Superbia Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Bohužel jsou mi ty vizualizace trochu povědomý. Asi tuším autora. Prim by se měl hlavně zbavit těch červenejch bolševickejch trenclí. Nostalgie z komančský éry je už dávno pryč. Brusel bude ještě na pár let v kursu, ale ne v replikách. Jen citlivé úpravy původních kusů. Tam je možný se vyřádit. Jiná varianta je to bouchat jako za komančů ...pochromovaný mosazný pouzdra, frézovaný cifry a jiný finesy tehdejší doby. Na to už ale není v Primu technologie. Stroje jsou v propadlišti dějin. Jediný co maj za těch 60 mega sou nějaký CNC centra ...Chyba lávky herrr Hel....
financ Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Autor návrhu jsem já. Mám rád starý Bruselský Primky a tohle mi přišlo blíž původnímu modelu a prostě se mi to líbí.
Superbia Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Chyba tam teď není, ale až to vyrobíte tak jí určitě najdete. Pokud nebudete mít voko z Kašparovy krávy.
Mr. Hodinar Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 problémem ELTONu není vizuální stránka jeho modelů
instant Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 20 let provozuju výrobní firmu a trvám na tom, že kvalita se kontrolou zajistit nedá. Kontrola zjistí a napraví odchylky od specifikace zakázky - v našem případě třeba záměna potahové látky atd. atd. Kvalitní věc musí být lidi schopni vyrobit. A nedat z ruky zmetek.Edit: A pokud jsou ve fabrice lempli, kteří vyrábějí 80% kusů sice ne vyložených zmetků, ale s nejrůznějšími vadami, sebelepší kontrola nic nezmůže. Když totiž bude důsledná a nepustí to, ty lidi to stejně líp nevyrobí a fabrika zkrachuje. Presne tak. A vykasli sa na salonnych odbornikov, netusia o com je rec. Asi tak ako v Eltone netusia ako sa vyrabaju hodinky KVALITA SA NEKONTROLUJE - KVALITA SA VYRABA.
Karlos Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 (upraveno) Autor návrhu jsem já. Mám rád starý Bruselský Primky a tohle mi přišlo blíž původnímu modelu a prostě se mi to líbí.On ty hodinky za 85 tisíc vážně někdo kupuje? Ed: Jestli jo, tak na barvě indexů nezáleží, a jestli ne, tak taky Upraveno 29. ledna 2015 uživatelem Karlos
straspol Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 (upraveno) On ty hodinky za 85 tisíc vážně někdo kupuje?Určitě ! Tisíce děkovných dopisů !! No ale to je vlastně otázka kterou tady přetřásáme už pár let a teď se konečně můžeme dočkat odpovědi. Kolik se třeba minulý rok prodalo Diplomatů? Já je zatím v metru na žádném zápěstí neviděl.. Upraveno 29. ledna 2015 uživatelem straspol
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Objevila se zde celá řada ohnivých příspěvků. Myslím že zbytečně ? dostal jsem s Financem nabídku na standardní spolupráci s Eltonem. Řekli jsme si, že než se založenýma rukama u piva jen nadávat, bude lepší se aktivně zapojit. Oba to děláme nad rámec našich běžných aktivit a zaměstnání, investujeme do toho vlastní prostředky a energii. Děláme to proto, abychom pomohli dobré věci. Pokud z toho časem bude i nějaký benefit, proč ne ? Stali jsme se tedy, já i Financ, oficiálními spolupracovniky Eltonu, se standardní smlouvou, na novém webu (měl by běžet během krátké doby) na nás najdete i kontakty. Naše práce a působiště je primárně cílené vně Chronomag. Naopak zde na Chronomagu pak lidem, kteří se v nabídce Eltonu neorientují, jsou zde na fóru a s Eltonem ještě v kontaktu nejsou, nebo jsou z našich regionů či okruhu našich přátel a chtějí hodinky vyzkoušet a ideálně si je i koupit. Máme u sebe vzorky celé řady modelů a myslím, že dokážeme dobře poradit a nasměrovat. Zde na Chronomagu nejsou totiž jen dlouholetí členové, zběhlí v diskusích, ale i řada nováčků, kteří se zde registrovali právě proto, aby se zorientovali. Rozhodně nechceme vstupovat do stávajících projektů, ale jsme tu pro ty, kteří o to sami budou stát. Já osobně jsem po návštěvě Eltonu a seznámení se s lidmi, kteří jsou teď ve vedení rád, že se můžu podílet na něčem, co mi dělá radost a co si myslím má smysl. ?Jako členy Chronomagu nás tedy berte, pokud budete chtít, jako alternativní kontakt Eltonu. Pokud ne klidně pokračujte tak, jak jste zvyklí. J.Podle mě to je pozitivní, navíc je to určitě celosvětová rarita, že se do hodinkový firmy infiltrovali dva maníci z hodinkářskýho fóra. Jen mně nesedí ten nick, vždycky si vzpomenu, jak se Safi začal podepisovat Redakce Chronomag. :D
gunman Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Tuhle informaci si myslím nepustí. Ale zajímalo by mne, kolik procent obratu tvoří limitky a renovace oproti ostatním prodejům. Prim teamu fandím, ale prodávají luxusní zboží a nebudou to mít lehké.
