Jony Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Na chvíli jsem je zase vytáhl:-) Super Chronomat 44 B01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 24. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2022 Na chvíli jsem je zase vytáhl:-) Super Chronomat 44 B01 Krásný hodinky. Co se objevily v prodejním,tak mi docela cukaloSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Nahodena nova guma, normalne sa zmenili cele hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 V 24. 5. 2022 v 19:07, Juraj11 napsal: Krásný hodinky. Co se objevily v prodejním,tak mi docela cukalo Sent from my iPhone using Tapatalk Díky, na živo se musí vidět je to krása, opravdu . Propracování... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 26. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2022 Jsou vážně Top Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 27. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Něco nového starého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gregorianovic Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Prezuté na leto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 V 29. 5. 2022 v 11:13, Tenglis napsal: Něco nového starého Supér, ke žluťákám už tu jsou i oranžády. A to tu tenhle model dřív chodil zásadně v černý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 30. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2022 Děkuji! Jsou skvělé. Vždycky se mi tyhle starší SO líbily (vlastně to byly úplně první Bečka, která mě kdy zaujala), ale nějak jsem nemohl natrefit na tu správnou barevnou kombinaci. Když jsem na ch24 narazil na tuhle oranžovou limitku, tak bylo jasno. Na léto jak dělané, hodí se do komba k mým ostatním Brajtlim a navíc mi připomínají moje staré Glyciny Combat Sub, které jsem měl ve stejné barevné kombinaci a dost jsem si je užíval. Tyhle SO jsou ovšem parádně zpracované. Vím, že ten font cislic je trochu retro, ale to já jsem taky. Ten cifernik je ale na živo fakt zábavný. A navíc jsou, jak je u B dobrým zvykem, vážně moc pohodlné. Teď ještě sehnat nějaké anadigi superquartz a bude hotovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2022 @Tenglis absolutně maximálně nejdokonalejší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tenglis Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2022 Díky ovšem nejraději mám asi pořád staré malé Colty GMT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 4. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 Staré 1806 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 50 minutami, M-72 napsal: Staré 1806 super stav! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 6. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2022 před 1 hodinou, Rodkopf napsal: super stav! Ruda z Onyxu mi je "zakázal" nosit, aby jsem jim neublížil Tak jdou na ruku jen svátečně.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se