěstím jsi úplně v klidu. 2 roky jsem si myslel že mi budou velký, mám ruku 16.5-17cm. 3 týdny zpátky jsem si je v Amsterdamu v Seiko prodejně zkusil a dělají dojem mnohem menších hodinek, nebyly na ruce vůbec velký. Pebe, super fotky.Ok, děkuji za uklidnění. Když nosím SKX007, tak mám pocit, že je to tak na hraně nositelnosti a MM mají tuším ještě o milimetr víc a na fotkách působí takovým mohutným dojmem. Budu si je muset prohlédnout osobně, protože se mi jinak strašně líbí a nějaké takové hodinky bych rád nosil.Jinak se přidávám k chvále, nádherné fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2015 Voni ty MM fakt klamou telem,ja mam sice ruku vetsi,ale skx taky nejsou placaty hodinky.Pamatuju,jak jsem je poprve dal na ruku(skx) a vejral,jaky to jsou hovada.Ono to je fakt vo pocitu.Ty MM maj velkou auru,teda alespon pro me,kdyz se podivas,ceho je to reminescence,neni moc o cem mluvit...takhle maj podle me vypadat divery.Klidne bych si je umel predstavit bez toho naramku,jenom na gume.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se