jankoxxx Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Jak se Vám líbí tohle? I tak by mohla vypadat individualizace brusel_93_zkouska indexy.jpghorizontalna 3 a 9 sa mi tu vobec nehodia
Karlos Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Janko: Jde o raritnost. Nikdo jiný dvě devítky na ciferníku nemá
Rodkopf Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Drzima palce a jsem zvedav. Oba jsou zavedeni clenove (nebal bych se rict "vazeni" ),kteri se tesi vseobecne duvere. Proto nechapu,proc se z Vas polovina chova,jak kdyby Vam nekdo slohl hracku. Horsi to byt nemuze,kdy jindy, nez kdyz nastoupil novy general, zacit se snazit neco delat. Stavim se do rady na nejakou low-cost variantu Diplomatek s cernym cifrem za 25.
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Janko: Jde o raritnost. Nikdo jiný dvě devítky na ciferníku nemá Náhodou je to dobrý - sedim u komplu, na levý ruce hodinky, píšu na klávesnici, místo devítky vidím nezpochybnitelnou šestku a na všechno mám najednou vo tři hodiny víc času.
Karlos Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Rodkopf: Z 85 na 25 by se nedostali, ani kdyby zaměstnali Supermana, takže za mě je tohle slepá vývojová větev Eltonu. Oni to nejspíš vidí taky, jinak by se nesnažili o Perestrojku. Já si ale žádnou jinou cestu nedovedu představit a vidím to celé s Eltonem dost černě. A jako bonus si kolegové odnesou averzi na hodinky.
Karlos Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Náhodou je to dobrý - sedim u komplu, na levý ruce hodinky, píšu na klávesnici, místo devítky vidím nezpochybnitelnou šestku a na všechno mám najednou vo tři hodiny víc času.Proč jsem v práci tak brzo?
eloga Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 (upraveno) Nevykládejte si to špatně, ale tohle není dobrá zpráva ani pro chronomagory zde ani pro laickou veřejnost. ** Upraveno 29. ledna 2015 uživatelem eloga
accutron Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 Náhodou je to dobrý - sedim u komplu, na levý ruce hodinky, píšu na klávesnici, místo devítky vidím nezpochybnitelnou šestku a na všechno mám najednou vo tři hodiny víc času.Vidím, že někteří z nás mají problém s orientací. Zkusím poradit. Devítka to je to číslo co je na druhé straně hodinek než je korunka.
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 (upraveno) Vidím, že někteří z nás mají problém s orientací. Zkusím poradit. Devítka to je to číslo co je na druhé straně hodinek než je korunka.Tady to máš nakreslený, ty korunko. Trojka kupodivu vychází ale dost se tomu u vaší firmy divim. Upraveno 29. ledna 2015 uživatelem Zmizík
gougy Odesláno 29. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2015 dvojšestka vypadá krutě na první pohled jsem si jí ani nevšiml Ale čemu nerozumím je odsouzení nové snahy dvou kolegů z fóra. Navíc žádných hej počkej a třeba Davida znám už několik let a minimálně hodinkově si dost sedíme (na ostatní oblasti není při setkání dvou chronomagorů moc čas..) a na jeho vstup se těším nejen z důvodu, že dobře tuší, co Elton potřebuje dodat zákaznické bázi.. Buď typické - ten, kdo nic nedělá odsoudí už jen snahu jiných (o to sladší by byl případný úspěch, takže je to vlastně motivující)a nebo je na tom Elton ještě hůře, než jsem si myslel a není to odsouzení předem, ale odsouzení na bázi předchozích opakovaných zkušeností...Uvidíme - každopádně DRŽÍM PALCE a těším se!! Je bezvadné, že se nové vedení Eltonu rozhodlo naslouchat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se