Muffik Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Moc hezký, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 děkuji, děkuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 dobre to vyzerá. Už len čakám, kedy pôjdu do pudingu a potom do dentakrylu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Tak tohle je v cem? :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 chemopren Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) hádej ale šlo by to i vypít Upraveno 15. června 2015 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Krásné zvýraznění korunky. Hodinky vypadají jak zalité do želatinové polevy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 je to DŽŮS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 Pochopil jsem z minulejch příspěvků, že ty hodinky máš půjčený? Já jen co na ty koupele říká jejich majitel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 V 15. 6. 2015 v 20:11, Radik napsal: Pochopil jsem z minulejch příspěvků, že ty hodinky máš půjčený? Já jen co na ty koupele říká jejich majitel? tohle jsou už moje Tuňáky MM300, takže majitel mi to odkejval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 15. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 (upraveno) Jestli jsem daval dobry pozor, tak mame oba stejne hodinky a ze stejneho zdroje... A v obou pripadech se u puvodniho majitele myslim moc neohraly :-) Upraveno 15. června 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2015 takhle fórum ještě zmáknutý nemám, takže nevím odku je máš ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Mel jsem pocit, ze ty tunaky mas od Martina.. Ale mozna se pletu.. Tak at se dobre foti ! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 to máš správný pocit fotí se to skoro samo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 tak ještě chvilka nudy v práci a mizím domu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 16. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2015 Skoda, ze takovyho tunaka (z posledni fotky) nikde v supermarketu nesezenes... :-) Vyborny, az podbizivy napad na fotku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 cestou na nákup Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 17. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 (upraveno) ještě v zrní, klasika, a spát Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. června 2015 uživatelem pebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2015 Ty me s nima Peto pekne trapis? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. června 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2015 tak po pár dnech zase pár foteček a velká radost s přesnosti... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se