Kluk jako buk Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června Minulý týden se konečně vrátily z @ONYX servis hodinek a od čtvrtka zatím daly +4 vteřiny. 3
Balthus Odesláno 16. června Nahlásit Odesláno 16. června před 9 minutami, Kluk jako buk napsal: Minulý týden se konečně vrátily z @ONYX servis hodinek a od čtvrtka zatím daly +4 vteřiny. Tak ty jsou parádní, takové jsem tady ještě neviděl na ty svoje šedivý z Onyxu ještě pořád čekám, tak snad již brzy. Za ty dva měsíce bych bez fotek skoro zapomněl jak vypadají. 1
bandicoot Odesláno 19. června Nahlásit Odesláno 19. června Před hodinou, Kluk jako buk napsal: Stále radost Starý dobrý Brajtle 1
ron Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června (upraveno) Úplně jsem za ty roky zapomněl, jaké je mít opět radost z hodinek , tedy ze staré dobré klasiky od Breitlingu Upraveno 22. června uživatelem ron 2 1
FreemanTKOZ Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Udělal jsem si hezčí středu. Zaujal mě refresh Breitling Superocean Heritage. Slovo dalo svolo a nechal jsem si na živou ukázku objednat limitku Kelly Slater. Limitováno na 500ks k příležitosti odchodu Kelly Slatera do důchodu. Inspiroval se Havají, která ho profesně motivovala a posunula. Jeden kus má on, 499 šlo do prodeje ve 40mm variantě. Krabička je speciálně upravena ve stylizaci cifru a s jeho signaturou a vzkazem. Hodinky mají nový kalibr B31, na který mají pěkný průhled. To umožnilo výrazně nižší tělo, které se dostalo pod 12mm. 40mm velikost a mesh s integrací k tělu mě baví. Tahle edice určitě není pro každého, ale mě to oslovilo a dnes jsem si je odnesl domů. Hodinky na léto jsou jasné. P.S.: vzor na ciferníku je v reálu méně výrazný, což oceňuji kvůli čitelnosti. Musím zase poděkovat týmu Bechyně Ostrava a hlavně Petrovi Z., který poskytl perfektní servis jak vždy. 3 4
Hector_24 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 19 minutami, FreemanTKOZ napsal: Udělal jsem si hezčí středu. Zaujal mě refresh Breitling Superocean Heritage. Slovo dalo svolo a nechal jsem si na živou ukázku objednat limitku Kelly Slater. Limitováno na 500ks k příležitosti odchodu Kelly Slatera do důchodu. Inspiroval se Havají, která ho profesně motivovala a posunula. Jeden kus má on, 499 šlo do prodeje ve 40mm variantě. Krabička je speciálně upravena ve stylizaci cifru a s jeho signaturou a vzkazem. Hodinky mají nový kalibr B31, na který mají pěkný průhled. To umožnilo výrazně nižší tělo, které se dostalo pod 12mm. 40mm velikost a mesh s integrací k tělu mě baví. Tahle edice určitě není pro každého, ale mě to oslovilo a dnes jsem si je odnesl domů. Hodinky na léto jsou jasné. P.S.: vzor na ciferníku je v reálu méně výrazný, což oceňuji kvůli čitelnosti. Musím zase poděkovat týmu Bechyně Ostrava a hlavně Petrovi Z., který poskytl perfektní servis jak vždy. Nevím kdo je Kelly Slater ale tyhle Béčka jsou TOP
Tenglis Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června V 19. 6. 2025 v 20:06, Kluk jako buk napsal: Stále radost Teď jsem měl po delší době na ruce ty svoje. Strávil jsem s nimi super víkend v Londýně (na Bobu Weirovi...), a musím znovu potvrdit, že za mě to jsou pořád jedny z nej hodinek, co jsem kdy měl (~);} 1 1
African Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června V 26. 6. 2025 v 7:57, FreemanTKOZ napsal: Udělal jsem si hezčí středu. Zaujal mě refresh Breitling Superocean Heritage. Slovo dalo svolo a nechal jsem si na živou ukázku objednat limitku Kelly Slater. Limitováno na 500ks k příležitosti odchodu Kelly Slatera do důchodu. Inspiroval se Havají, která ho profesně motivovala a posunula. Jeden kus má on, 499 šlo do prodeje ve 40mm variantě. Krabička je speciálně upravena ve stylizaci cifru a s jeho signaturou a vzkazem. Hodinky mají nový kalibr B31, na který mají pěkný průhled. To umožnilo výrazně nižší tělo, které se dostalo pod 12mm. 40mm velikost a mesh s integrací k tělu mě baví. Tahle edice určitě není pro každého, ale mě to oslovilo a dnes jsem si je odnesl domů. Hodinky na léto jsou jasné. P.S.: vzor na ciferníku je v reálu méně výrazný, což oceňuji kvůli čitelnosti. Musím zase poděkovat týmu Bechyně Ostrava a hlavně Petrovi Z., který poskytl perfektní servis jak vždy. Slater je těžký kalibr a hodinky fajnový, určitě tam je jeho podpis znát, tak ať slouží Jaký vzkaz zanechal na té krabičce? 1
FreemanTKOZ Odesláno 29. června Nahlásit Odesláno 29. června před 5 minutami, African napsal: Slater je těžký kalibr a hodinky fajnový, určitě tam je jeho podpis znát, tak ať slouží Jaký vzkaz zanechal na té krabičce? Je to poprvé co u Béček vidím tu novou krabičku customizovanou. Z venku je s printem K.S., uvnitř kytičkovaný vzor a vzkaz na plastové kartičce s jeho podpisem na druhé straně. 2
lemon Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července (upraveno) Pri týchto parádnych teplotách len na kaučuku a s trnovkou Upraveno 1. července uživatelem lemon 4
bandicoot Odesláno 15. července Nahlásit Odesláno 15. července Dneska jsem si dopřál dávku vitaminu B. 2 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se