Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
A obrazek ... (editování v tomto novém fóru mi fakt dělá problém)

To je parádička. Tohle bych si na ruku klidně bral každý den (mám rád masivní kovové hodinky). No a v případě ohrožení bych s tím útočníka vzal po hlavě. :gunsmilie:

Odesláno
Mi se teda líbí!

Ano, je to logaritmické pravítko, někde na chronomagu je článek s návodem. Například na téhle fotce je proti desítce šestka a proto je proti dvacítce 12 (2*6), proti třicítce 18 (3*6) atd. Podobně dělení...

Můj táta vždycky vyprávěl vtip:

Přijde dělník za inženýrem a říká mu:

"Šéfe, kolik je šest krát sedm?"

Inženýr vytáhne logaritmické pravítko, nastaví a odpoví:

"Asi 42."

A k té raketě Eněrgia hned si vybavím vtip k dalšímu vrcholnému výtvoru komunistické techniky: ..... havaroval sovětský raketoplán Buran, v jeho dřevěných troskách byly nalezeni přeživší palubní topič a nástěnkář.

Odesláno

hmm ako sa tak divam na ten kovovy tah asi ani nejde moc zkracovat ale na druhu stranu ten kto unosi taketo obludy to hadam ani moc potrebovat nebude inak planujem teraz tiez jedny trochu obludy z ineho sudka tak uvidime :) dufam ze sa dielo podari a ak sa podari tak sa neobjavia zakratko v istej nemenovanej sekcii lebo mi budu velke :)

Odesláno
A k té raketě Eněrgia hned si vybavím vtip k dalšímu vrcholnému výtvoru komunistické techniky: ..... havaroval sovětský raketoplán Buran, v jeho dřevěných troskách byly nalezeni přeživší palubní topič a nástěnkář.

chybí ti tam truhlář :D

Odesláno (upraveno)

dle meho krasne nastenne hodinky:-) Ale vazne, ja mam takove uchylky docela raad:-) Ten design neni osklivy, jen proste neni vubec klasicky :cool02:

post-1591-1186143408.jpg

Upraveno uživatelem frista
  • po měsíci...
Návštěvník tolja
Odesláno
No jo, fejkaři se zatím k Vostokům nedopracovali :)

To bohužel není tak úplně pravda :sad01_anim:

post-953-1190224351.jpg

post-953-1190224441.jpg

Odesláno

Tak to je správná úchylárna. NA té fotce vypadají fakt dobře. Až je někdo někde uvidíte naživo, tak dejte vědět - tyhle musím vidět v reálu.

Návštěvník tolja
Odesláno
Kristova noho, kde jsi k nim přišel?

Nějak se mi nezdály už když jsem je kupoval na blešáku, ale kdyby všechna ponaučení byla levná jako tohle, tak :sleeping_03anim:

Odesláno
Nějak se mi nezdály už když jsem je kupoval na blešáku, ale kdyby všechna ponaučení byla levná jako tohle, tak :sleeping_03anim:

Zkus je nabídnout Kuklovi.

Odesláno

Dekuji, ale nechci... Ja mam z ruskych hodinek Aviatory IV od Kampmana, jedine, ktere jsou torsicku pouzitelne take designove i kdyz maji pomalou frekvenci strojku. Mnel jsem i spoustu jinych s alarmem, rucnim natahem atp. ale kvalitativne mne nikdy moc neoslovily. Tyhle Vostoky ale vypadaji vazne masivne a asi bych s nimi prezil i Rusky kalibr...

Odesláno

Fakt pěkný, já bych se za ně nestyděl, do společnosti to asi nebude, ale má to něco do sebe. Zajímal by mě průměr hodinek a ta cena. Tah mi tošku připomíná řetěz od motorky :-))

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...