Luky Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Tak tohle bych nosit nechtel vubec to neni muj styl vadi mi ta prilis obrovska luneta a maly cifernik .
vor Odesláno 25. července 2007 Nahlásit Odesláno 25. července 2007 Mě se nezdají špatný, vypadají trochu jinak, než ostatní hodinky a cena určitě taky nebude taková strašná. Pěknej kousek železa.
kopferkingel Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 A obrazek ... (editování v tomto novém fóru mi fakt dělá problém) To je parádička. Tohle bych si na ruku klidně bral každý den (mám rád masivní kovové hodinky). No a v případě ohrožení bych s tím útočníka vzal po hlavě.
Pepino65 Odesláno 26. července 2007 Nahlásit Odesláno 26. července 2007 Mi se teda líbí! Ano, je to logaritmické pravítko, někde na chronomagu je článek s návodem. Například na téhle fotce je proti desítce šestka a proto je proti dvacítce 12 (2*6), proti třicítce 18 (3*6) atd. Podobně dělení... Můj táta vždycky vyprávěl vtip: Přijde dělník za inženýrem a říká mu: "Šéfe, kolik je šest krát sedm?" Inženýr vytáhne logaritmické pravítko, nastaví a odpoví: "Asi 42." A k té raketě Eněrgia hned si vybavím vtip k dalšímu vrcholnému výtvoru komunistické techniky: ..... havaroval sovětský raketoplán Buran, v jeho dřevěných troskách byly nalezeni přeživší palubní topič a nástěnkář.
cali Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 hmm ako sa tak divam na ten kovovy tah asi ani nejde moc zkracovat ale na druhu stranu ten kto unosi taketo obludy to hadam ani moc potrebovat nebude inak planujem teraz tiez jedny trochu obludy z ineho sudka tak uvidime dufam ze sa dielo podari a ak sa podari tak sa neobjavia zakratko v istej nemenovanej sekcii lebo mi budu velke
VS Odesláno 29. července 2007 Nahlásit Odesláno 29. července 2007 A k té raketě Eněrgia hned si vybavím vtip k dalšímu vrcholnému výtvoru komunistické techniky: ..... havaroval sovětský raketoplán Buran, v jeho dřevěných troskách byly nalezeni přeživší palubní topič a nástěnkář. chybí ti tam truhlář
frista Odesláno 3. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2007 (upraveno) dle meho krasne nastenne hodinky:-) Ale vazne, ja mam takove uchylky docela raad:-) Ten design neni osklivy, jen proste neni vubec klasicky Upraveno 3. srpna 2007 uživatelem frista
Kukla Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Jsou nadherne! Miluju masivni hodinky a tyto splnuji veskere predpoklady. Problem je jen v tom, ze je zatim nikdo nikde nenabizi.
Foundryman Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Jsou nadherne! Miluju masivni hodinky a tyto splnuji veskere predpoklady. Problem je jen v tom, ze je zatim nikdo nikde nenabizi. No jo, fejkaři se zatím k Vostokům nedopracovali
Návštěvník tolja Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 No jo, fejkaři se zatím k Vostokům nedopracovali To bohužel není tak úplně pravda
N4M Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Tak to je správná úchylárna. NA té fotce vypadají fakt dobře. Až je někdo někde uvidíte naživo, tak dejte vědět - tyhle musím vidět v reálu.
Foundryman Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 To bohužel není tak úplně pravda Kristova noho, kde jsi k nim přišel?
Návštěvník tolja Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Kristova noho, kde jsi k nim přišel? Nějak se mi nezdály už když jsem je kupoval na blešáku, ale kdyby všechna ponaučení byla levná jako tohle, tak
Pepino65 Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 To bohužel není tak úplně pravda Sjemnacaď kamněj v Komandirskych. Žes je vyměnil s nějakým bolševikem za flašku vodky.
Foundryman Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Toljo, kdybys byl pilnej a učil se rusky, tak bys hned viděl, že ten nápis "kamněj" v azbuce je blbě. Poslední písmenko (j) je naopak
Olda Odesláno 19. září 2007 Nahlásit Odesláno 19. září 2007 Nějak se mi nezdály už když jsem je kupoval na blešáku, ale kdyby všechna ponaučení byla levná jako tohle, tak Zkus je nabídnout Kuklovi.
Kukla Odesláno 20. září 2007 Nahlásit Odesláno 20. září 2007 Dekuji, ale nechci... Ja mam z ruskych hodinek Aviatory IV od Kampmana, jedine, ktere jsou torsicku pouzitelne take designove i kdyz maji pomalou frekvenci strojku. Mnel jsem i spoustu jinych s alarmem, rucnim natahem atp. ale kvalitativne mne nikdy moc neoslovily. Tyhle Vostoky ale vypadaji vazne masivne a asi bych s nimi prezil i Rusky kalibr...
anton Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Odesláno 23. září 2007 Krásný technický design,sice mám rád klasiku ale tyto to tedy ano.Znáte někdo cenu?
Tazatel Odesláno 23. září 2007 Nahlásit Odesláno 23. září 2007 Fakt pěkný, já bych se za ně nestyděl, do společnosti to asi nebude, ale má to něco do sebe. Zajímal by mě průměr hodinek a ta cena. Tah mi tošku připomíná řetěz od motorky :-))
Baker Odesláno 22. března 2008 Nahlásit Odesláno 22. března 2008 Tak uz jsou na svete, ale tema barvama ciferniku to myslim zabili Vice ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se