Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pridam se k vam do debaty. To, co postoval Lamiczka se mi libi. Na bronzovky cerveny, hnedy nebo cerny cifr ideal. Pokud byste se drzeli decentniho ciferniku bez nejakych jelenu a dalsich vifikundaci, tak bych se i zucastnil. Zvladnu no date i date, pokud by slo datum ve stejne barve jako cifr, tak tim lip. Vroubkovane pouzdro je plus navic.

Dovilim si pouzit fotku od Prischery, ale tenhle jednoduchy cifr s inverzni datumovkou je na PSII top.

50e53153784151241474e9fb1bdf2c6c.png

Odesláno

Mně by se nejvíc líbil hnědý cifr, proč se nenechat inspirovat bronzovými Tudor B.B.. Datum na pozici 6 v barvě ciferníku, rozhodně ponechat ( dnes není příliš mnoho kalibrů na ruční nátah, které mají i datum) a co třeba bombírované ručky s nažloutlou vintage lumi?

Odesláno (upraveno)
  V 13. 12. 2016 v 19:17, v79 napsal:

Mně by se nejvíc líbil hnědý cifr, proč se nenechat inspirovat bronzovými Tudor B.B.. Datum na pozici 6 v barvě ciferníku, rozhodně ponechat ( dnes není příliš mnoho kalibrů na ruční nátah, které mají i datum) a co třeba bombírované ručky s nažloutlou vintage lumi?

S vintážní žlutou lumi jsem přesně počítal, osobně se mi nápad s hnědou taky celkem líbí, ale červená možná trochu víc :)

viděl bych v tom teď 3 hlavní body, co bude potřeba vyřešit...

Na čem se snad shodnem

• hladký bronzový pouzdro
  • DLC dýnko ideálně s průhledem
  • vintážní žlutá lumi
  • kalibr 68

Co by chtělo pořešit

• červená barva bonusovým nodate igen cifru VS hnědá ala Tudor black bay bronze
  • ručky - zlacený černý lak, bílý
  • date vs nodate

grid-m79250bm-0001.png

20150604_120800_zpsuqhejmai.jpg

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

• za mne:

hladký bronzový pouzdro - OK

DLC dýnko ideálně s průhledem - DLC OK, pruhled na 68.4.? to ani radsi ne :) 

vintážní žlutá lumi- to chce nekde videt s tim bronzem zda se to nebije,zda by nebyl treba  lepsi odstin bronz...

kalibr 68-OK, 68.4. je stylovka...pro PS2

• červená barva bonusovým nodate igen cifru VS hnědá ala Tudor black bay bronze - hneda vypada luxusne, kdyz se spravne trefi, ta vinova k bronzu v realu moc nepujde si myslim...bude se to bit - cervena, zluta lumi  a bronz, kdyz ne hneda pak bych dal klasiku - cerna... nebo zkusit "albína" :D to uz pak ale neni moc sportovni...

ručky - zlacený černý lak, bílý - cerveny zlato,aby ladilo k bronzu? paradni by byly.... cerny budou velmi spatne citelny a na sporty se myslim nehodi

date vs nodate - nodate nejlepe:) to ma budocnost ikdyz to jde proti main streamu :)

Odesláno

Bonusové ciferníky ? Proč, proboha- ať si každý nechá udělat co chce, ne ? Proč bychom měli někomu rozhodovat a přikazovat v jaké barvě má mít cifr? Když bude ten číselník ve stejném stylu jako ty ostatní ( tištěný stejnou matricí) tak ať je třeba zelenej, nebo nějak úúúúžasně modrej, ne ? Ať si má někdo třeba čtyři, když si je zaplatí... můžeme si odhlasovat nějakou barvu na které se shodne většina, ale kdyby to měl být důvod proč se do toho někdo nepustí a zůstane zklamaný, mrzelo by mě to.  

Už není ve hře ta Myiota? Mít na tom cifru nápis AUTOMATIC by mě dost rajcovalo...a kouzelné je, že Myiota se vejde pod ploché dýnko jako je na PS2 se 68...

Prostota původního ciferníku PS2 je odzbrojující. Pokud bychom použili standardní matrici, asi by nás to vyšlo i o fous laciněji. Cifr s datumem na 6 bude nutné udělat celý znovu, ale byla by to taky bomba. Do toho bych šel.

Před nějakou dobou mi vrtala hlavou možnost leteckého ciferníku v manuálu, nodate nebo date- to je mi jedno- s číselnými indexy, jaké byly na PS2 automatech,  jen ten znak bych mít nemusel, asi bych ho něčím nahradil nebo jen vypustil a nahradil třeba počtem kamenů. Takové malé pilotky.

Odesláno

Sakra chlapi, trochu se mírněte. Uvědomte si, že jsou mezi námi lidé, kteří tohle čtou tajně na poradě. Teď si šéfka myslí, že jsem se smál jí. To může mít pro mě nedozírné následky z hlediska plánování koupě nových hodinek, jestli mi rozumíte...

Odesláno
  V 14. 12. 2016 v 9:25, TOMASS napsal:

velmi amaterska prace na cizim bronz pouzdru. pro nasi zakladni predstavu :) casem pouzdro samozrejme ztmavne....

Super práce. Tak já bych byl pro poslední variantu. Líbila by se mi prakticky bezezměn. Možná indexy v jiné barvě.

Odesláno

I pro mě má největší váhu bronzové pouzdro, následuje bronzová luneta. Čistý černý cifr považuji za nejlepší volbu, červená a hnědá dělají hodinky mnohem méně univerzální. Z návrhu od TOMASS bych zvolil poslední variantu a zajímalo by mě, jak by to vypadalo s čistě černým armovákem bez stupnice...

Odesláno

Pohrál jsem si trochu s barvami, ten hnědý cifr mi k bronzu opravdu sedne. Oproti obrázku by se mi líbil ještě jiný armovák, ideálně taky v barvě bronzu. Ručky by k tomu pasovaly nejlíp asi zlacené.

post-18707-0-89681900-1481711491_thumb.jpg

Odesláno
  V 14. 12. 2016 v 9:36, Beet napsal:

Super práce. Tak já bych byl pro poslední variantu. Líbila by se mi prakticky bezezměn. Možná indexy v jiné barvě.

I ja bych byl pro posledni variantu.

Odesláno

v tehle svetlych hnedych provedenich, kdyz to vidim, tak souhlas... :)

V 14. 12. 2016 v 11:56, sibirnaya napsal:

hnedy cifr je pro me nogo

Odesláno

Poslední varianta se mi líbí. Pokud se lilmitka bude posouvat tímto směrem, není pro mě co řešit. Strojek neřeším, tedy raději Myiota, ale 68 beru taky. Ty Humberto cifry by byly v bronzovým pouzdru pěknej cirkus.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...