Jeronimo Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Při pátku kolty! Ta se povedla. Zvykáme si na sebeJá si zvykám docela rychle.
VojtaJ Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Tak už v úterý mi prý od Dušáka poslali novou sponu na Colty, ale od pošty zatím ani ťuk. Tak půjdu asi v zítra na poštu vyzvídat, jestli tam pro mě někde něco nezapomněli :-( Jen doufám, že u Dušáka nepopletli adresu, nebo něco jiného. Každopádně, je to na dobírku, tak že pokud nedorazí, nebudu nic platit. Uvidíme, co mi na poště řeknou...
VojtaJ Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Tak my o vlku a vlk... Chvíli po tom, co jsem napsal poslední příspěvek, jsem našal ve schránce upozornění na zásilku. Tak že zítea si půjdu sponu vyzvednout a nechám si jí vyměnit. Ta současna ohnutá fakt moc nedrží. Ta bezpečnostní pojistka se furt otevírá a každou chvíli o něco zachytnu. Jinak strojek, na štěstí tím pádem nijak neutrpěl. Colty šlapou furt stejně. Při běžném nošení s pdkládáním na noc jsou prakticky bez odchylky. Když je nesundám z ruky ani v noci a mám navíc výjimečně aktivní den, jsem s nimi tak na +1-2s. Tak že super.
petik16 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 (upraveno) u mňa to pred rokom bolo -8/týždeň... na to, že za tri mesiace aj niečo budú mať okrúhle 30. narodeniny a ešte neboli ani raz servisované, nie zlý výsledok... No v poslednom čase sa mi zdá, že to je o čosi viac. Na čase to zistiť asi... Upraveno 14. září 2016 uživatelem petik16
petik16 Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 jou jou, tá luneta aj mňa potešila... čo za veľkosť?? Možno to bude tvojou rukou alebo dokonca iba fotkou, že sú také veľké...
ron Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 Ty Herkulesi jsou 45 mm a vypadají famózně. Stará dobrá klasika od Breitlingu!!!
VojtaJ Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 Jo, připojím se. Ty Herculy jsou fakt parádní. Z jakýho jsou roku? Ještě nejsem takový znalec Breitlingů, abych to věděl z hlavy...
Vítek75 Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Připojím lepší fotku, mám sice subtilní ruku, ale Herkulesy nejsou na ní tak velké jak na minulé fotce.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se