m.n. Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Rád bych se pochlubil se svým novým přírustkem do sbírky. Jaeger-LeCoultre Master Compressor GMT ref.146.8.05. Původně jsem si jel pro Reversa TT1931, ale nakonec mě uchvátilo stylově naprosto něco jiného a takto to dopadlo. Fakta: Ocel, černý krokodýl, 41,5mm, datum, GMT funkce, u JLC jak jinak, než inhouse kalibr. Mé vůbec první hodinky koupené se vší parádou nové na prodejně, definitivky. Několik mizerných fotografií níže, lépe to teď v kancelářských podmínkách nezvládnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 gratuluju, mel jsem, jsou famozni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasi Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Gratulace. Nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Velká pecka, obrovská gratulace :-) těším se na více fotek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 To je pecka .. Gratuluji.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Jsou skvele! Skoda, ze jsi nevzal i Reversa, ty tu taky moc nejsou focene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 (upraveno) Díky za gratulace! filo: Tak pokud nevadí, že to nebudou 1931, ale "obyč" Grande Taille, tak je klidně nafotím dohromady, ty mám... //je teda ale pravda, že mi žena volala, ať k tomu vezmu i ty černé reversa, ale to už by bylo moc, nemůžu zas blbnout... Upraveno 7. února 2015 uživatelem m.n. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Paradni kousek, gratuluju . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Díky za gratulace! filo: Tak pokud nevadí, že to nebudou 1931, ale "obyč" Grande Taille, tak je klidně nafotím dohromady, ty mám... //je teda ale pravda, že mi žena volala, ať k tomu vezmu i ty černé reversa, ale to už by bylo moc, nemůžu zas blbnout... Pravda, na to jsem zapomněl, že je máš. Tak foť, prosím, dohromady, zvlášť, to je fuk, obojí jsou perfektní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Super hodinky, hlavně velká gratulace k dalším JLC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Moc pěkný kousek. Tyhle JLC jsou jedny z něj. Výrazné ručky nemají chybu. Mají i vnější AR nebo je ten vnitřní tak účinný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Take gratuluji a rovnez se tesim na dalsi fota, jsou to libovky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vena Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Krásné, vcetne takove drobnosti, jako dvojite obsiti remenu. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulix Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Super jsou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír P. Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 úúú, nádhera, ale o tahu jsi nepřemýšlel? Na fotce od Honzu vypadají hodně dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 7. února 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 úúú, nádhera, ale o tahu jsi nepřemýšlel? Na fotce od Honzu vypadají hodně dobře. Nepřemýšlel jsem vůbec, mně se naopak tento typ hodinek na tahu vůbec nelíbí. A aspoň bude mít Zrno kšeft... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Parádní neobvyklej kousek, pro mě je JLC moc sympatická manufaktura a jednou bych třeba Master Compresory Navy SEALs velice rád vyzkoušel, ten systém korunky je na první pohled tak ošklivej až si ho člověk časem zamiluje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 panejo, tohle jsou extraordinerni hodinky. famozni kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Jsi překvapil my jim tu oriosu vyluxujem do mrtě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 7. února 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2015 Moje asi nejvysněnější hodinky. Gratuluju a závidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se